Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hlavně nevolte Marii Jandovou ;-D Je důchodkyně a nenávidí Babiše tak, že radši bude za vlak platit a její vnuci (za předpokladu, že nějaké má) nechat taky.

Tomu se říká nenávist až za hrob. ;-D

1 2
možnosti

Ona je taková rázná a tvrdohlavá, stojí si za svým. Můžu s ní nesouhlasit, ale je ryzí a uvěřitelná. A její výměny názorů s panem Hermánkem jsou osvěžující. Proti některým zdejším kazatelům morálky a slušnosti je jako emotivní ženský element zcela prosta falše.

2 0
možnosti

Možná vám něco řekne sociální soudržnost národa.

1 2
možnosti
Foto

Můžete vysvětlit, co si pod tím představujete?

1 0
možnosti
DV

D96a15v33i30d 59V33l26k

10. 1. 2018 10:22

A pozor ještě zlevní pivo a včera říkal u Soukupa(to byl děs, díval jsem se poprvé a naposledy), že razantně zvýší důchody. Takže razantně? Takže za rok bude průměrný důchod 25.000? A pak se zjistí že se musí zvýšit DPH na 35% a Daň z příjmu na 40%

Ostatně je to mistr planých slibů. EET měla přinést 17 miliard nepřinesla skoro nic ušetřit ve státní správě sliboval 100 miliard a neušetřil nic atd. žvásty,bláboly a kecy.

11 2
možnosti
Foto

Jakobyste nevěděl. že před volbami se vždy slibuje. A nešlo o zlevnění piva, protože všichni víme, že si nižší daň hostinští dorovnají. Ale o zvýšení marže, aby ti chudáčci nebozí EET ničení, vůbec přežili.

1 9
možnosti
MD

Pro vysvetleni existence a pusobeni M. Zemana a A. Babise je potreba si nastudovat Newtonovy pohybove zakony. Zkuste to a pak se vratte.

2 1
možnosti
Foto

Tak ono to nebude dlouho trvat a Zeman někde padne jako to Newtonovo jablko....

3 2
možnosti
PR

P22a35v81e60l 50R53y26š34k57a

10. 1. 2018 10:10

Jen co se zbavíme Babiše bude dobře na světě!! A bude taky lacinější chleba? Nebude pekárny jsou taky Babišovy!!

1 0
možnosti
Foto

Tím bych si nebyl tak jist. Asi ano.

0 0
možnosti
Foto

Zneužíváte a pošlapáváte portrét Václava Havla. Vaše články i Vaše reakce v diskusi mají k ideálům, které zastával Václav Havel, daleko jako to mají tučňáci Tučňák císařský (Aptenodytes forsteri) z Antarktidy na Máchovo jezero.

5 3
možnosti
Foto

Drzost bývalého spolupracovníka StB Hermánka je opravdu neuvěřitelná ......

9 5
možnosti
ZJ

Škoda psát ani jsem to nedočetl. U paní autorky je mustr pořád stejný- za vše může Putin, potom za vše může Zeman a nyní za vše může Babiš???

7 8
možnosti
Foto

Já myslím, že začala Zemanem. Putina na to teprve později nabalila (navázala).

3 2
možnosti
MB

No uznejte, přece nepůjdeme do fabriky, nebo se dokonce živit sami, (mj. jak se to dělá - má s tím někdo osobní zkušenosti ?). ! Zazněl rozhodný hlas v nálevně Lihového domu a Rudém sálu tř. Politických vězňů ! Uděláme to mazaně - 1) Se vyhraníme + 2) Musíme být přece státotvorní, ba, ba pravili členové ČSSD a KSČm ... 30 stříbrných - Zlaté, osobní tele stále žije ! ... Důvěra za důvěru ... :-)

2 0
možnosti
PJ

P93e12t88r 28J85í26l69e78k

10. 1. 2018 9:10

Když je Babiš takový lidumil, proč jeho mlékárny zdražily máslo? Zemědělcům platí na mléku stále stejně mizerně, dělníkům přidal minimálně. Já se domníval, že otevře svoje obchůdky s levnými a kvalitními potravinami. Jsem hrozně zklamaný, že tomu tak není.

10 0
možnosti
Foto

Pravý opak, pane Jílku. Jsou obchody, které mají potraviny kvalitní a drahé, pak jsou obchody, které mají potraviny nekvalitní a levné, a pak jsou Babišovy obchody, které mají potraviny nekvalitní a drahé.

10 2
možnosti
ED

Hezky barevně a graficky i s obrázky to máte vyvedené, ale jinak jsou to naprosté blbosti! To pan Bartoň o dva příspěvky pod Vámi, jak jsem mu i napsal, ten to napsal tak, že k tomu už nemám co říci, to je jako kniha - no a k tomu Vašemu taky ne, ale z úplně jiného důvodu.

3 5
možnosti
Foto

Tím pádem je to v naprostém pořádku, pane Dostálku :-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik