Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J67a21r77a 62R31a92n27k

1. 10. 2016 20:19

Docela ostuda, mohl se opet dat vyfotit s Obamou, na tyhle konference na Rhodsu, nejezdi zadni prezidenti, takze je to proste duvod se obejmout a polibit, mozna trochu vodky.....

2 2
možnosti

Máte pravdu. R^ Vzhledem k dlouhodobě nadstandardně dobrým vztahům naší republiky s Izraelem měl jet na pohřeb Perese prezident Zeman. Zvláště, když se sám deklaruje jako veliký přítel Izraele (což je jedna z mála věcí, které si u něj cením).

2 0
možnosti
Foto

Přesně tak, děkuji za návštěvu :-)

1 0
možnosti

M85i49l50a14n 65K49e39s56l

30. 9. 2016 21:46

Nevím kolik se toho mělo napochodovat na tom funusu.On ten Zeman je ještě docela dobrý na hlavu,hůř je na tom s nohama.Jet na vozíku je Švejk k odvodu se mu ve smutečním průvodu asi nechtělo.Vzhledem k tomu jakou dobrou pověst tam Zeman má,jsem přesvědčený,že mu absenci Izraelci prominou.Zeman to je pro ně Česko.

3 1
možnosti
Foto

a určitě by mu prominuli i to, kdyby nikde nepochodoval, ale jenom tam někde stál:-)

3 1
možnosti
Foto

Nedá mi to, musím se zeptat: Je zde někdo, kdo neví, že fanatici z IS jsou nebezpeční šílenci?" Tak kdyby to někdo náhodou nevěděl, ať si přečte Zemanův projev na Jakuninově konferenci. Sdělil nám to v něm teprve po milionté. A kvůli tomu nejel na pohřeb Šimona Perese.:-/Rv

5 5
možnosti

Řekl bych, že pan prezident vícekrát projevil jasně proizraelské postoje.Myslíte si, že účast na pohřbu by z něj udělala většího přítele Izraele ?

6 3
možnosti
Foto

A co myslíte, pane Šímo, je větším přítelem Izraele, nebo Jakunina, potažmo Ruska?

4 4
možnosti

Myslím, že Izrael měl daleko větší státníky a má. Pro mě osobně pan Peres znamenal politiku ústupků vůči palestinským Arabům, která vedla jen k jejich větší agresivitě vůči Izraeli.

Jestli tam jel Zeman či nejel je irelevantní. Naše země tam bude mít svého nástupce. Zcela jistě by bylo lepší, aby naší zem zastupovala hlava státu, ale nemyslím si, že by to bylo tak strašné faux pas. Více než to, že tam nejel mě štve, že jel na setkání s Rusem.

6 1
možnosti
Foto

Ale jedno souvisí s druhým. Kdyby nejel za Jakuninem, jede na pohřeb.

3 0
možnosti

L20e11o 22W32o61l54f

30. 9. 2016 17:07

Tak rozdíl v tom je. Na pohřbu by musel mlčet.R^

10 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS