Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Je pravda, že v roce 2010, kdy jsem volil TOP09, jsem byl podobně naivní. Pak jsem ale naštěstí dospěl.

1 1
možnosti
PH

P81e21t58r 41H56a94l83í35k

31. 7. 2017 20:35

TOP09 byla vždy strana jednoho muže. Dřív to byl Schwarzenberg a nyní Babiš. Bez něj by dnes neměli co nabídnout.

Byl jsem jejich volič, ale nyní s nimi nesouhlasím v ničem. Podporují multikulti a islamizaci. Pro kvóty hlasovali Niedermayer a fanatik Štětina.

Pro sankce za neplnění migračních kvót hlasoval Polčák(STAN) a Niedermayer.

Prosazují devótnost vůči EU. Pro mě jsou to vlastizrádci.

Kromě toho jsou jen parodie na pravicovou stranu.

2 5
možnosti
Foto

Nevěřím, že jste je volil. :-/

1 1
možnosti
JR

Kalousek zastává a hájí klasické demokratické principy řízení státu.

Což se nedá říct o Babišovi. U něho tato jistota rozhodně není.

4 1
možnosti
JR

Kalousek je jediný politik, který má relevantní argumenty proti Babišově demagogii.

Ostatní jsou zcela neschopni Babišovi věcně oponovat.

9 1
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu :-)

1 1
možnosti
MK

M64i58l43a15n 46K27e64s23l

31. 7. 2017 18:03

Někdo ani nemusí krást a nadělá mnoho špatného.Kalousek-spoluautor škrtformy-velké škody byly neuváženými škrty způsobeny naší ekonomice.Jak na jeho působení ve vládě asi vzpomínají důchodci,které připravil on a jeho kumpáni z TOP, novým způsobem výpočtu valorizací důchodů, doživotně o cca tři stovky měsíčně.Jakou nejistotu a nedůvěru v současný režim vyvolalo jeho neustálé omílání,že naše republika je zralá na ekonomický kolaps a krach.Dost bylo Kalouska na věčné časy.

2 4
možnosti
ZH

Takový Al Capone byl taky čistý - určitě nikoho nevydíral ani nenechal zavraždit atp. Tedy aspoň podle toho, že mu to nikdo nedokázal. Jen to trochu podělal svým přístupem k placení daní, z čehož se Kalousek bezpochyby poučil. ;-D

1 6
možnosti
Foto

Hodně hloupý příměr:-/

4 1
možnosti
Foto

Že na něj nikdo nic nenašel sice Kalouskovi slouží ke cti, mně ovšem více vadí skutečnost, že co by pravicový politik významně zvýšil daňovou zátěž. A proč volit politiky, kteří sice hlásají pravicové názory, ale chovají se bez zardění levicově?

2 1
možnosti
Foto

Protože když se budou chovat důsledně pravicově, tak to mohou rovnou zabalit. On je totiž u nás největší problém ten, že nejsou skutečně pravicoví voliči. Podívejte se na volební úspěchy Petra Macha. Jeho strana, aby se dostala do parlamentu, tak by musela sečíst zisky z trojích voleb a bylo by to jen tak tak. On každý hlásá, jaký je pravičák, a přitom by chtěl bezplatné školství, bezplatné zdravotnictví, zajištěnou práci a aby se stát o všechno postaral.

5 1
možnosti
MD

M. Kalousek .. neni to ten, co stal 'na bedne' zatimco M. Zeman sel do satny po zavodech v pozivani etylalkoholu?

3 3
možnosti
MS

Tak Zeman už pochopitelně tolik nezvládne. Ten dlouholetý náskok v požívání musí být někde vidět. :-)

0 0
možnosti
Foto

Na internetu kolovala rezidence pana Kalouska, vybavení jedné místnosti by pokrylo náklady na malý byt, tedy za celý objekt to musel býti pořádný balík. To je však jen kapka v moři, proti všemu, co jsme se za dobu jeho působení v politice o něm dočetli.

Nezajímat se o něj trochu, tak bych po přečtení vašeho příspěvku měla jasno, volit TOP 09 a to hlavně pro křišťálově čistý životopis vůdce této strany.

Ještě takový malý dodatek na závěr. Jdete tvrdě proti panu Zemanovi, nenecháte na něm nitku suchou, neunikne Vám žádná negativní reakce na jeho osobu a nezapomenete ji prezentovat, jste opravdu důsledná, tedy nechápu, proč se tato vaše důslednost vytratila, při nastínění profilu předsedy strany pana Kalouska.

2 8
možnosti
RC

na internetu koluje spousta veci, velkemu mnozstvi se ani neda verit, protoze jsou to faky a manipulace...... Takze brat "kolujici" obrazky za realitu bez overeni muze vazne jen nekdo, kdo nepotrebuje dalsi argument.

10 1
možnosti
LB

Výborný blog, paní Jandová! A samozřejmě karma.

7 0
možnosti
Foto

Od vás to vždy velmi potěší, Leono:-)V

1 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik