Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M25i34l70a98n 39K66e29s25l

17. 10. 2017 22:19

Přežili jsme vládu nacistů,komunistů,ODSáků i socanů a s žádnou z nich jsme moc nadšeni nebyli.Jak dál? Moc alternativ již není.Buď ještě zkusit vládu toho ,co zbývá nebo znovu od začátku.Váš otec má pravdu,jsme tvárný národ přežijeme všechno.Hitler prý o nás prohlásil : Na Čechy,když zatlačíš,tak nevzdorují a zalezou,trochu povolíš a jsou zpátky.

2 0
možnosti
AK

Otec se nedívá dost dopředu.

Přežili jsme vládu nacistů, přežili jsme vládu komunistů, teď jde o to přežít i vládu muslimů až se sem dostanou a dostanou se k moci.

3 8
možnosti
Foto

J25a25k35u40b 16R23o12t32h

17. 10. 2017 10:46

To jsem nevěděl, že v těchto volbách kandidují nějací muslimové, kteří se chtějí u nás dostat k moci. Ale vidím pár pěkných gaunerů s komunistickou minulostí a estébáckými manýry a jim zdatně přizvukující jurodivé muslimobijce s touhou vytřít si s demokracií zadel. :-/

13 2
možnosti
Foto

J24a73k90u64b 35R25o64t86h

17. 10. 2017 10:33

Velikánská karma, paní Jandová. Díky za tatínkova slova. R^

7 0
možnosti
Foto

Děkuji moc, pane Rothe, i za otce:-)

2 0
možnosti
Foto

Jistě že přežijeme, paní Jandová. Problémem je to, že prostě nechci mít podělanej život, jako měl Váš i můj otec. A komunisté /Babiš, Okamura atd./ se na to chystají.

9 0
možnosti
Foto

A proč si myslíte, že by se Váši otcové měli lépe, kdyby se narodili na jiné planetě? Také se mohli mít daleko hůře.

0 1
možnosti
LB

Problém je, že když jsme přežili nacisty a komunisty, propadli jsme pocitu, že už nás nic horšího nemůže potkat. A ono může, i když se to bude možná jmenovat jinak.

Vymírá generace, která pamatuje první republiku, pamatuje poválečný nástup komunistů a devastující sovětizaci Československa.

Dnes největší voličskou účast projevují lidé, kteří většinu života prožili v reálném socialismu, dětství a mládí jim zásadním způsobem poznamenala normalizace, lámající páteře a charaktery. Tak co čekáme?

Nejspíš se dostanou k moci "poražení a frustrovaní", kteří budou "volit srdcem" a rozum (pokud ho mají) zjevně nepoužijí, neboť jak pravil klasik - myšlení bolí. Bohužel.

10 0
možnosti
Foto

Teď vyšla kniha reportáží Jaksche, jak se měli "dobře" v dvacátých letech sudetští Němci, tedy průmyslově nejvyspělejší část tehdejší republiky. Zlatí komunisti.

1 0
možnosti
MB

Opravdu, bez nějakého osobního šílenství tvrdím - Považuji za samozřejmost , že každý slušný a elementárně přemýšlející člověk - Komunisty opovrhuje. To je celé :-)

11 0
možnosti
SB

V tom se s vámi shodnu. Já jimi opovrhuji stejně jako autorka a jako vy.

Avšak opravdové nebezpečí je doopravdy někde jinde než u nich.

4 0
možnosti

Koukám, že Standa Nováků už zase řádí...:-)

2 0
možnosti
Foto

Nojo, na Marka už toho bylo moc....;-)

0 0
možnosti
SB

Komunisté byli hrozným zlem, ale nyní českému národu hrozí větší nebezpečí od lidí, kteří se natolik zaměřili na antikomunismus, že přehlížejí všechna ostatní nebezpečí, tedy ta nebezpečí nekomunistická.

Komunisté se ve stejné formě, v jaké tady vládli přes čtyřicet let, vrátit nemohou, protože realita dnešní doby je prostě jiná.

Hrozí však to, že to rupne na úplně jiné straně.

Komouši samotní se také nejvíce báli rozhlasových vysílaček Svobodná Evropa a Hlas Ameriky, ale nakonec je položil na lopatky hospodářský rozvrat Sovětského svazu, na kterém nějaká zahraniční rádia neměla žádný podíl.

Lidé jako vy se zase nejvíce bojí návratu komoušů a ignorují, že tohle už je marginální nebezpečí, avšak že na dveře buší nebezpečí zcela odlišné.

Po této stránce jste jako komunisté: Bojíte se něčeho, co v reálu vůbec nehrozí, a ignorujete to, co visí nad našimi hlavami.

9 11
možnosti
Foto

To řekněte mému otci ;-D

3 0
možnosti
Foto

Vždyť nám vládnou pořád. :-/

A posíleni Bruselem stále okatěji....:-P

4 5
možnosti
Foto

Paní Moudrá, máte - při svém jménu - zapotřebí používat takovéto infantilní argumenty? Řekněte mi nějaké komunisty ze současné české vlády. A že to zdaleka není "moje" vláda:-)

10 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik