Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

ANO, také si myslím, že ne :-)

0 0
možnosti

Náhodou, Vláda se mi líbí ! Ťok jako ministr, školní pomůcka = atom - energie, nezničitelný, pouze mění své tvary - výroky. Dálnice sice nestaví, ale již podepsal :-) - V Novém Boru na Českolipsku , petici za zrychlení přípravy výstavby obchvatu ! Mega plakáty kolem cest - K 01.09.2017 vše mělo zmizet - Mohutným úderem již odstranil - 14 billboardů ! Nespí a maká . Lidi nejsou a je třeba je zaplatit . Pak na ministerstvo zemědělství se Čejková hodí ! Na polích , i na silnicích bude lépe .Úmyslně nepíšu o dopadech Novely Stavebního povolení - Fronty na úřadech - se fakt staví pěkně. Šlachtová obdivovala V. Rossiho - ten asi zase naši Vládu odborníků ... :-)

2 0
možnosti

Neodvola. To mu Mára do scénáře nenapsal.

4 0
možnosti

Mára má ted práce nad hlavu. Babiš je na dovolený a Mára musí obstarávat fejsbuk sám!;-D;-D Čau lidi,tak ja som ted neni naTenerife;-D

4 1
možnosti

No tak, Maruško, se 181 tisíci měsíčně pro Mirku se pan ministr zas až tak nerozšoupl.

To náš jihočeský metrosexuál Zimola byl větší frajer, když rok po svém nástupu do funkce hejtmana dosadil svého kamaráda M.B. z Nové Bystřice na pozici předsedy představenstva holdingu Jihočeské nemocnice.

Když se loni na jaře začali socani s ANO kočkovat kvůli chatičce na Lipně (odhadem za 4,5 mio), kterou hejtmanovi nezištně stavěl onen šéf holdingu Jihočeských nemocnic, vyplavalo na povrch, že ten šikovný a pracovitý chlapec pobíral odměny v průměru 607 tisíc měsíčně, což by mu mohl závidět nejen prezident republiky, ale i německá či britská premiérka.

Takže, jestli sociální demokrat Zimola (s hlubokým sociálním cítěním) se obětuje a vezme nějaké to ministerské křeslo, třeba nás opět něčím překvapí :-)

11 0
možnosti

J.j., Váš jmenovec přece! A Zimolovi to vaz nezlomilo, ba naopak, dočkali jsme se doby, kdy Zimola vyhazuje Sobotku z ČSSD.:-(

1 1
možnosti

Njn, co dělat, když Čejka prý alimenty neplatí...:-) Ale přikláním se k Vašemu názoru, že je to sehrané. Je to na titulce iDNES a na mě to působí jako budoucí křeslo pro Zimolu. No, a jak říká paní Pavlíková, jinými slovy ještě se to bude dobře prodávat jako boj proti papalášství ve vlastních řadách;-D Klasická burešovina.

10 2
možnosti
Foto

Přesně tak, já už opravdu nevěřím Babišovi ani "dobrý den" :-)

5 2
možnosti

Příjmení dotyčného je Milek. 4. pád bych tedy tipoval Milka. Docela ostuda, paní autorko, když to nemáte ani jednou správně.

Jinak případ je samozřejmě do očí bijící.

6 0
možnosti
Foto

Děkuji za upozornění, je to moje chyba. Myslela jsem, že se pan ministr bez důvěry jmenuje Milka. Tím pádem jsem to vlastně měla špatně jenom jednou, ne?;-) No je vidět, jací jsou ti ministři známé a uznávané kapacity. :-)

1 1
možnosti
Foto

Je to jiný případ, protože Nečas dával Nagyové odměny, které, jak se později ukázalo, jsou na těchto místech běžné. Srovnejte třeba nejmenovanou primátorkou nejmenovaného hlavního města.

1 0
možnosti
Foto

Tím hůře pro Milku :-)

0 1
možnosti

Bureš z takových kauziček vytěží maximum. Ministra pokárá a nařídí mu změnu a Burešův volič mu tleská

6 2
možnosti
Foto

...a právě proto si myslím, že je to zinscenované :-) Děkuji za návštěvu.

3 1
možnosti

Zasloužená karma. :-)R^

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS