Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

přečtěte si tady, jak se bude ČH bránit, ať vás přejde ta škodolibá radost nad cizími problémy. http://www.imoba.cz/

0 0
možnosti
ED

Přečtěte si na mém vedlejším blogu moje: Závist...... A uvidíte, jak to opravdu je. Ne z mé hlavy, ale jiného borce (sem by se to nevešlo!)

1 1
možnosti
Foto

Stálost v názorech je výrazem omezenosti.

3 0
možnosti
Foto

Je to jako v onom vtipu s úvodem ,,to nevysvětlíš";-)

2 0
možnosti
Foto

Vidím to tak, že Babiš vstupoval do politiky s určitou vizí. Věci budoucí se ovšem vyvinuly tak, že strany a voliči, o které se chtěl opírat o něho neměli zájem, proto se začal orientovat na opačný pól. Toto je výsledek. Ve svém důsledku se stal pro přemýšlivého voliče neakceptovatelný, jelikož mu jde jen o dosažení moci. Těch ostatních voličů je naneštěstí stále dost.

4 0
možnosti
Foto

;-D Pokud někdo nechápe, proč onen rozchechtaný emotikon, pak doporučuji, viz.:https://www.novinky.cz/domaci/460317-novy-prezident-by-s-vladou-zamichat-nemohl-pripomnel-kysela.htmlR^ Nu a vo tom to je!:-P

1 0
možnosti
Foto

K otázce položené v článku, co se za 5 let stalo, že A. Babiš doporučuje M.Zemana je velmi jednoduchá odpověď.

1. Před pěti lety hodnotil Babiš Miloše Zemana absolutně. Tedy, otloukl mu o hlavu všechny jeho hříchy, včetně Opoziční smlouvy z roku 1998.

2. Ovšem, po těch pěti letech si Babiš uvědomil, že Opoziční smlouva číslo 2. (první Opoziční smlouvu dohodl prezident Václav Havel se stejnými muži, jen v opačném složení) zas až takovým průšvihem nebyla.

Naopak, bylo to v té době to nejrozumnější řešení volebního patu a měla samé klady. A proto dnes, když Miloše Zemana srovná se zbytkem pelotonu a hodnotí jej tedy relativně, tak zákonitě musí volit jej.

Nevím, co by mělo být ještě křišťálově jasnějším.

2 0
možnosti
Foto

Bylo to jedno ze dvou tehdy možných řešení. Tím druhým pak byly opět jedině předčasné volby;-) Zatímco nyní platí více méně totéž;-D

1 1
možnosti
Foto

Je to tak přeci v každém lepším románu, kde postava postupně dozrává a mění se. Tzv. vývoj postavy. Jen jde o to, kterým směrem ten vývoj probíhá.

V daném případě ....

R^

2 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, pane Dvořáku a děkuji za příspěvek :-)

1 1
možnosti
MM

Karma R^

Najdou se ovšem tací, a jeden se tu už našel, že bude mimo téma oponovat třeba situací v Somálsku. :-/

4 1
možnosti
Foto

Děkuji a máte pravdu:-)

1 1
možnosti
VH

Pokud bude Miloš znovu zvole, bude to signál,že si nikoho jiného nezasloužíme. Chci věřit, že ano. Jen to větrání na Hradě bude trvat skoro tak dlouho jako po Klémovi. Rv

7 1
možnosti
Foto

Ať trvá jak dlouho chce, hlavně ať k němu dojde:-)

1 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

6 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik