Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

Paní Jandová, máte 100% pravdu !![>-]EU

1 3
možnosti
KB

K72a14r14e68l 76B79o19č87e11k

24. 11. 2016 15:42

Pane Veselský, je to zábavné, že? :-P

0 0
možnosti
JN

K dosavadnímu průběhu diskuse: aktuálně je v diskusi přes 500 příspěvků, to tedy paní Jandová klobouk dolů :-). Je však docela úsměvné, že před několika dny autorka článku v diskusi pod jedním mým blogem napsala: "Já nemažu v diskusích pod svými články (až na jednu výjimku)" - tak tentokrát těch výjimek tedy bylo paní Jandová poněkud víc. ;-)

A především je úspěšné, jak někteří stále argumentují tím, že ti inteligentnější a slušnější Zemana nevolí. Když si člověk tuto diskusi projde a přečte některé příspěvky diskutérů "Bočka", Béreše, Vanka, Veselského nebo samotné autorky článku, tak se něčemu takovému musí smát...

14 3
možnosti
JN

oprava: především je úsměvné... (nikoliv úspěšné :-))

1 0
možnosti
BM

Cituji:

Předvíce než dvaceti lety humorem jemu vlastním vysvětlovalspisovatel Václav Erben, který tehdy pracoval v Lidovém domě.„Víš, každý z nás, když narazí na blbce, má snahu mu jít zcesty. Miloš Zeman ne. Ten k němu naopak přijde a požádá ho,zda si jej může prohlédnout, protože tak povedený exemplář uždlouho neviděl. A nemyslí to zle.“

15 0
možnosti
RK

R20a35d65i53m 60K68a47l90a63s

24. 11. 2016 10:24

Jestli něco společnost rozeštvává tak jsou to podobné věty, jaké jsou uvedeny v posledním odstavci...

Dokud jedna skupina obyvatel bude hlásat, že např. MZ volí ve většině alkoholici nebo chudí duchem, pak má MZ místo na Hradě jisté i v dalším volbě...

Paní Jandová a spol jsou zkrátka nepoučitelní. Podobná masáž probíhala v USA a stále stejná rétorika panuje i u nás. A pak přiběhne ještě Vojta Dyk s Jiřím Bartoškou a budou vyzývat k neklidu.

Stále se zde objevuje někdo, kdo má patent na rozum a ví, co je pro druhé to nejlepší.

Bylo by dobré s tím skoncovat... Bylo by dobré se přestat užírat a štít oheň...

Věta z článku: A tak máme na Hradě zlého nemocného pomstychtivého a nemocného starce... je dostatečně výmluvná. Jde o jistou obdobu deseti vykřičníku za větou, v této podobě opakování záporu, aby si čtenář dostatečně uvědomil zmíněné negativum.

Ono se lze samozřejmě vydat i cestou náročnější a to je věcně zmínit konkrétní neduhy. Jenže to stojí čas. Ta prostší forma je opakování vykřičníků a slov.

No a nakonec, jsme na "půdě" MF Dnes a vzhledem k tomu, že takto obsahově slabý příspěvek byl vybrán na hlavní stranu, je více než jisté, že to bude MF Dnes, která se přičiní o to, že MZ bude znovu zvolen. Stačí vzpomenout na minulou kampaň a stačí vzpomenout na nedávnou volbu prezidenta USA.

Jak jsem už řekl, lidé, ale i média, jsou nepoučitelní...

15 2
možnosti
KB

K77a33r89e95l 55B73o31č53e46k

24. 11. 2016 10:31

Ano, na vině jsou lidé a média, ne prezident a jeho chování.

3 2
možnosti
Foto

Tak jsem neodolala a zavítala. Diskuze adekvátní úrovni vysoce vzdělaných odpůrců MZ - záhadou je, jak tito jednotlivci, kteří jsou hrubí, sprostí, vztahovační a konfliktní, mohou tolik nenávidět "zhovadilého" Zemana a volají paradoxně po jeho slušnosti. To je neuvěřitelný sněm frustrátů.

Ve Vašem případě figurují jen jediné dvě věci - Vaše skutečná nenávist k někomu, koho ani osobně neznáte v kombinaci s absolutní neschopností sebereflexe.

Ani bych se v životě nechtěla setkat s někým, kdo je schopen takové nenávisti.

Mimochodem ta horní fotka MZ s pikantním popiskem - jeden by řekl, že důchodkyně v letech se nebude posmívat obdobně starému nemocnému člověku zachycenému na snímku v nelichotivé pozici. Možná vám stáří ještě nedalo tolik zabrat, abyste dospěla alespoň k minimální míře pokory vůči životu. Jak smutné...

14 5
možnosti
KB

K56a64r71e96l 86B45o14č13e82k

24. 11. 2016 10:17

Pocity blondýny. Asi tolik k vašemu oduševnělému příspevku. Navíc je úsměvné, když o sebereflexi mluví lidé jako vy, kteří ji neznají ani z rychlíku.

2 10
možnosti
VK

Ad "Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt...“

A co vás na tom udivuje? Že vy jste humanitně vzdělána?

3 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JV

J37i43ř38í 36V65o76l26k38a

24. 11. 2016 9:24

Máme, co jsme chtěli. Přímou volbou byl zvolen pan Zeman presidentem, můžu si myslet co chci, ale tu volbu respektuji, nic jiného není ani možné. Jestli je dobrý nebo špatný president, to by měli voliči rozhodnout příště. le kdo jiný? Horáček, Franz??? Celkově je úplně jedno, jestli tam sedí obhroublý Miloš nebo spící Karel. Ani s jedním se vážně nepočítá. Pokud nebude naší zemi reprezentovat skutečná osobnost, tak stejně budeme na tom Západě respektováni tak, jak nyní. Uhadaní, věčně nespokojení a do sebe zahledění švejci. Nikoho široko daleko nevidím.

1 0
možnosti
Foto

V28l97a67d37a 27V49a62n71e32k

24. 11. 2016 9:31

Nechtěl jste nám sdělit, že si někde v civilizovaných zemích světa nebo na západě zemana váží.... Že ne.... To byl blábol dne.... Poskok našich ruských okupantů zeman dělá jenom ostudu ČR a EU... ;-)

3 6
možnosti
MJ

je mi vás líto, že jej budete muset strpět ještě dalších 5 let...fakt

4 5
možnosti
JN

Ono opravdu zatím není nikde psáno, že Zeman vůbec hodlá kandidovat.

2 0
možnosti
MC

Já taky nejsem zrovna ráda za ty čtyři na Hradě, Z O M a i Forejta ale byl zvolen v demekratických volbách tak to respertuji. Místo toho plyvání a kopání do Zemana napište a burcujte lidi ať chodí k volbám. A přestaňte se užírat Zemanem. Někdy mně připadne že vám doma vyskakuje i z Babiččiny volby. Venku je krásně projděte se a možná tu vaši zlobu dostanete ven. Uvědomujete si vůbec že těmi vašimi blogy dáváte plus v příští volbě presidenta Zemanovi? Asi těžko. Když jsme byli malí tak se nám líbila prupovídka " kdo lže ten krade" takže na vás je krásně vidět že jako dítě se narodíme a jako dítě umíráme. Využijte tu chvilku a užíjte si jí myšlenkami na krásné věci a že okolo nás jich je dost, jen se dívat. ;-)

8 3
možnosti
Foto

Děkuji za radu, paní Chmelařová, ale když dovolíte, svůj život si užiji podle svého :-)

2 0
možnosti

Zeman je provokater (nebo po novu trol) a nejlepsi, co se da proti provokaterum udelat je jejich provokace ignorovat.

Bohuzel tato a par dalsich slabin dost prebiji to, co je prinasi dobreho.

0 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik