"Ty vole, teď ještě zase zemřel Peres.....Kdo tam pojede?"

"Teď, třicátého, to je. A já mám jet k Voloďovi Jakuninovi na Rhodos. To nemůžu odříct, co by tomu řekl Velký Voloďa v Moskvě? Mám tam mít hlavní proslov a určitě je tam vychlazená spousta vodky."

"Celý svět, i ten největší póvl a hlupák musí po mém slavném projevu v OSN uznat, že jsem jedním z největších světových bojovníků proti islámu, a tím pádem, samozřejmě, i jedním z největších zastánců Izraele.

Dyť já chtěl i ambasádu přestěhovat do Jeruzaléma, abych je podpořil. To nemůže popřít ani ta nejodpornější  novinářská hyena a největší pražský kavárenský povaleč, ty vole. Ale na ten funus prostě nemůžu.

Ono je pravda, že ten Peres byl také velký bojovník, jako já, ale já mu už nepomohu a on to tam někdo odtruchlí. Já věřím, že mí věrní a oddaní mě pochopí, když už toho pochopili tolik....."

Dovolila jsem si parafrázovar "slavný" odposlechnutý hovor Zemanova oblíbence Jiřího Rusnoka po úmrtí Neslona Mandely, protože takto nějak si představuji, že probíhal rozhovor mezi hradním pánem a jeho mluvčím Ovčáčkem, co se pohřbu Šimona Perese týče.

Ale i kdyby ne, jeho chování ukazuje na jedno. Že je stejným protiislámským bojovníkem, jako přítelem Izraele: "Plná pusa řečí, ale skutek utek."

Nedá mi to, musím doplnit otázku: Je zde někdo, kdo neví, že fanatici z IS jsou nebezpeční šílenci?" Tak kdyby to někdo náhodou nevěděl, ať si přečte Zemanův projev na Jakuninově konferenci. Sdělil nám to v něm teprve pomilionté. A kvůli tomu nejel na pohřeb Šimona Perese.

Autor: Marie Jandová | pátek 30.9.2016 14:46 | karma článku: 33,48 | přečteno: 1738x
  • Další články autora
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik