Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Paní Jandová, napsalo jste to naprosto přesně. A že jste to napsala dobře je vidět na sletu obdivovatelů MZ zde v diskuzi :)

Když jsem četl jeho slova o tom, že se tu asi pohybuje někdo podezřelý, tak mě napadlo jedno. Že tohle může ze svých úst vypustit jen naprostý blbec a v našem případě je to o to horší, že jde o nejvyššího ústavního činitele, naštěstí v podstatě bez pravomocí.

Radost svým výrokem udělal oné nebezpečné osobě. Pokud opravdu existuje, tak jej naprosto bezprecedentně varoval. A pak jsou tu ti, které nepotěšil. Tajné služby našeho státu a našich spojenců. Ti teď vědí, že předávat opravdu tajné a důležité informace do ČR je zbytečné, protože Zeman to stejně vyžvaní.

14 6
možnosti
Foto

Člověk nemusí být obdivovatelem MZ. Postačí mít zdravý úsudek.

9 1
možnosti
PA

P98e96t57r 40A17g93u67l16á91r

12. 1. 2017 12:04

Madam, s vámi žít, to musí být potěšení. Dokážete si někdy v životě najít něco pozitivního? Proč si kolem sebe hledáte jen bahno nebo ho kydáte na ostatní? Jsem zvědav, až bude po volbách a v úřadech budou sedět jiní politici, kterou dvojici si vyberete potom. Teď je to Babiš/Zeman. Ale stejně nerozumím tomu, proč se do nich tolik navážíte. Vy nejste na pozici Zemana a stejně nás zaplavujete informacemi, které si sama domýšlíte. Jinak řečeno, na rozdíl od něj sice nemáte kde vzít informace, ale stejně nás jimi zaplavíte, v čem jste tedy lepší? A Babiš? Je to úspěšný muž, kterému se povedlo téměř všechno na co sáhl, zaslouží si respekt. A všimněte si, že váš blog visí na jeho stránce a je mu to úplně putna. Protože ví, co je v životě důležité a co není.

17 9
možnosti
Foto

Tak nevím, co vám na to odpovědět. O Andreji Babišovi jsem psala jednou, včera. V článku jsem na něho nic "nekydala", spíš jsem mu udělila dobrou radu. O prezidentovi píšu vždy, když udělá nějakou nebetyčnou hloupost nebo ostudu. Není moje chyba, že je to tak často :-/:-)

5 6
možnosti

už někdo v médiích řek, že se jedná o jednoho asi ze 500 v Německu zapsaných podloudníků, kteří občas vyrazí na výlet i k nám, takže se opravdu nic nestalo a Zeman to použil jen jako podporu své prezidentské kampaně;-D

2 0
možnosti
Foto

Je to liška podšitá a potřebuje, aby se o něm mluvilo. Záporná reklama je vždy lepší než mlčení o někom.

4 0
možnosti
Foto

Já osobně si myslím, že každý terorista by měl začít kouřit až od 27 let, kdy už třeba nebude naživu.

Pustli jsem si ten včerejší rozhovor, kde byli pánové Gabal a Chalupa. Pan Chalupa je inteligentní, uvažující člověk, zatímco pan Glabal je fanatik.

A tak mě napadlo, že parta protizemanovců v čele s paní Jandovou se proti prezidentu Zemanovi chytnou čehokoli, třeba toho, že kdysi před mládeží řekl, že začal kouřit až ve 27 letech.

9 2
možnosti
BM

Vážená jste tak naivní nebo....O možné přítomnosti teroristů můžete pochybovat jenom vy a vám podobní. Prezident nic nevyzradil pouze řekl to co vy a vám podobní nechtějí slyšet. Zkrátka jsou zklamaní že volby nevyhrál Číro. Mě už vadí že si u nás spousta lidí hraje na tajemství které ve skutečnosti ani tajemstvím není. Tajné služby místo aby odtajňovali tak tají, to aby neklesla jejich důležitost. Pak se divíme že na nás "útočí" různé konspirace jak z východu tak ze západu a jak jsem poznal tak ty z USA jsou propracovanější a věří jim většina lidí. A divit se budeme všichni až nám Chovancovo "impérium" bude hlásat pravdu. Mohl bych napsat více ale psaní mě moc nebaví. Jistě se o to postarají jiní.

13 6
možnosti
Foto

Velký souhlas. Není to nic jiného než další munice na prezidenta Zemana, ovšem, značně navlhlá.

7 4
možnosti
Foto

Omlouvám se všem, kteří v diskusi reagovali na pana Beneše a po mém smazání jeho příspěvků nyní vypadají, jako by trpěli samomluvou. Mě to mrzí, ale toho pána opravdu v diskusi nechci.

0 5
možnosti
Foto

Jo, to si nevyberete. Buď příspěvek, který se Vám nelíbí nebo nehezká díra po něm.

4 0
možnosti
OB

President řekl pouze to, co je většině normálně uvažujícím lidem už dávno jasné :-)

4 0
možnosti
JB

J19a63n 25B25u51r91i76a91n

12. 1. 2017 11:37

Ano - skoro každý člověk se už před tím bál teroristického útoku. Jenže ten terorista možná nevěděl, že se o něm ví. Tohle se teď s definitivní jistotou změnilo.

Zeman opravdu svoji funkci nezvládá a je bezpečnostním rizikem!

7 4
možnosti
MB

No, ta zášť k Zemanovi mnoho lidí přímo zaslepuje.

Copak vyzradil? To, co zpravodajské služby pravidelně šíří a před čím varují?

Zeman má řadu chyb...ale urputná snaha obracet cokoli proti němu je směšná.

10 6
možnosti
JB

J79a75n 76B84u63r82i89a87n

12. 1. 2017 11:39

Kdy prosím zpravodajské služby informovali o tom, že se na našem území pohybuje člověk, který spolupracuje s islámskými teroristy?

2 3
možnosti
Foto

Vy si, autorko, myslíte, že podpis Charty byl tajný? To tedy víte velmi málo. Charta nebyla nějakým obskurním tajným spolkem. Všichni mluvčí se prezentovali jménem.

3 0
možnosti
Foto

Ale také vím, že byla spousta udavačů, kteří spolupracovali s StB a jen se třásli, aby mohli někoho udat.:-/

4 1
možnosti
JV

J84i42r85i 40V61r67a12b87e57c

12. 1. 2017 11:17

Ten pán na hradě má odzvoněno. Doufám , že už to sám ví, že na ten job prezidenta nemá a nikdy neměl.

Za blog karmaR^

7 4
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik