Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Jakysin Klaus, Topolanek a Fiala. co si ma clovek o teto strane myslet?

0 1
možnosti
Foto

To je jednoduché. Že ji tito tři a k tomu další, vedli.

2 0
možnosti
Foto

I97v12a58n 71M56a43r51e50k

26. 10. 2017 19:28

ANO p.Jandová , máte jako vždy zcela pravdu , stačí nahlédnout do historie ODS , jak do té dávnější i nedávné . Jen nenapravitelný optimista může věřit , že se v této straně něco změní . Rv

4 5
možnosti
Foto

ODS JE a ANO taky JE. Ještě se nesešel parlament a už se tu hrozí předčasnými volbami z důvodu, že ten s tím nepůjde a ten zase nepůjde s tamtím. To, že se nazývají předčasnými neznamená, že budou už zítra. Máme fůru času. Užívejme si tu komedii s nadhledem - protože ANO musí hledat koaliční partnery ber kde ber a ODS s výsledkem, který by je v minulých volbách pasoval jako koaličního partnera do počtu, teď o jeden hlas drží ANO v šachu. Ale co platí dnes, nemusí platit za půl roku.

7 0
možnosti
Foto

No já nevím, ale předčasnými volbami se moc nehrozí. Spíš se to uvádí jako jedna z možností.

1 0
možnosti
JC

Pane Nýči, promiňte, ale Váš příspěvek si dovoluji zopakovat, aby si to duté hlavy z ano zapamatovaly:

Ty fanoušci ano jsou neskutečný. Celou dobu co je Bureš v politice poslouchám jak ods tady celou dobu kradla. Dále poslouchám jak ano a tudíž celá vláda byla úspěšná. Po volbách Bureš obrátil. Najednou má ano nejvíc shod s ods. Už to samo o sobě jé úsměvné při porovnání s jeho slovy o zlodějnách ods. Evidentně to musí být ta shoda, nic jiného než slovo krádež Bureš ve spojení s ods nikdy nepoužil. A překvapivě anonistům Burešova slova vůbec nevadí. Naprosto otočili kam velký vůdce tam stádo.Kdybych poslouchal jak tady pořád kradu a pak by za mnou ten dotyčný přišel že budeme kamarádi tak si myslím že příjemný nebudu. Anonisti měli jste podle vás úspěšnou vládu s čssd a kdu. Tam se obracejte, ale když vy jste pouze velké stádo bez vlastního myšlení, mířící za velkým vůdcem.

10 3
možnosti
TB

jiné očerňujete stádním myšlením a při tom sám tu tapetujete názor někoho jiného ;-D Dobrý ;-D

6 6
možnosti
MB

Kolem AB a jeho ANO již bylo sepsáno. Já se považuji za pracovitého člověka s hodnotovu tradicí od živnodědka. Pak hledím na pravý střed a v podstatě nic jiného jako ODS nenalézám. U Hnutí ANO mám problém - Jaké je její orientace ? Pro mne to má význam ! Bez pošpiňování si odpovídám - Účelová ! Pro mne nevyhovující :-)

3 0
možnosti
Foto

U ANO je problém především to, že ANO = Babiš.

2 2
možnosti
Foto

H12a81n84a 30V76l50k28o93v98á

26. 10. 2017 11:53

R^Víte, paní Jandová, mnohdy se neshodneme. Ovšem v této chvíli, kdy jsem jako volič ODS projevila názor do několika diskusí (názor podporující p. Fialu a NE koalici s ANO) mi již některé byly smazány.

Píšu tedy i Vám - jako volič ODS spoléhám na jejich sliby, jednak pragmaticky - myslím, že s A. Babišem nejde spolupracovat demokraticky, spíše je možnost být jeho loutkou- a druhak eticky, kdy se ODS jasně vymezila vůči morálním kvalitám některých špiček ANO.

To, že mocechtivé křídlo s V. Klausem mladším v čele dosud nepochopilo, že za cenu směšných ústupků ve školství by prodali svoji integritu je věc druhá.

Vám dneska karma.

10 0
možnosti
Foto

Já mladému Klausovi fandím.

10 1
možnosti
Foto

Dovolte, milá paní Jandová, abych k fenoménu Andreje Babiše přičinil několi poznámek:

1. Žádný Mirek Dušín neuspěl nikdy ani v podnikání, ani v politice a vlastně ani v životě ne. Každý si to své musel vybojovat a má toho tolik, jaké byly jeho schopnosti.

2. Za naprosto pomýlené považuji předhazovat AB nějaké styky s StB, přesněji řečeno s útvary SNB, které měly na starosti vnitřní bezpečnost ČSSR. Pokud tam takové kontakty byly, a já myslím, že ano, pak to bylo se zcela jinými orgány a za zcela jiným účelem, než vnitřní bezpečnost ČSSR.

3. Každý, kdo v životě něco dělal, ví, že jeho schopnosti jsou omezené a natrvalo je nelze překračovat. Já kdysi, ke své práci, zastupoval dva pracovníky, kteří ještě nenastoupili a základní práci jsem zvládl. Problém byl jen v tom, že při tom nasazení jsem vůbec nebyl schopen si to pamatovat.

Tím nechci říci nic jiného, než že Andrej Babiš má asi enormní schopnost třídit, uchovat a používat informace a tato skvělá možnost by měla být využita k blahu tohoto státu.

4. To, co se zvenku jeví jako podvod, podvodem ve smyslu zákona nemusí být (Čapí hnízdo) podobně, jako když někdo šikovně manipuluje s fakturami tak aby ušetřil na DPH.

5. ANO, tedy Andreje Babiše, volilo asi 30% oprávněných voličů. Zvítězil. A já si myslím, že pokud by se ostatním stranám různým okopáváním kotníků podařilo vyvolat předčasné volby, že pak by ANO posílilo a malé strany na hraně 5% by zmizely.

11 4
možnosti
SB

Zejména v tom posledním bodě souhlasím.

Minimálně jedna strana z těch tří pravdoláskařských by zmizela.

9 3
možnosti
Foto

Já osobně si myslím, že urputná snaha, aby ODS nevstoupila do vlády s ANO, není vedena tím, že by si dotyční skutečně mysleli, že ji to zahubí.

Oni se ve skutečnosti bojí, že by ODS sice obstála, ale ještě víc by si polepšilo ANO.

3 2
možnosti
MD

Vy jste zlata zena. Zase jste me rozesmala.

O ODS byl natocen film uz v roce 1931. Jmenoval se Obraceni Ferdise Pistory.

8 1
možnosti
DS

Osobně si myslím, že zásady jsou pěkná věc, pokud si je dotyčný může dovolit. Občas je zkrátka třeba přistoupit na nejméně škodlivé řešení. A jelikož odmítám představu koalice ANO s SPD a např. KSČ anebo s ČSSD a KDU-ČSL, připadne mi jako jediné schůdné řešení opoziční smlouva ANO s ODS. Koneckonců, naše novodobé dějiny tuto zkušenost již mají https://cs.wikipedia.org/wiki/Opozi%C4%8Dn%C3%AD_smlouva.

Vlk (svědomí ODS) by se nažral a koza (ČR a budoucnost nás, ne-voličů ANO) by zůstala celá. Jsem napnutá jako kšandy, jak to dopadne.

2 1
možnosti
AR

Ano, to by si přáli i pánové Klausové se Zemanem a pro ODS něco takového byl by hrob ;-(

4 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik