Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mě nechává Zeman absolutně klidným a dost se bavím jak můžou prasknout žilky jedné či druhé straně barikády ;-D

4 1
možnosti
PK

Společnost rozeštvávají zpravodajská media. Tak tomu bylo, je a bude vždy. S využíváním lží, polopravd a vytrháváním ze souvislostí dokáží oblbnout rozhodující množství populace

6 5
možnosti
VS

Platí to i pro Zemanovo zvolení prezidentem?

3 3
možnosti
MZ

Vážená paní Jandová,

jak to vidím já jsem napsal ve svém posledním blogu. Zaujalo mě ale toto: ať proti němu bude kandidovat kdokoliv, má Výš hlas. Trochu mi připomíná Churchillův výrok ohledně spojení se s ďáblem proti Hitlerovi, tedy Německu. Ale problém je, že Zeman není Hitler. Ano, jistě má vady o kterých píšete, ale. Takže když proti němu kandidovat třeba novodobý Stalin, má Váš hlas stále jistý? Rozeštvaný národ není problém Zemana, je to problém nás, Zeman je jen na jedné straně, Vy jak čtu tu stranu nedokážete respektovat, ale sama chcete, aby on hojil rány. Kolik jste jich zahojila Vy, kolik jste Zemanovi přešla neduhů, odpustila mu? Protože tak se hojí rány. Netahejte ale prosím Trumpa, protože se jedná o Váš ničím nepodložený názor, že tomu tak bude, aby jste nebyla zklamaná. Až ho lidé jako Vy budou neustále okopávat, za každou pitomost, to toho moc nestmelí. A ohledně Vašeho doplnění, tak z těchto lidí volila téměř polovina protikandidáta. Nebo chcete snad napsat, že Zemana volili jen ti vyjmenovaní a protikandidáta elita? Trochu demagogie, nemyslíte?

S pozdravem

MZ

14 2
možnosti
Foto

Pane Zákoucký, o vašem článku vím, a také vím, kdo vás za něj chválil. Nejsou to lidé, kterých bych si vážila, ale to je vaše věc. Já jenom nechápu, proč se mě ptáte, kolik ran jsem zhojila. Já nejsem prezident, který po špinavé volební kampani v poslanecké sněmovně při prezidentském slibu sděloval národu, že ho chce spojovat. I tenkrát cynicky lhal, protože nic jiného neumí :-/

1 6
možnosti
TT

Zajímavé. A jak tě donutil, osobo, k napsání tohoto štvavého článku? :-P:-P:-P

4 3
možnosti
JR

J94a86r38a 60R98a62n31k

24. 11. 2016 4:31

Jak by asi odpovedel pan Petrik......pane Taticku, rekl by Vam, ze karma ukazuje opak:-)R^

Karma za clanek, ano rozestvava i zde, jste toho dukazemRv

4 8
možnosti
Foto

Jediné, co na autorce blogu oceňuji je to, že reaguje v diskuzi a marně se snaží obhájit neobhajitelné - totiž ten nudný blábol, co napsala. :-P

9 9
možnosti
JN

Tenhle text vypovídá spíš o vás, než o panu prezidentovi, a to nijak lichotivě.

15 9
možnosti
MK

RvRvRv Co Vám mám povídat; snad jen, že i přes bučení kde koho, stejně

V Ý H R A J E ! ! ! :-P

5 4
možnosti
FV

Mirdo, neprožívejte to tak, nebo to s vámi sekne. Mohl bych vám předepsat nějaká sedativa a hypnotika, všiml jsem si, že moc nespíte.

9 6
možnosti
RS

Kritizovat Zemana je plac nad rozlitem mleku. Lepsi by bylo diskutovat, kdo na Hrad prijde po nem. Ono je mozne, ze komunisti protlaci Zemana na Hrad znovu.

5 3
možnosti
Foto

To se samozřejmě může stát. Komunisté tu stále mají hlasů dost. A když se hodily Klausovi, proč by se nehodily Zemanovi?

8 7
možnosti
VM

V56á64c21l10a25v 94M97a42l93ý

23. 11. 2016 23:43

Paní Jandová, z vás ta nenávist přímo čiší. Prezident Zeman je demokraticky zvolený prezident, možná, pokud bude kandidovat a lidé ho zase třeba zvolí, prostě budete mít smůlu. V demokratických volbách vždycky někdo prohraje a jiný vyhraje. Pokud bude určitá část lidí se snažit prezidenta neustále dehonestovat, jenom mu přidává voliče.

20 4
možnosti
PP

Tu poslední větu tesat do kamene.

6 2
možnosti
PP

Vy ho prostě nemáte ráda, což se dá pochopit, já jeho fanda ani volič taky nejsem. Ale myslím, že mu přisuzujete větší moc, než reálně má. Totéž by se dalo říci i o Klausovi a dokonce i o Havlovi, který je až přehnaně glorifikován, ačkoliv je to jediný prezident, který byl po revoluci zvolen jednomyslně komunistickými hlasy. Podle mě je to celé trochu víc složitější. A to, v čem je problém a s čím se dost lidí nedokáže nějak smířit, je přímá volba a přímá zodpovědnost za její výsledek. Dříve jsme nadávali na kupčení s hlasy, na politiky, kteří prezidenta volili - stačí si vzpomenout. To nás jakoby spojovalo - měli jsme viníka. Ale ve chvíli, kdy prezident vyšel z volby lidu, se mnoho lidí uchyluje k tomu, že svou rozlícenost nad tím, že nevyhrál jejich favorit, reflektují do Zemana. On skutečně není reprezentativní a fakt dost věcí dělá až ostudně, ale těžko může rozeštvávat společnost. To si děláme sami. Tím, že neumíme respektovat názory jiných a přijmout je jako součást demokracie.

21 7
možnosti
Foto

Nechápete vůbec nic, jen se opět snažíte poučovat, i když na to prostě nemáte. Změnou způsobu volby prezidenta se ani o milimetr nezměnily jeho pravomoce dané Ústavou. Miloš Zeman se pouze dostal ke stejnému cíli jinou, mnohem špinavější cestou než jeho předchůdci a díky absenci slušnosti a morálky, zneužívá svůj úřad. To je jediný rozdíl mezi přímo a nepřímo zvoleným prezidentem. Ale chápu, že tyto informace jsou vám na hony vzdáleny:-/

8 12
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik