Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

Volím TOP 09 (tedy Kalouska).

Je to jediná zřetelně proevropská strana z celého politického spektra.

Žádné ty ruské kolaboranty či polokolaboranty si podporu nezaslouží.

Tyto proruské a protiunijní hrátky našich stran jsou pro naši zemi smrtelné.

A to co píše p. Jandová je pravda, bohužel.

9 0
možnosti
JB

J20a51n 36B69u31b30e89n

31. 7. 2017 15:16

Souhlas a ještě bych přidal to, že se snad jako jediná strana neuchýlila k migrační hysterii.

6 0
možnosti
JR

J43a84n 12R71á36ž

31. 7. 2017 14:41

Paní Jandová, máte pravdu, že Kalousek je unikát a navrhuji Vám iniciovat petici, kterou by občané požadovali po papeži Františkovi svatořečení Kalouska. Podmínku svatořečení, vykonat ve svém životě zázrak, totiž už splnil tím, že po všech svých podrazech, podivných obchodech zorganizovaných při svých funkcích na ministerstvu obrany (například) a dílčích politických prohrách, je stále ještě v politice a dokonce s nadějí, že tam i po podzimních volbách zůstane.

6 4
možnosti
Foto

;-) Zdali zůstane, atˇ svatořečen, či ne, to je otázkou. Že by i on rád, neb kdo jednou uchopí vesla moci, nerad se jich pouští, to je nesporné;-) Lapidárně: Je dobré bydlo býti bidelníkem(J.W.R^)

1 1
možnosti
JN

Tak takhle fanaticky jako vy hájil sveho casu Kalouska snad jenom pan Blogger Kula. Neznáte ho náhodou? ;-)

1 13
možnosti
RC

No asi tak fanaticky, jako Vy fanaticky hajite prezidenta.

13 0
možnosti
ZB

Karma.Dobře napsáno.Je to opravdu paradox,démonizovaný "dábel české politiky" nemá za sebou ve skutečnosti,žádný skandál.I ty dvacet let staré "padáky" patří do říše pohádek,skutečná fakta lze snadno dohledat,pokud ovšem má o to někdo zájem.Jistě,každý kdo chce,aby se šetřilo moc populární nebude,tak už to chodí...já jsem zatím nerozhodnutý volič,ale Topka má velkou šanci dostat muj hlas.Je to upravdu dost tristní,člověk bez skutečného skandálu je za dábla a jiný s novými a snadno zdokladovanými skandály je za anděla a bojovníka proti "zlodějum"....

15 0
možnosti
Foto

Je každého věc, jak a koho chce, či bude volit. A nikdo to nemusí nikomu zdůvodńovat. To je demokracie. Politic. tanečky a kydání špíny kde kým a na kde koho není toliko naším ,,koloritem". Boj o moc nemá takřka žádná pravidla, atˇ navenek jsou a stále budou obalována do sebevznosnějších hesel. Pasovat se na ,,soudce z lidu", který vše ví, neb veškerá ,,fakta" jsou ,,známa", to je někdy spíš k smíchu, ovšem nejednou takovéto zkratky přinášejí ,,svůj efekt". ZKRAT! Ale i ten je ,,žádoucí", především pro ty, kteří tak leckoho oněmi zkratkami ,,vedou". A kdo je z toho až nadšen, tam již mnohdy ke zkratu asi došlo:-/

Snad jen, že ne vždy je východiskem ,,politický turista", tak rád burácející za kecpultem, ale stejně tak i jakákoli možná změna má, a to vždy, i svá potencial. rizika.

1 0
možnosti

Raději deset chytrých Kalousků, než jednoho vychytralého estébáka a normalizačního komunistu Babiše!

15 0
možnosti
Foto

Přesně R^;-D, díky za účast v diskusi:-)

1 0
možnosti
JK

Ve mě se perou čerti s anděly, jak by řekl písničkářský klasik. Objevilo se několik podezření, čachry s bytem, megazakázka na ekologii (zrušena), i trestní oznámení padla, všechno odloženo. Popularitu si u mě nezískal ani fackováním drzého výrostka. S kontroverzními dluhopisy nemá taky nic společného a konal tak, jak mu sněmovna dovolila. Něco ve mě mi říká abych mu nevěřil, ale ve skutečnosti nemám žádný důkaz o nějakém větším prohřešku.

Volit ho nebudu, ale upozornila jste na fakt, že u politiků nesmíme podlehnout mediálním dojmům a chce to vždy ověřit fakta. Hlavně dřív něž začneme mezi Kalouska, CIA a provokace cizích mocností dávat rovnítka.

Je s podivem, jak málo do Babiše buší jiní lídři, hnutí a strany za jeho zjevné obcházení zákona, kličkování, zatajování, lži, blbé účetní, rodinná hnízda, megadotace z EU i ČR, řepku pro jeho monopol, nedopeč pro hypermarkety, bezmasé párky, nejasný původ bohatství, řízení mediálního impéria a to není nic proti tomu co se mu urodí v makovici, když si schrupne.

Chválena zde asi nebudete, ale za dobrý postřeh si pochvalu zasloužíte.

4 0
možnosti
ZS

Babiš byl vždycky jedna ruka s představiteli politických stran napříč spektrem. Politici mu vždycky šli na ruku a pro jeho krásné oči to určitě nebylo. Teď se vzájemně drží v šachu - navzájem na sebe ví spoustu špíny, ale nikdo s tím nechce vyjít na světlo, protože by to byl i jeho vlastní hrob.

2 0
možnosti
Foto

;-D Pokud by vše, co je na Babiše ,,valeno", byla pravda, tak už dávno sedí;-) Od domněnek, přes nejasnosti, různá podezření, přes DŮVODNÁ PODEZŘENÍ(!), čili ta, kterými jsou ze zákona povinny(!) se k tomu oprávněné subjekty zabývat až po RELEVANTNÍ DŮKAZY(!), dále pak až po soudy, a následně i odsouzení, je to vše jen mlácení prázdné slámyRv A že v článku autorka svým až standard. způsobem pléduje za svého, ač již dávno velice kulhavého koně, to je, tedy skoro, až vedlejší;-)

2 4
možnosti
JK

Kdyby daňová kobra nebyla jeho osobní agentura, tak je hotovo.

2 0
možnosti
TB

Tak ona stačí prostá čísla, aby člověk věděl, jak moc "kompetentním" ministrem v minulosti pan Kalousek byl. Ministra financí dělal v letech 2007 až 2009 a v r.2010-2013. Za tu dobu stoupl státní dluh o 758 miliard! V rámci objektivity se sice musí uznat, že za r. 2007 a 2013 nenese plnou zodpovědnost, protože ten rok celý ve funkci nebyl, nicméně i tak je to obrovské číslo. Tři čtvrtě bilionu ! Rv

2 6
možnosti
AT

"..... zatímco za minulý rok pod Babišem byl rozpočet přebytkový a dluh se snížil, vidíte jaký je to kabrńák!" ... jste zapomněl dodat. Prostá čísla je nutné vidět v reálném prostředí. "Kalouskův" dluh vznikl v době recese, kdy poklesl export, zvýšila se nezaměstnanost a snížil se výběr daní. Mě moc baví, že ti samí, co mu vyčítají zvýšení zadlužení republiky ve zmíněných letech mu současně nadávají, že se snažil z rozpočtu šetřit, kde se dalo.

12 1
možnosti

Jo, tak čistý to on tedy Kalousek je (vždycky na Čt24), a to i když žije údajně sám. Asi má hospodyni.

Ale jinak máte fakt, nejspíš schválně, krátkou paměť. Např. kauza jeho bytu "za hubičku", nebo něco jiného, byla dost výživná, vč. záhadné smrti jeho švagra, přepsání majetku na rodině příslušníky...atd.

Ano, je to slušně vychovaný katolík:-D:-D - když se to zrovna hodí.

No, je venku opravdu vedro, tak se ten Váš ftipný článek dá nějak vysvětlit.

6 10
možnosti
Foto

A co ty padáky, paní Šípková, nic?8-o;-D

2 0
možnosti
Foto

O tom jak Babiš získal Agrofert jsem psal už mockrát a je to už nudné. Vycházím z toho co se psalo v novinách v té době a co se píše i dnes. Takže v roce 2011Zemanova vláda přikleplaBabišovi (Agrofertu) Unipetrol, byť za něj Babiš nabídl o tři miliardy méně nežbritský uchazeč Rotch Energy. Důvod byl prostý. Babiš poskytoval ČSSD milionové sponzorské dary. Po roce Babiš získal z Unipetrolu to, co potřeboval pro své podnikání, za Unipetrol nezaplatil a vrátil jej státu. Předtím se dohodl s PKN Orlen, že zařídí za jednu miliradu, aby Unipetrol získala tato firma. Dále se dohodli, že Babiš si od firmy koupí některé firmy, patřící Unipetrolu. Vláda Grossova souhlasila s vrácením Unipetrolu a vyhlásila novou privatizaci a světě div se v roce 2004 získala Unipetrol PKN Orlen a to přesto, že za Unipetrol nabízel PK Orlen nejméně a to o 4 miliardy. Protože PKN Orlen dal Babišovi slíbenou miliradu, ale neprodal mu to slíbil a Babiš na PKN Orlen později vysoudil 2,7 milirady odkškodného. Šetřilo to Polská policie a která zjistila to, co je uvedené a dále zjistila, že na úplatcích byla rozdána miliarda korun. Dále zjistila, že důvodem spojení Orlenu a Babiše byly kontakty na S. Grosse. Ze strany naší policie nebyl zájem věc šetřit a dnes je tr. stíhání promlčené.

13 0
možnosti
MS

Docela výživná je i reportáž Reportérů ČT (pasáž "Jak se stát miliardářem"):

http://www.ceskatelevize.cz/porady/1142743803-reporteri-ct/217452801240011/

3 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik