Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IP

Zemana nevolil nikdo z naší rodiny. Ale to, jak zuřivě si velkokapitál hledá někoho stravitelného, přes něhož by se daly řídit názory lidí, nutí k zamyšlení. A až někomu onemocní dítě a léky nedostane, jenom levné náhražky, protože kvalitní léky jsou příliš drahé a pojišťovna je nehradí, pak se každý zamyslí nad Zemanem, který hledí především na vlastní občany. Co je na tom špatně? Na co platíme odvody? Abychom zajistili doživotní rodinnou dovolenou všem (i ze zemí, kde není žádná válka), které napadne zajistit si vyšší úroveň, jak to podepisuje pan Drahoš? Aby nám tu vykládali jací jsme xenofobové a neumíme se podřídit a my sbírali víčka od flašek na další české dětiV? (Děláme to!) Jak je možné, že jeden "uprchlík" dostane více než je nástupní plat absolventa VŠ? Bohužel je Zeman jeden z mála vrcholných politiků, který nemá strach mluvit otevřeně. A štvavá kampaň proti němu - stejná jako proti Trumpovi v USA. Každý nýmand, podpisovatel demagogických výzev špinících ty, na jejichž zádech (a daních) parazitní pijavice bohatnou, se hodí. Je to divné, ale říkali jsme si, že přes všechny výhrady budeme Zemana nakonec volit (jako nejmenší zlo).

33 9
možnosti
Foto

Děkuji za příspěvek, i když jsem to dočetla jen k tomu "velkokapitál". A mimochodem, čínský velkokapitál vaší rodině nevadí?

8 12
možnosti
Foto

Hodně lidí si přeje prezidenta v prvé řadě pronarodniho, který vyznává postoje v otázkách migrace a s ní související bezpečnosti stejné, jako většina rozumných lidí. To Drahoš nesplňuje. Mnohé o něm vypovídá i skutečnost, že si dobře rozuměl s Kalouskem. TOPka jsou všichni vítači. A obávám se, že vzhledem k neschopnosti EU, to bude v době voleb ještě aktuálnější téma než nyní.

25 8
možnosti
ZH

Hezke, akorát ze lzete ;-)

0 4
možnosti
MV

nebudu volit protikandidata jen proto, ze nema jmeno Zeman - v tom si nesedneme, ale v nazoru, ze je Milos Zeman hulvat, alkoholik a starej nemocnej chlap, kterej uz ma nekde odpocivat, se shodneme

9 9
možnosti
Foto

To, že někomu chutná není známkou alkoholizmu. Snad jen pro alkoholika tomu tak je, aby svůj alkoholizmus kompemnzoval stylem, co já? A co vonRv

1 1
možnosti
Foto

Ale on pan Drahoš vypadá skutečně dobře. Otázkou ale je jestli to na prezidenta stačí?

Jestli je teda opravdu schopen předložit obyvatelstvu tohoto státu nějaký smysluplný politický program, jiný než prezident Zeman?

9 3
možnosti
Foto

No schválně, zkuste citovat něco z toho Zemanova programu

1 5
možnosti

Když jsem slyšel, že bude pan Drahoš kandidovat, měl jsem radost. Po jeho prvním projevu jsem zjistil, že raději budu volit Zemana.

Pan Drahoš okamžitě prohlásil, že chce bojovat proti populismu a xenofobii, čímž se zařadil mezi sluníčkáře a vítače.

Raději budu mít za prezidenta hulváta, než vlezdoBruselistu a sluníčkáře.

33 10
možnosti
KB

Nedávno jsem četl článek Michaela Moora z léta loňského roku. V něm byl přesvědčen, že volby vyhraje Trump. Přitom je Moora možno považovat za zavilého odpůrce Trumpa, stejně jako kdysi Bushe. Jako jeden z mála se dokázal oprostit od svého přání a podíval se na věc realisticky.

Vy máte nějaké přání, kdo by měl vyhrát (nebo neměl) a prostě jen hledáte argumenty, které mají vaše přání podpořit.

30 1
možnosti
Foto

A co je na tom divného?

0 0
možnosti
PU

Tak já si naopak myslím, že k tomu, abych někoho zvolil prezidentem, musím o něm vědět pokud možno všechno. A to, co vím o profesorovi Drahošovi - zejména z jeho vymezovacích vyjádření, rozhodně nestačí k tomu, abych ho volil.

A postoj - volit kohokoliv, jen ne Zemana, je, nezlobte se, dost primitivní.

39 4
možnosti
MV

M67i50l79a13n 13V93i97k

30. 3. 2017 19:49

Tak o prof. Drahošovi po dnešku vím, že je pro EU, NATO a že jeho brýle mají 0 dioptrií a nosí je proto, aby ho známí poznali.

0 0
možnosti
OF

Mojžíš vyvedl svůj lid z Egypta, Geronimo 4x utekl svými Apači z rezervace San Carlos.Naši politici, naproti tomu, nás přivedli jen do neštěstí.

Já být na místě Zemana, tak z toho zoufalství chlastám ještě víc.

Drahá autorko, chyba se stala asi už v roce 1918, berme to z nadhledu.

Profesorovi Drahošovi fandím. Jeho oběť je veliká.Zasloužíme si ale vůbec slušného prezidenta ? Vy možná ano, ale já ?;-D

1 4
možnosti
DB

a proč si voliči takové politiky volili? museli? kdo je nutil, nemají vlastní názor, nebo jen špatný?

0 0
možnosti
Foto

A co když je pan Drahoš pečlivě zakuklený nacista? Taky si nedáte práci ho poznat ale hodíte mu to jenom proto, protože je to protikandidát Zemana? Hodně hloupé a naivní.

11 8
možnosti
OF

A co když je to zahrádkář?

2 0
možnosti
JAN

Souhlas , díky . A držte se, trochu to zde schytáte od zdejších "intelektuálních špiček", kteří ne-pochopili co jest základní slušnost všeobecně ;-D

8 7
možnosti
Foto

Špičky, KTERÉ nepochopily.

5 2
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik