Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podívejte, paní Jandová - společnost především rozeštvávají takoví, jako jste Vy. Takoví, kteří neustále na druhých hledají kde co, za co by na ně "plivli", a to jenom proto, že mají jiný názor, než Vy.

Vaše příspěvky jsou jak vystřižené z reportáže kavárenské uklízečky....

0 0
možnosti
Foto

H93a10n43a 73V17l52k31o41v39á

12. 1. 2017 14:43

Kavárenská uklízečka - přesné. R^

0 0
možnosti

Domovní důvěrnice v "moderním" provedení.

4 0
možnosti

P48e59t69r 98S16u25s35k25e

26. 11. 2016 23:59

Paní Jandová, uvádíte, že nemáte vyhraněná témata. Nicméně už jen titulky posledních pěti "příspěvků" tomu zcela odporují. Setkala jste se již s pojmem "obsese"?

Dobrá zpráva je to, že SSRI antidepresiva dokáží alespoň na jistou dobu projevy tlumit. A pojišťovny obvykle medikaci hradí.

2 0
možnosti
Foto

No tak teď už vyhraněné téma mám, no :-)

1 1
možnosti

Jan Werich: Nikdo si nesmí myslet, že je něco víc

Na jedno jsem vždy věřil. Že nás pánbůh udělal všechny stejné. Jeden je bílý a druhý černý. Jeden je krásný, anebo poďobaný od neštovic. Ale všem je nám zima, když venku mrzne, a všichni se potíme, když praží slunce. A všichni musíme dýchat, abychom se neudusili.

Všechny nás nakonec odvezou. Jinými slovy, všichni jsme smrtelní. I nesmrtelní. Ale pro tohle nesmíme jeden z druhého dělat otroka. Pro tohle každý, ať jeho táta byl prezident nebo dráteník, musí mít stejnou příležitost žít plný život.

Nikdo si nesmí myslet, že je něco víc nebo lepšího než ten druhý. Možná že toho má víc v makovici, možná že nosí lepší košili, že má šikovnější ruce, možná že má větší bicepsy.

Ale tohle všechno ho jenom zavazuje, jenom zavazuje, aby toho udělal tím víc. Tím víc pro ty s menšími bicepsy a s horší košilí.

Jenže tomuhle můžou věřit a rozumět jenom ti z lidí, kteří mají rádi lidi.

Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a jediný recept na štěstí a to platí pro všechny. Pro mě, pro vás, pro Stalina, pro Trumana, pro celý svět.

1 1
možnosti
Foto

Někteří lidé by si pana Wericha vůbec neměli brát do úst :-\

1 2
možnosti
Foto

H56a56n48a 74V87l88k87o81v55á

24. 11. 2016 18:25

Ano, kamioňáku Veselský - Smutný;-D Hlásíte i zde A TAK TO MA BYT.

Ale furt jen mimo téma...;-);-D;-D;-D;-D;-D

1 1
možnosti

To je v pohodě, Hano, smím-li Vám tak říkat. Já se v diskusích bavím a studuji. Občas mě ale zaujme i nějaký článek, to musím přiznat. R^

btw, s tím Smutným kamioňákem je to již obehrané téma, každý to ví. Také jsem býval Monika Rossi, svého času. Ale to jste ještě tahala kačera na provázku v Bohnicích.

4 0
možnosti

Ciwe, zlatej Kroupa. Jak sem vlítli v pár posledních letech tihle primitivové, tak už je to v diskusích "ohne sranda". Argument sem, argument tam... Víte, co je to argument, pane redaktore?

5 0
možnosti

Mařeno, už neblbni !!

5 1
možnosti

Jak vidím, tato diskuse je zářným příkladem, že my Češi si demokracii nezasloužíme, protože naše společnost, tedy my občané demokraty nejsme, tedy hodně z nás. No nedá se svítit, mějte se tu jak chcete, nadávejte si, urážejte, dehonestujte, piště že lidé s opačným názorem jsou hloupí, trolují, piště že si jich nevážíte. Už beze mě, snad na nějaké lepší diskusi.

S pozdravem

MZ

5 0
možnosti
Foto

mějte se hezky a nashledanou v lepších časechR^[>-]

5 0
možnosti

Já mám úplně nejvíc radši (© K.Poláček) jak se tu poslední dobou všichni ohánějí jakýmisi argumenty. Vždyť jsou to jen pocity, názory. Argumentovat můžete v exaktních vědách, tady ne. Pane Nožičko, paní Paseková atd.

3 1
možnosti
Foto

Zakazujete argumentovat? Z jakého titulu? To, že pan Nožička kupříkladu zmíní odporující si tvrzení autorky - to je tedy pocit? Hmmmm, patrně nová úroveň vnímání. Osvěžující. Zajímavé.

4 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik