Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

Jak vidím tuhle brejlatou sůvu,naskočí mi na zádech kůže jako struhadlo.S otázkou,co zas bude prezentovat.

5 5
možnosti
Foto

Lojzo, diskutuje zde hodně chudáků, vy se zřejmě chcete stát jejich králem.

3 0
možnosti
PK

to je ale pašák;-)

2 0
možnosti
Foto

Na toto téma je jeden nepublikovatelný vtip.

2 0
možnosti
PG

P79a51v71e19l 32G22ö45t62z57e

20. 12. 2017 15:50

Hlasovani je tajne, poslanci hlasuji dle sveho nejlepsiho svedomi. Na to prisahaji pri slozeni poslaneckeho slibu. Ja tyhle narky vazne nechapu.

4 0
možnosti
Foto

Takové hlasování by tajné být nemělo, protože není pod kontrolou voličů.

0 1
možnosti
MS

Zajímavá diskuze. Já si myslím, že předsedou komise pro GIBS klidně může být i Jiří Kájínek. Proč by nemohl? Zdejší diskutéři naplno sdělili, že minulost se nemá řešit.

4 1
možnosti
Foto

Toho bych viděla na ředitele vězeňské správy. S problematikou je velmi dobře obeznámen.....;-)

7 3
možnosti
JS

J30a43n 47S13o25u30č60e23k

20. 12. 2017 13:54

Vážená paní, T. Okamuru nazýváte japonským nacionalistou a poukazujete s despektem na to, že se nenarodil v ČR. Podle všech kritérií, jste tedy xenofob a rasista. Svoji nenávist k jiné národnosti ještě k tomu vyjadřujete veřejně. Nechápu tedy, proč se zaštiťujete fotem Václava Havla?

16 3
možnosti
Foto

Já zase nechápu, jaké myšlenkové pochody vás dovedly k tomu, že s despektem poukazuji na to, že se nenarodil v ČR. Mně je totiž naprosto jedno, kde se narodil. Jenom nemám ráda nácky. A japonské nácky, kteří chtějí dělat pořádek v Čechách, tuplem. :-)

5 10
možnosti
PV

Mate naprostou pravdu, blizi se 70 vyroci Vitezneho Unora a vlada i opozice se chovaji presne jako tehdy! Nekteri se z minulosti proste nepouci, stuj co stuj.

7 4
možnosti
Foto

Přesně tak, děkuji za příspěvek. :-)

1 4
možnosti
Foto

Volba Ondráčka za předsedu komise pro kontrolu GIBS byla nakonec prohlášena za zmatečnou. Vypadá to však na pokus o volební podvod. Komise vydala 191 hlasovacích lístků, což znamená, že kvórum pro zvolení je 96. Ondráček získal 95 hlasů prý ze 179 odevzdaných hlasů - pro 179 hlasů je kvórum 90. Jak tomu došlo? 12 poslanců nevhodilo svůj hlasovací lístek do urny, čímž se zdrželi hlasování. Panu Ondráčkovi tedy ke zvolení chyběl jeden jediný hlas. Volební komise tvrdila, že ti co svůj lístek nevhodili do urny, jej prý vrátili. Proto prý snížení ze 191 na 179. Zdůvodňovali to nezkušeností některých nových poslanců. Volební komise tedy chtěla panu Ondráčkovi trochu "pomoci". Soudruzi, tentokrát vám to ještě nevyšlo, ale na ten třetí pokus se vám to jistě už podaří!

4 0
možnosti
Foto

Zhruba za dva měsíce bude sedmdesáté výročí komunistického puče. Vypadá to, že komunisté nacvičují repete.

5 7
možnosti

Nemám rád Bureše ani komunisty, ale tohle je docela standardní chování politických stran. Kdybyste za Bureše dosadila Fialu a vydíral ho takhle Kalousek, bylo by to zcela normální a akceptované.

13 0
možnosti
Foto

Ano, protože by na tuto funkci netlačili komunistu. :-)

3 5
možnosti
AH

Děkuji,za další přínosný článek.Skvěle napsané,nepravdivé a lehce přitroubené.Prostě standard na který jsme zvyklí.Zvlášt fotka kádrové rezervy komunistů pana Havla mne dojímá.

11 8
možnosti
ZD

Poprvé jsem se dnes od srdce zasmál. Trefné.

5 0
možnosti
ZB

Když vidím fotky Jandové, Havla a Ondráčka, tak mne ihned napadne paralela proč tyto tři nemusím. Všem je demokracie úplně cizí!

8 5
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik