Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J89a19r74a 41R84a90n60k

20. 2. 2018 23:32

Cele ty volby byly trochu "cinknute", proc stary vladar zacal s billboardy tak nejak az na posledni chvili, domniva se nekavarnik, ze jsou snad zadarmo ajeho spanile jizdy si plati sam?

Ale diky tomu, ze se v zahranicnich novinach psalo, kam zeme V4 miri, nebylo to zadnym velkym prekvapemnim a pote, co McMaster oznamil v Mnichove, je to jasne.

KarmaR^

0 0
možnosti

Kurňa, vy máte až dojemnou starost o socánky, aby jim nebylo tím zlým Babišem ublíženo. Podle počtu poslanců by i ty náměstkovské posty byly přeplacením ČSSD. Spíše by jim slušelo to, co navrhujete vy.

1 0
možnosti

Vážená pisatelko - ten zájem hlavně o Babiše (méně už o Zemana), ale z naprosto jiných důvodů, mám tak jako Vy taky - ale to je asi tak vše, v čem máme něco společného, že, stejně jako na jiném blogu a na jiné úrovni s p. Vlachovou, též zasloužilou, jako Vy, babišo a zemanobijkou. Tak, co byste jim, tedy socdemákům Vy, doporučovala? a/ jít do opozice a ztratit se ?, b/ spojit se s dalšími, chybně nazývanými "jedinými demokratickými stranami" především s TOP 09 apod, které jsou úplně jinde?, c/ rozpustit a zrušit soc.dem, jak tam jeden borec na sjezdu vykřikoval?, d/ nebo co? Já už jsem před měsícem tvrdil, že šéfem se stane Zimola a vláda s ANO je na světě - nevyšlo mi to, je to Hamáček, bude to opatrnější, ale výsledkem - zaplaťpánbů - stejné. Okamura - ten by tam byl v záloze jedině tehdy, kdyby nikdo jiný nezměknul. Ale snad změknul. Konečně. A bude se moci vládnout, řešit problémy lidu a bude konec starostí o to: vládnout a bude se moci v klidu intensivně "makat", ne? A koblih bude dost pro všechny, ne? Vy asi nejste na sladké!

8 6
možnosti

..jen bych doplnil, že od tato autorka a jedna další Vámi jmenovaná nikdy nezklamou...na druhou stranu je výhoda, že jsou ve své nenávisti předvídatelné a netřeba tedy zapojit mozek, by pochopil co se za psaním skrývá...skvěle odhalené schopnosti dvou dámičekR^R^R^

4 7
možnosti

Sděluji to pořád a donekonečna - Skutečným vládcem ČR je Miloš Zeman. To by mi ještě tak ani nevadilo , (Kojí si své ego). Nicméně on determinuje směrování celé ČR prapodivným směrem. Získává své přívržence - podobně je zajišťuje Burešovi. Nejhorší na tom je, že v poslením mandátu své pontifikace již nemusí - (tedy naplno činí) - Na nikoho a na nic brát jakýkoliv ohled ! Je bez jakéhokoliv dozoru ! Nepochybně to vybuzuje nadšení - Rozumně a bez emocí sděluji - U mne hrůzu papáchaných škod ! ... :-)

2 1
možnosti

Zemanův projev před delegáty byl nedůstojný, plný nenávisti. Nechoval se jako vážený host, kterému se už „stýskalo po přátelích“, jak sám uvedl, ale jako zapšklý mentor se sklony poučovat, vyřizovat si účty a udělovat rozkazy. Vypořádal se s Bohuslavem Sobotkou, povozil se na „drahošovcích“ a varoval před podrazáctvím. Ukřivděnost z dávných příkoří ho dosud neopustila.

Prezident Miloš Zeman se na sjezdu ČSSD předvedl jako obchodní agent Agrofertu s poněkud nevybíravými metodami. Sebe vychválil, oponenty pozurážel, sociální demokraty vyškolil z neschopnosti a poté je vyzval, aby se bez velkých nároků zcela podřídili nadvládě Andreje Babiše. Výsledkem je chaos na pokračování.Rv

13 6
možnosti
Foto

Sakryš, pane Růžku, to mi nedělejte. Vždyť vy jste to napsal lépe než já. ;-€:-)R^

7 0
možnosti
Foto

Ten projev byl určen straníkům ČSSD, nikomu jinému.Nesnažte se tedy posuzovat nabídku cizím lidem vlastní optikou. Vyhledejte raději pana Drahoše, třeba Vám nabídne něco lepšího.

6 9
možnosti

A proč tedy radí straníkům ČSSD, když sám není jejím členem?

7 2
možnosti

:-)......Vážená paní Jandová ! Musíte, pokud chcete někoho kárat, lépe sledovat, co Babiš říká! Řekl jasně......podpora od SPD, a komunistů, do vlády ne !

Samozřejmě nechce do vlády ani soc. dem. Slíbil jim náměstky,( jestli jsou podle Vás na úrovni uklízeček), to je Vaše mínění. Chce prostě.....a Vy to nezkousnete, menšinovou vládu, samozřejmě s většinovou podporou parlamentu. Chce nést plnou zodpovědnost za další vývoj v tomto státě. Mně se to líbí, Vám ne?

Pokud někdo vyhrožuje koncem demokracie, tak si nevidí na špičku nosu. Je tu ještě senát v čele s panem Štěchem a ten pravidelně zdůrazňuje, že senát pod jeho vedením, nikdy nedopustí, aby demokracie v naší republice skončila! Tak proč se bát! !!!!!!

4 9
možnosti

J85o65s92e58f 59S32á55l36u14s

19. 2. 2018 10:45

Pane Novák,takže jestli Vašemu názoru rozumím,souhlasíte s přechodem od demokracie k oligarchii.To zn.řečí Babiše budu si vládnou sám a nikdo mi do toho nebude mluvit,což je cesta do pekel.Toto by samozřejmě nebylo možné bez masivní podpory hradního pána.Vítejte ve firmě Babiš,milí zaměstnanci!

9 1
možnosti

Včera jsem pracoval a nemohl sledovat projev Zemana přímo na sjezdu. Dnes jsem si jeho projev přečetl v Lidovkach. Dedkoviwve slovníku chyběla slova jako "jářku" a podobně. Lidový byl až hanba. A jedovatý tak, jak je jeho zvykem. A když jsem na síti viděl, jak sedí v židli a poslouchá projev řidičák, bylo mi ho fakt líto.

8 3
možnosti

Projev rfica, ne řidičák - to zas ten chytrej mobil a moje nepozornost. Omlouvám se.

0 0
možnosti
Foto

Napadá mě jakési rčení a "koze a petrželi". Ale nebudu to konkretizovat.

Ano, poslechl jsem si ten projev a myslím, že autorka nenaslouchala, ale spíše si chystala břitké komentáře.

Ono by to, milá paní Jandová, asi chtělo více přemýšlet. Protože jít do koalice, do vlády s tím, že nebudu mít žádné ministry, tak to je, jak se česky říká, nonsense.

Ale, pokud by šlo o Opoziční smlouvu č.3, pak to smysl dává a dokonce velký. Jak už to předvedli Zeman s Klausem před 20 lety, Opoziční smlouva je velmi užitečný nástroj.

Umožňuje té silnější straně (a ANO je více, než 10xsilnější, než ČSSD) vládnout a ta slabší strana za to, že té silnější straně umožní vládnout, dostane jisté kontrolní mechanismy (Klaus to předvedl brilantně).

Otázkou, samozřejmě je, zda se to podaří. Ale ČSSD by tím pádem nebyla jen opozicí, ale byla by privilegovanou opozicí nebo také partnerem s lepším výchozím postavením do příštích sněmovních voleb. Jsou již za 3 roky.

5 3
možnosti

A to je dobře!Komunisty tady ještě zůstávají díky "morálnímu" milosrdenství Havla a tak se tento chlívek s nimi může propojit. Nic jiného také neumí. Je to bahno národa. Vznikne vláda ANO, socanů a komoušů. I Havel by byl téměř spokojený, že je to tak reformně morální. Pašerácká stezka k moci bude zachována.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS