Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D85a24v90i89d 98V53l65k

12. 4. 2018 18:44

Byl to divnej příběh.Je ten konec nakonec snad dobrý.R^

0 0
možnosti
Foto

Ano, paní Krnáčová poněkud posouvá spojení krizový manažer do významu "jsem stále v krizi".

3 0
možnosti
Foto

Přesně tak, děkuji za návštěvu. :-)

0 1
možnosti

Já vím, že i Krnda je váš červený hadr, ale tohle by nezvládl nikdo.

2 0
možnosti

Adriana Krnáčoví ale zásluhy má ! Měla být v čele v roce 1968 ! Současné dopravní zácpy svědčí o tom, že ruské tanky by skutečně nikam nedojely ! ... :-)

3 1
možnosti

J91a37n 36K22o16z58l13e85r

12. 4. 2018 9:00

Jandová nějak jste opoměla na objektivní kritiku Béma

2 2
možnosti

Po Krnáčové na něj vzpomínají Pražáci s láskou;-)

5 1
možnosti

J32a18n 80K31o73z53l65e82r

12. 4. 2018 8:56

Typické vlastnosti Čechů - zbbnout, ohluchnout, kritizovat a ještě ztratit paměť, docela rád bych viděl někoho zde diskutujícího co většího krom dětského kočárku řídil ? Přestože Krnáčovou nemusím tak vím že řídit takový kolos jako je Magistrát kde Vám mnozí hází klacky pod nohy protože se domnívají že oni by to svedli lépe a kde nejviditelnější osobou jste Vy vyžaduje trochu více než jen pouhé kritizování a sledování každého neúspěchu. Příkladem je stížnost řidičů při výstavbě D1 člověk zakroutí hlavou nad hloupostí stěžovatelů kteří účelově pomíjejí fakt že se dálnice opravit musí a tedy nutně musí docházet k omezování

2 0
možnosti
Foto

Často je na vině naše legislativa, která naprosto nesmyslně umožňuje nejrůznějším "aktivistům", ale spíš potížistům výstavbu blokovat.

2 0
možnosti

Dostavba městského okruhu, výstavba nové trasy metra nebo rychlodráhy na letiště.....tak jestli toto vše chcete po primátorovi, který tu je necelé 4 roky, tak to pak jo ;-D Takovéto stavby se u nás staví běžně tak 15-20 let ;-)

4 0
možnosti
Foto

Ale, nový "krtek", prodloužení linky A do Nemocnice Motol byl snad spuštěn za "primátorování" Krnáčové.

1 0
možnosti

Vadilo mi už to, že je Slovenka primátorkou Prahy (o slovenském premiérovi nemluvě), vnímala jsem to jako obrovskou potupu. To se časem ukázalo jako bezvýznamná malichernost vzhledem k tomu, co za spoušť po ní zbylo. Čaulidí je ještě nepochybně hodně, ale předpokládám, že v Praze je jejich výskyt už ojedinělý a Pražáci už dávno pochopili, že ANO to prostě nezařídí.

7 0
možnosti
Foto

A Zoro víš, kdo je primátorem Londýna?

3 0
možnosti
Foto

Adriana Krnáčová není žádnou mojí favoritkou a její kritika mi nevadí. Nicméně dostupnost MHD v Praze považuji za velmi dobrou až vynikající a co se těch ostatních věcí týče, nevím, na kolik z nich má primátor přímý vliv.

Tak třeba výstavba okruhu kolem Prahy není, zcela jistě, pouze záležitostí pražského Magistrátu. To by možná byl ideál, kdyby byla.

A docela mě oslňují Vaše znalosti z pozadí událostí v hnutí ANO a myslím si, že nabídnout místo pražského primátora odstupujícímu ministru Pelikánovi by mohl pouze náměsíčník, kterým AB snad, doufejme, není?

2 0
možnosti
Foto

Akceptoval jsem to, rozumím mu. Ukázalo se, že hnutí není hnutí jednoho muže. V klubu jsou různé názory a nemůžeme říkat našim poslancům, aby měli jednotný názor,“ reagoval na Pelikánovo rozhodnutí v rozhovoru pro Rádio Impuls premiér v demisi Andrej Babiš. Připustil, že Pelikánovi nabízel možnou kandidaturu na primátora Prahy, ale odstupující ministr to odmítl.

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/robert-pelikan-ano-konci-v-politice-ministr-spravedlnosti-pan-/domaci.aspx?c=A180407_123924_domaci_fer

1 2
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik