Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Mě dost vyděsil Tomio Okamura na pódiu v řadě za čerstvě zvoleným staronovým prezidentem při jeho děkovném projevu. Možná víc, než samotný výsledek voleb.

1 0
možnosti
Foto

Přesně tak, Alenko, ale myslím, že mu to nebude nic platné, to lísání. To samé jako zrádce zrádců Chovanec a vlastně i Babiš, který honem všude vykládal, že Zemana volil. Zeman nebude brát ohledy na nikoho, aby dokázal, kdo je tady pánem. Ale dobře jim tak.

1 1
možnosti
JL

Ty naše volby a jejich doprovodné akce, tak trochu připomínají rozkradenou tombolu.;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Hoří, pane Leinere :-)

0 0
možnosti

A tak jen doufám, že přímá demokracie u nás nikdy nebude, protože stejnou váhu jako hlas té nevyučené prodavačky má také hlas občanů naprosto nevzdělaných a nepřizpůsobivých a já nechci, aby o mém životě v budoucnu rozhodovali oni, protože jich jednou bude víc než nás

Zdroj: https://mariejandova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=646593

Zde je jasně vidět, proč kandidát Drahoš a jeho příznivci s touto arogancí a opovrhováním obyčejných lidí, nemohl ve volbách vyhrát.

Jen tak mimochodem, můžete se paní Jandová Vy osobně zde pochlubit se svým vzděláním?

4 0
možnosti
Foto

No, paní Šámalová, řekla bych, že vám do toho nic není. Navíc, mě pan profesor Drahoš přesvědčil, pokud pochopíte, jak to myslím.

1 4
možnosti
LC

Njn, dalších 5 let trápení, vztekání, frustrace. Ale já vás varoval, už před dvěma roky, že vás čeká ještě 7 let, ať zvolníte. Na druhou stranu, dívejte se na věc pozitivně. Za měsíc a kousek už budete mít polovinu za sebou.

2 0
možnosti
Foto

Vaše předsevzetí uvedení v titulku upřímně vítám.

4 0
možnosti
Foto

zatím je agresivní a arogantní autorka, která se očividně pořád ještě nezotavila z šoku porážky. A což teprve slušný Drahoš. Toho Pokorný na Radiožurnálu tituloval pane prezidente a on "slušně a skromně" podotknul Ještě ne.

3 0
možnosti

"která nejspíš ani neví, co znamená to DrSc. za jménem pana profesora." Obávám se, že to neví víc lidí, že to znamenalo především poctivě chodit do VUMLu - večerní univerzity marxismu-leninismu;-D

1 0
možnosti
Foto

Vy to asi musíte vědět nejlépe. Vaše písemné vyjadřování tomu nasvědčuje. ;-D

https://cs.wikipedia.org/wiki/Doktor_v%C4%9Bd

3 0
možnosti
PK

Nejsem překvapený destruktivním tonem obdivovatelky pana Kalouska, proč by taky, u tohoto typu lidí nelze očekávat žádnou změnu,sebereflexi, je to smutný čtení.

Co se týče novinářů, měl bych na ně stejný názor jako MZ, ikdyž většinou s ním nesouhlasím, ale když jsem si přečetl, jak pronásledovali jeho nemocnou maminku a to dokonce i v nemocnici, tak ho chápu.

No a první projevy po volbách bych nebral příliš vážně.

Vám bych doporučoval veselou knihu , na noc šálek meduňky, jinak to zlo a nenávist budou žít a žít a bujet ...8-o8-o8-o8-o8-o8-o8-o8-o8-o

9 3
možnosti
Foto

P73a21v62e11l 49V27á35v66r79a

29. 1. 2018 12:24

...obdivovatelka pana Kalouska? to je nová nadávka pro ty, kteří se Vám nehodí?

paní Jandová nepsala o Kalouskovi:-)

Kalouska nemám rád, ale světe div se, je to ze zcela shodných důvodů, proč nemám rád ani Zemana - arogance, urážky, zesměšňování druhých, narcisismus. Oba mají vysoké IQ, ale sociální inteligence jim chybí.

A to je to, o čem paní Jandová psala:-)

2 0
možnosti
JS

Lituji ale neznám žádného vzdělaného člověka, který by o sobě vykřikoval, že je chytřejší než ti ostatní. Několik tak moudrých debilů znám.

4 0
možnosti
Foto

Jednoho máte hned pod mým komentářem, druhý je jistý pan JŘ. ;-D

2 0
možnosti
Foto

Přečetl jsem pouze perex a vidím, že se Maruška otřepala ze sobotního knock outu a ve svém rohu, místo aby hodila ručník do ringu, nabrala něco sil a vyrazila do dalšího nerovného boje.

Jsou různé cesty jak se zesměšnit a tato mi připadá poměrně efektivní.

12 4
možnosti
Foto

Je lepší způsob jak se zesměšnit. Komentovat něco, co jsem nečetl. Ale co chtít od bývalého spolupracovníka StB, který byl zvyklý kvůli svému prospěchu slepě plnit příkazy svých řídících i jiných orgánů.

6 2
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik