Nespílejte panu Štěchovi, konečně chce někdo zatočit s nekalými praktikami !!!

Je přece nemorální, nemravné a společensky nebezpečné, aby KDOKOLI okrádal stát o jeho zasloužené daně a odvody, které tak svědomitě využívá v náš prospěch.

Štěchův počin o odstranění tohoto nešvaru je o to obdivuhodnější, že se v boji proti němu nebojí jít ani proti svým kolegům senátorům, spolustraníkům, a dokonce ani proti samotným zákonodárcům.

On jediný totiž pochopil, že není správné, aby poslanci a senátoři zaměstnávali jako své asistenty kamarády, příbuzné a rodinné příslušníky na živnostenský list.

OSVČ, pracující jako jejich asistenky a asistenti, totiž okrádají stát, neboť ze svých vysokých platů, které jim platí poslanci a senátoři s ještě vyššími platy, a které jsou společně hrazeny z daní našich mnohem nižších platů, odvádějí jen třetinu toho, co my.

A proto panu Štěchovi fandím a obdivuji ho. A doufám, že svoje tažení proti tomuto odpornému nešvaru, který tak poškozuje a pobuřuje nás, obyčejné zaměstnance a poctivé plátce, dotáhne do vítězného konce a zveřejní seznam vzorných a poctivých poslanců a senátorů, kteří  své asistenty zaměstnávají na HPP, stejně jako nekompromisně napráší ty, pro něž pracují živnostníci. A aby to bylo naprosto dokonalé, tak se postará o to, aby nepoctivé OSVČ šly do výroby, a  pracující na HPP přihlásí do odborů.

Pane Štěchu, věřím Vám a držím palce, abyste ve svém spravedlivém boji zvítězil.

P.S. Jen pro zajímavost, pane Štěchu, vaši asistenti jsou na tom jak ?

 

Autor: Marie Jandová | sobota 17.6.2017 9:28 | karma článku: 47,57 | přečteno: 17436x
  • Další články autora
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik