Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to tak, musím říct, že Sobotka nikdy nebyl a nikdy nebude můj kůň, ale překvapil, nejvíc asi tím, jak dokázal vzdorovat Zemanovi, když přišel projednat demisi. Kde se to v tom slušném, tichém chlapci vzalo, nepochopím nikdy, a nejen proto mu hulvát Babiš nesahá ani po kotníky. Sobotka navzdory svému působení v politice stále má nějaké své názory a elementární slušnost, Babiš každé ráno sliní prst, aby věděl, odkud vítr fouká a přizpůsobil tomu své chování a to je opravdu úplné dno politické žumpy, které jen tak někdo nepřekoná. Sobotka celý dosavadní život sociální demokrat. Babiš chvíli s režimem, který potírá podnikání, chvíli podnikatel, pak čerpač dotací, jednou se Sovětským svazem na věčné časy, pak proti Rusku a když zítra Horní Abcházie nabídne dotace, tak klidně půjde s nimi. A možná i proto se přestal holit, protože dívat se sám na sebe, musí být čím dál tím horší. ;-)

4 3
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu, Leontýno, souhlasím s každým vaším slovem. To, jak ustál to ostudné extempore mstivého nevychovance z Hradu, bylo obdivuhodné a výrazně to změnilo můj pohled na něho. Děkuji za skvělý příspěvek.:-)

0 0
možnosti
VE

Sobotka do Bruselu sliboval že budeme přijímat uprchlíky, doma potom když se to prozradilo, tak začal manévrovat, mlžit. Z jeho uniklých emailů vyplynuly jeho záměry o tom jak zmanipulovat veřejnost, bagatelizovat problémy islámské imigrace ...atp. Křivák, vlastizrádce. Jak chtěl pokládat vládu, kvůli "neúnosnému" Babišovi jenom protože mu rostly preference, který mu do té doby nevadil, to byl taky slušný trapas.

8 1
možnosti
Foto

:-) a co naděláš, Marie, když u nás vždycky víc táhne kobliha a nakonec asi i sexymozek?.. Když se ukáže někdo, kdo ani neumí vracet rány jako ve škole pro malé, ale brilantně to ustojí ... to už ani neznáme...je pro nás divné. Ty reakce tady vypovídají o tom, co jsme v jádru zač a proč si ani i toho lepšího prezidenta už nějak nezasloužíme.R^

1 5
možnosti
Foto

Máš pravdu, Radko, já už se kloním k názoru, že jsme si zasloužili i ty komunisty.:-/

Děkuji za návštěvu:-)

1 5
možnosti
DP

D67a45d13a56k 25P12e35t13r

26. 3. 2018 20:43

Sobotka měl slušnost, hrdost a čest? Ženská, vědí co ta tři slova znamenají?

6 2
možnosti
Foto

Neměl, má! A na rozdíl od vás význam těch slov znám.:-/

2 7
možnosti
Foto

H84a52n43a 12V23l53k81o14v54á

26. 3. 2018 19:10

R^Inu, paní Jandová, karma a klobouk dolů. Překročila jste vlastní stín. A to myslím skutečně vážně.

2 2
možnosti
Foto

:-) Děkuji, ale nepřekročila. Já jsem taková pořád, jen jsem zatím neměla důvod to dát najevo. Víte, paní Hano, pro mě, jako pravičáka, byl Bohuslav Sobotka vlastně nepřítel. Nicméně i nepřátel si může člověk vážit, což ovšem zemanovci nikdy nepochopí. Ti si totiž neváží ani přátel. Každopádně si vaší pochvaly vážím a přeji hezký večer.:-)

3 1
možnosti
VK

No paní Jandová soc.dem .opravdu,ale opravdu doposud neměla v lásce a nyní pláče nad Bohuslavem Sobotkou.Není to komické? Z plnou vervou nyní může nasazovat psí hlavu na někoho jiného,vlastně ne, ještě jí tu schází MMiloš Zeman.;-(

11 0
možnosti
LC

Píšete, že (Babiš) ... přivlastnil si úspěchy jeho vlády. Máte na mysli inkluzi, nebo ty výdobytky Marksové, které ani všechny nebudu vyjmenovávat.

Píšete, že Sobotka řídil vládu dobře ... z pohledu sociálnědemokratického voliče dokonce výborně. Tak ho sociálně demokratický volič ve volbách ocenil 7,27% hlasů. Největší propadák v historii.

Hned v titulce píšete, že (Babiš) ...nemohl mu vzít slušnost, hrdost a čest. Já bych se zeptal na názor, v této věci, někoho z těch 40000 lidí, co bydlí v bytech, dříve patřících OKD. Řekl bych, že na Ostravsko může Sobotka zavítat jedině se silným ozbrojeným doprovodem.

Ale pište dál. Je dobré vědět, co se honí v hlavě pravicově smýšlející důchodkyně.

15 0
možnosti
Foto

Sobotka byty neprodal, prodala je Špidlova vláda. Ale pište dál, je dobré vidět, co za nesmysly plácají Zemanovci. :-)

2 5
možnosti
JS

Snaha se cení, výsledky hodnotí. Na rozdíl od Vás nemám rád nýmandy.

4 0
možnosti
Foto

Úplně jste mě rozplakala..... škyt.... a ještě ten Havel v záhlaví.... jako by to snad psal přímo on.... škyt....

13 2
možnosti
Foto

A vy jste opravdu vysokoškolsky vzdělaná ?8-o

2 10
možnosti

Pan Sobotka řídil vládu výborně a voliči to ve volbách ocenili:

ANO 29, 64% - 1 500 113 hlasů

Sociální demokracie 7,27% - 368 347 hlasů

A nutno říci, že dobře, z pohledu sociálnědemokratického voliče dokonce výborně

Zdroj: https://mariejandova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=655561

7 0
možnosti
Foto

Jste lhářka, paní Šámalová. Já jsem to takto nenapsala.

2 10
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik