Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FN

Jiří Drahoš je sluníčkář, vítač migrantů a islamizace Evropy ( podepsal výzvu vědců proti strachu a lhostejnosti ). Po celou svoji kariéru je napojen na finance ze státního rozpočtu či bruselských eurofondů, jeho nezávislost je již v tuto chvíli zpochybněna. Lze volit někoho, o kom téměř s jistotou můžeme prohlásit, že nás zaprodá Bruselu či Berlínu a nebude hájit naše národní zájmy ?

16 5
možnosti
DK

Je to obycejny populista!

3 3
možnosti
JL

Vas nadpis clanku ukazuje vasi inteligenci ve vybirani osobnost na prezidenske misto v CR. Radeji jsem dale necetl, pani Jandova. I kdyz dnes pan Zeman neni muj kandidat, chci znat i ty, kdo proti nemu kandiduji.. Podle znalosti udelam usudek a podle nej volim.

12 2
možnosti
AR

Zajímavě napsáno. R^

3 5
možnosti
PV

Pochopitelne kazdy clovek a volic k tomu by mel znat uchazece a jejich program.Voleb o tak dulezity post by se mel zucastnovat clovek ktery ma alespon trochu inteligence a hlavne prehled o politickem deni.Bohuzel jak autorka tohoto vykvetu sama nize poznamenala ona mezi ne nepatri protoze volit Deza protoze nemam rad Frantu muzou jenom ubozaci.

8 1
možnosti
Foto

Pane Vytisko, neřekla bych, že právě vám přísluší hodnotit inteligenci pana profesora Drahoše. A pokud hodnotíte inteligenci moji, tak věřte, že já do voleb jít nechci a na vás v pohodě mám.

3 7
možnosti
Foto

Obdivuji Vaši jistotu s jakou tvrdíte, že si Zeman s Ovčáčkem budou balit kufry.

11 1
možnosti
Foto

Každý v něco věří.....

1 5
možnosti
PV

;-D;-D;-DJandova a jeji pocity:-P

5 1
možnosti
PL

P94e47t11r 46L74a63n50g19e33r

30. 3. 2017 21:40

To je nesmysl. Lidé musí dobře poznat názory a priority protikandidátů M.Zemana. Nebudou kupovat multi-kulti zajíce v pytli.

9 0
možnosti
Foto

A já to někde píšu?

0 0
možnosti
VK

Kde je můj příspěvek ?[>-]

0 0
možnosti
Foto

Stále nevím. A nebylo by lepší, než se na něj pořád ptát, dát ho sem znovu? :-)

0 1
možnosti
Foto

I39v72a24n 27M18a47r84e43k

30. 3. 2017 20:37

Největší chybou je , že se zdejších debat nezúčastňuje mlčící většina, a ta p.Jandová k vašemu žalu o volbě prezidenta rozhodne. . . . . . . . tipněte si jak ? R^ [>-]

11 0
možnosti
LH

To záleží právě na takovych typcich hako je pani Jandová a to beze srandy

0 0
možnosti
LH

Paní Jandová-ten etickej soumen neni to Vas pribuzny?

3 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik