Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Větší nesmysl jsem nečetl,paní sama píše,že se nudí a zřejmě podle toho vypadá tok jejích myšlenek,zcela mimo realitu

21 11
možnosti
Foto

vy se zřejmě nudíte víc než já :-)

1 1
možnosti
JR

Vy ho sice ráda nemáte ale byl zvolen ve svobodných volbách. Já zase úplně stejně jako Vy nemáte ráda Zemana nemám rád Schwarzenberga nebo Horáčka nebo Havla ale pokud byli zvoleni nebo budou zvoleni ve svobodných volbách...tak to akceptuji. Protože pokud narušíte svobody a práva druhých, tak nemůžete nic říkat, když někdo naruší Vaše práva a svobody. Společnost nelze rozdělit na elity (které mohou) a plebs (který nemůže) bez následků

17 7
možnosti
JR

To by stavělo chudé proti bohatým, nevzdělané proti vzdělaným, atd. jak píšete v článku a to je podle Vás rozeštvávání jak píšete v článku.

2 0
možnosti
MD

Skoda, preskoda, ze M. Zeman neni 'frackovy' typ. Jeho (kritikove) by nam museli nalevat cisteho vina a my nemuseli pit patoky, jez nam denne nalevaji.

3 2
možnosti
ON

O65n45d20ř11e87j 97N18ý26č

23. 11. 2016 17:28

Nevím jestli pijete čisté víno nebo patoky, ale vím že bud jednoho, či druhého, pijete opravdu hodně.

5 2
možnosti
IR

I50v31a 93R37a30k90o36v23á

23. 11. 2016 17:18

Zeman společnost nerozeštvává. Společnost rozeštvává hlavně "kavárna" a podobná "inteligence".

21 14
možnosti
ON

O93n48d39ř34e65j 37N77ý55č

23. 11. 2016 17:24

A čím? To že mají jiný názor? Sled je následující. Zeman něco řekne. Někdo řekne že s tím nesouhlasí. Zatím vše v pořádku. Pak Zeman neschopný unést jakoukoliv kritiku či jiný názor ty co si s ním dovolili nesouhlasit uráží a ponižuje. Ti se začnou logicky bránit. A vzniká kolotoč.

18 10
možnosti

Paní Jandová, sama o sobě píšete, že jste čerstvá důchodkyně, která se v důchodu trochu nudí. Opravdu si neumíte najít jinou zábavu, než zaplavovat Idnes Vašimi blogy s absencí myšlenky a stylizace?

45 11
možnosti
Foto

Ale pro některé lidi to má "náboj".

12 4
možnosti
NM

;-D...běžte raději pracovat s jako důchodce na tom vyděláte...;-DRv

4 1
možnosti
KM

No zaplať boh za tehoto prezidentá, ja som sa ibáj modlíl aby to tehdáj něvyhrál hentén Schwanzenberká, lebo to by bolá ešče vetčijá katastrófa... veď ako bolo k zhliédnutiju v televiziji, on ani slová národnej hýmny nězná a zkomolená sprostá slová mimo tématá tiéž keď sa občás prebudí docelá rád užíva.

11 4
možnosti
Foto

Když dovolíte můj názor, společnost rozeštvávají média, potřebnou interpretací nejen Zemanových, ale jakýhkoliv jiných vyjádření a činů i od koholiv jiného.

20 4
možnosti
KL

Mate uplnou pravdu. Ja to vidim presne tak. Odpurci Zemana neustale vykrikuji o ohrozeni demokracie, ale prave oni jsou nejvice neschopni uznavat demokraticke principy a tolerovat zvoleneho prezidenta a za hojne ucasti medii dokola rozpitvavaji kazde jeho slovo, prekrucuji vyznamy, malickostem dodavaji obludne rozmery. Zeman nemuze nikdy spolecnost spojovat, protoze mu to tihle milovnici pravdy a lasky nedovoli. Vrazili klin mezi odpurce a zastance Zemana hodne hluboko. A neni to jen u nas, ale v celem vyspelem svete jsou mezi nazory lidi propastne rozdily a misto snahy pochopit jeden druheho, nebo aspon tolerovat, jsou jen urazky a vysmech.

2 2
možnosti
JAN

Pravda a jen pravda. Díky, ale držte se, protože vám to tu dají zdejší "moudří diskutující" tzv. "sežrat", a to přesně jako za komunistů. Zdravím všechny příznivce MZ, který jako hlava státu přijde s "virozou" ke korun. klenotům, který lže /nejen o p. Peroutkovi/, který čtve lidi této země proti sobě, a cpe nás zpět k diktatuře typu Ruska a Číny ! Mějze se krásně VVV

15 13
možnosti
JN

Vzhledem k tomu, že do omrzení vystačíte s jednou tři roky starou historkou, je zřejmé, že od té doby se po této stránce nic zajímavého nestalo.

To je pro pana prezidenta celkem dobrá vizitka.

24 5
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik