Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jaké je prosím Vaše duševní zdraví? Posunujete hranici trapnosti na hranici ůnosnosti. Vaše ,,posedlost "Zemanem je ubohá a jen papouškujete o M.Z. nepravdy . Asi si vybíjíte svou flustraci.

3 4
možnosti
Foto

O moje duševní zdraví si nedělejte starost a co se toho papouškování týče, můžete uvést nějakou nepravdu, kterou jsem o M.Z., napsala?

2 1
možnosti
Foto

Po Praze se šíří panika, že kolem celého Hradu speciální jednotky vrtají do základů otvory, do nich vkládají nálože a natahují zápalné šňůry.

2 1
možnosti
Foto

No je fakt, že toho hradu by byla škoda.

1 1
možnosti

Ten Havlův citát je výstižný. Problém Zemana je, že občas neví jak své myšlenky sdělit - jestli zabalit, a nebo vybalit. Někdy se trefí jindy ne. Teď mě napadá, kdyby si místo keců a frází nechal napsat na billboardy jednoznačné " Volte Prase" , možná by ještě u některých nerozhodných zabodoval, a jeho skalním příznivcům by jeho upřímnost rozhodně nevadila.

4 2
možnosti
Foto

Ano, Miloš Zeman se vyjádřil, že pokud by druhé kolo volby prohrál, tak do konce svého funkčního období ještě jmenuje Andreje Babiše podruhé premiérem. Jistě, má na to právo, ale bylo by to krajně nekorektní. Svého nástupce by těsně před svým odchodem dostal do komplikované situace, se kterou by ten pak už nemohl téměř nic udělat. Přirovnání k vybydlenému bytu proto docela sedí.

Mne však více znepokojuje následná část jeho vyjádření. Pokud by prý ve funkci prezidenta pokračoval i po volbách, bude čekat na to, až mu Andrej Babiš donese seznam minimálně 101 členů poslanecké sněmovny, kteří jeho vládu podpoří. Jak dlouho bude ale čekat? Pan prezident už čeká téměř pět let na to, až mu jeho kancléř Vratislav Mynář dodá svoji bezpečnostní prověrku. Bude čekat na Andreja Babiše se seznamem 101 poslanců třeba celé čtyři roky?

7 2
možnosti
Foto

Děkuji, ta druhá část je již staršího data a ano, mohl by čekat prakticky celé svoje funkční období. :-) Tedy pět let, ne čtyři.;-)

2 1
možnosti
Foto

Tak trochu mimo téma článku, ale ne mimo téma aktuální situace a hlavně diskuze.

Nejsem žádný FB harcovník, ale dnes jsem nahlédl. A co nevidím? Foto z obrazovky TV Nova z prezidentské diskuze KS MZ v roce 2013.

A zatímco MZ stoji, KS sedí před stolkem na takové barové židličce. Pamatovat si to nemůžeme, protože Zeman tehdy kolem toho nedělal žádné obstrukce nebo vlny, jako teď ten rozený prudič Fenič teď.

4 0
možnosti
Foto

Ale Fero Fenič přece nerozhoduje o tom, zda prezidentští kandidáti budou při debatě v televizi stát nebo sedět. Celou tu "aféru" kolem toho, že Miloši Zemanovi snad nedovolí při televizní debatě sedět považuji za fake news. Je to starý nemocný člověk, takže mu jistě sedět dovolí.

4 0
možnosti
Foto

Jak vidno, nejen vítězové, ale i poražení mají svá práva ;-D V případě, že bude Miloš Zeman poražen, právo jmenovat premiéra za ním zkrátka zůstává po celou dobu jeho mandátu. Jak prosté Watsone.

A Zeman to v případě sv porážky udělá se zlomyslnou radostí, blogerce Jandové i všem jiným "přejícím" navzdory.

Už si ani nepamatuji, ale všichni tito takto vyváděli i v případě, když president Václav Klaus udělil před svým odchodem rozsáhlou milost? ;-)

No a do třetice: ještě že u foto zřejmě bezdomoveckého a nebo možná i důchodcovského bytu (nikoli vybydleného - neb pivu ješte nespadla ani pěna) je uveden zdroj ("ano, tak je to správne, tak to má byt"). R^

2 0
možnosti
Foto

Proč z toho děláte kovbojku?

1 1
možnosti

Jandová na pavlači čistila zaprášený koberec, tolik prachu se nevidí.

4 3
možnosti

L15e92n74k78a 15M31e70y

23. 1. 2018 16:12

Prezident Zeman má právo, vykonávat svou funkci až do konce.mandátu. A byl by blázen, kdyby toho nevyužil. A navíc, celou dobu ho všichni peskují, že pořád něco zdržuje. Nyní, když chce jednat, tak si všichni stěžují, že by vlastně měl čekat. Vždyť je to nefair.

5 2
možnosti

Jsem si jist, že pokud Zeman vyhraje volby, vrátí se zpět ke své zdržovací taktice. Pokud teď spěchá, tak jen proto, aby do případného skončení funkce stihl co nejvíc.

3 0
možnosti
Foto

Nemějte obavy, včera bedlivě na TV Barandov se koukalo na Zemana 700 tisíc diváků, mimochodem více než nadprůměrný počet.

4 0
možnosti

To bylo jak tam kouřil pohanku?;-D

3 3
možnosti
Foto

Paní Jandová, neblbněte

10 1
možnosti
Foto

Myslíte, že nemám pravdu?

0 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS