Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Budu označen za rusofila, ale myslím si, že současná vlna protiruské propagandy je na dvě věci. Jistě víte také.

Nechápu smysl toho všeho, ledaže by to byla příprava na útok. Což je, za současné situace, zcela nereálné.

Takže, pokud mi někdo stručně, slušně a smysluplně vysvětlí, k čemu jsou takové útoky dobré, tedy kromě vlastní exhibice a nějaké té karmičky, budu mu velmi zavázán.

A ještě dodám, že tak okolo 1. srpna 2018 si nechám odpojit Internet a počítač odevzdám do tříděného odpadu. Bude to tak lépe...

6 2
možnosti
MJ

A nechcete to udělat již 4. dubna 2018?

5 0
možnosti
MS

Dobře jste to napsala. R^R^ Rusofilům (a potažmo Zemanofilům) to pochopitelně nejde pod vousy. :-)

6 4
možnosti
Foto

Já to preventivně nečtu. Mně postačí nesmyslný nadpis.

3 3
možnosti
VP

Jestliže je celý článek založen na VÍŘE ve stále zlé Rusko, tedy Rusko vždy a stále jen zlé, komunistické stejně jako dnešní, potom je vidět zmanipulovanost. Opakování všeobecných klišé, které se nosí a za které jsou hodní žáčci chváleni. Kritické myšlení žádné.

7 6
možnosti
LB

Když už neberete vážně naše čtyřicetileté zkušenosti s východním bratrem, ani varování expertů a výročních zpráv BIS, tak českému klasikovi - K. Havlíčku Borovskému byste věřit snad mohl. Nebo i toho chcete obvinit z nedostatku kritického myšlení?

"Rusové nejsou naši bratři, ale mnohem větší nepřátelé, než Maďaři a Němci. Kdo chce Čechům opravdu udělat dobrodiní, ať je posílá na své útraty do Moskvy.!

K. Havlíček Borovský, Pražské noviny, 1844

Mimochodem, ruská zkušenost Karlu Havlíčkovi ovlivnila celý jeho další život...

9 5
možnosti
MK

Rv Skoro by bylo lepší, kdybyste místo psaní něco zazpívala; já Vás to naučím.;-);-D

O čem byste psala, kdyby nebyl Zeman? To byste tu klávesnici asi z bezradnosti rozkousala!8-o

Je zvláštní, že dle Vás mají všichni ze Zemana jenom srandu (všichni = Drahošova menšina), ale stačí, když jen naznačí, že se někde koná špatně a už ti Vaši údajní satirici se srandou v každé kapse, řvou jak raněná telata a v těch kotrmelcích se jim ta sranda z kapes vysypala!!:-P

6 7
možnosti
MS

Zatím tady jako mládě skotu řvete jenom vy. ;-D

5 5
možnosti
MB

Odlehčuji, ale stojím za tvrzením - 1) Plně chápu vstup do KSČ - 1948, byly naděje a ideje. 2) Ty byly přejety pásy tanků 1968 - v KSČ zbyli nostalgici a bezpáteřní - např. s. Skála, vstúpil 1970. 3) Rok 1968 by asi skončil koncem Vedoucí úlohy a tržním hospodářstvím - Rakousko ? 4) Brežněv to ani nechtěl, ale on zabil konec socialismu v ČSSR - Vrazil tam 21 hřebů , zrezivěly a prohnily se. 5) Žádná Občanská válka by nebyla , nemáme to v povaze. 6) Kdo se k Rusku přiklání - bude ožehnut - příklad Miloše Zemana. Spolupráce je jistěže potřebná, ale k tomu prezident národ nevede - On jej vede k bývalé servilitě . Dojíždí na to ... :-)

6 2
možnosti
MD

M. Zeman jako hodne stary vedouci clovek jen stoji u ponku se sverakem, v nem upnuty vzajemne vztahy a v rukou pilnik. A nedela nic jineho, nez opilovava nebezpecne otrepy na jejich hranach. Ale jsou lide, ktere na krev kterou maji na svedomi cekaji.

2 1
možnosti
MD

A tak jen doufejme a prejme autorce, aby byla pani Jandovou 'z obrazku', ktera vypada na to, ze i buchty umi napeci. Jejim vnukum prijdou k chuti az budou tahnout jako prevoj 'na Rusa' spolu s robotickymi vojaky. Jejich spolecna smrt bude pro zamorkou spolecnost prijatelnejsi jak smrt jejich blizkych.

3 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

6 4
možnosti

Zkrátka a dobře Ing. Zemanovi se vše hroutí jak domeček z karet. Všichni z něj maj akorát srandu, jediné místo, kam může je show na Barrandově (což si moc dobře uvědomuje, proto tak nenávidí čt), ovčího mluvčáčka nebere vážně už vůbec nikdo (cit. Pelikána - Ovčáček si nezaslouží žádnou pozornost), Nikulina mu sebrali Američani, ani v Rusku nikoho nezajímá, protože nemá vůbec žádný vliv (a opět si to moc dobře uvědomuje), Trump nevypadá, že ho pozve do Bílého domu, čínské investice v zadeli (z předpokládaných 95 mld. nebylo realizováno 72 mld) a soudruh Jie bručí v base.

13 7
možnosti
Foto

Když formuluje, že Nikulina Rusku sebrali Američani, koho tím myslíte? Mexiko?

2 2
možnosti
JK

J33a10n 85K27o36z69l37e40r

3. 4. 2018 8:55

Takže já to trochu upřesním - v 1948 začala novodobá okupace naše ho národa komančema kterým po válce naprostá většina národa tleskala krom kapitalistů, šmelinářů a jiných podvratných živlů kteří přišli o část svých majetků, ta trvala do roku 1968 kdy převzala vládu kavárna, sluníčkářů a pravdoláskařů opět živená zbohatlíkama, tunelářema a prodejnými politiky a trvá to dodnes, to je z mého pohledu asi tak vše nemusíte s mým hodnocením historie souhlasit ale toť vše co můžete

3 4
možnosti
VS

Jak se zdá patříte do té "naprosté většiny" občanůRv

2 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik