Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Že Ištván a Šlachta se projevili jako nechytří, o tom žádná. Nagyovou/Nečasovou by, podle mě, mohli stíhat tak maximálně za nezdaněné kabelky. Stejně nechytře se projevili i ti "špioni" z VZS. Kdo jim může zadávat úkoly je jednoznačně dáno zákonem a oni ho těžce porušili. Na druhou stranu si tak přemýšlím, zda je pro zemi lepší, když ji vede slušný slaboch, kterému se mozek přesunul do kalhot, či když ji vede bezohledný oligarcha, obviněný z dotačního podvodu a evidovaný spolupracovník StB. Zvláště pak, kdyby nastala nějaká těžká krize. A tím nemyslím zrovna jen ekonomickou.

5 1
možnosti
Foto

No, jako krizový manažer mi rozhodně nepřipadá. Do krize se dostal v případě Čapího hnízda a totálně pohořel. Vykecal na sebe i to, co se nevědělo.

0 1
možnosti

To jsou ale bláboly. Jedna paní povídala... že Nečase vyřídil Babiš a Zeman a proč asi tak, prosím Vás? Nesmysl. Druhá paní povídala, že Nečas musel zmizet z politické scény, protože byl proti radaru v Brdech a proti dostavbě Temelína firmou Westinghouse a byl tudíž prorusky orientovaný jako Zeman, což bylo jistým kruhům nepohodlné. A teď babo raď ... ;-D (to neberte osobně, ale jako rečnickou otázku)

4 1
možnosti
Foto

Na to už v předstihu odpověděla paní Sulková. Můžete si to přečíst.

0 0
možnosti

Pani Jandova. Tehdejsi zasah na Uradu vlady se muze odehrat jen ve spatne organizovane republice. Uz jsem nekolikrat podotknul, ze jen jedna veta v Ustave by stacila odstranit takovy zasah. Zde je:

"Senat projednava a schvaluje vsechna navrzena jmena pro dosazeni ministru, soudcu a vladnich cinitelu do funkci spravy statu a do funkci v podnicich se statni ucasti".

Tedy, zadne sliby a zadne "trafiky"

0 0
možnosti

:-)......Vševědoucí paní Jandová! Nejste už podle fotografie také nejmladší, tak já, jako o generaci starší, bych si Vás dovolil poučit, protože Váš mozek zalitý nenávistí, káže bludy.l

Babiš byl úředníkem v Maroku. Jazykově dobře vybaven, hlídal aby různí šejdíři neokrádali náš stát, tehdy ČSSR. POkud by se tak dělo, musel to oznámit. Za to byl placen. Jeho nadřízeným byla složka StB, součást SNB. Tak to prostě fungovalo. Jediným jeho úkolem bylo hlídat, aby stát byl neokrádán. Takže..srovnejte si to v hlavě a hlavně....pokuste se najít, jaká byla tehdy realita!!! RvRvRv

3 5
možnosti

Nejprve si přečtěte, o čem ten článek je a pak se můžete pokusit něco napsat k věci. První pokus se Vám evidentně nezdařil.

2 2
možnosti

Už tenkrát, jak Bureš řekl, že trestní stíhání v této zemi lze objednat mi došlo, že o tom ví hodně, protože to divadlo na Úřadě vlády si tenkrát objednal on sám. A je to čím dál tím jasnější. Nebýt toho puče, volby by byly v květnu 14, v domě rozjíždějícho se ekonomického boomu a dopadly by úplně jinak. Estébák by se do ní nedostal a Kalousek by nebylo pro hlupáky sprosté slovo., rezervní fond, kde bylo v době puče 140 mld by estébák nerozkradl a rozpočet by byl nejspíše plusový. Česko by nebylo civilizovaným zemím pros smích jako je tomu dnes, kdy na Hradě sedí proruský agent a premiérem zemé je trestně stíhanýj estébák, jehož jediným cílem je ukrást zbytek toho, co zbývá.

4 2
možnosti

J67o54s62e75f 50N89i42k64l

13. 6. 2018 14:35

...jak jste šikovná, vymyslet tak trefné urážky, to je teda kumšt...

3 2
možnosti
Foto

Které "urážky" máte na mysli, pane Nikle?

0 2
možnosti

Celou akci považuji za slušný pučík. P. Nečas nese svou vinu, nicméně jsou zde rysy horší. Padla naděje, že se něco změní ! Nevyšetřeno nic, na kabelky ke zdanění bylo nutno použít i vrtulník. Změna přesto jakási je. Zadýchaný Kocourek se svým odkloňováním a Gross s taškou od strejdy Vika, je romanticky úsměvný ! V naší zemi - i nemožné, prostě možné je ! ... :-)

8 1
možnosti
Foto

Děkuji velmi, paní Zuzano :-)

1 1
možnosti
Foto

máme skvělé politiky-a říká se že každý národ má co si zaslouží a politická reprezentace je obraz svých voličů

3 1
možnosti
Foto

Děkuji a jelikož si o našem národě nedělám žádné iluze, tak myslím, že je to pravda.

1 2
možnosti
Foto

Jenom bych chtěl připomenout, že Zeman si vzal Topolánka a Nečase jako doprovod do Číny a Ruska. A že Nečas měl velmi smířlivé stanovisko k připojení Krymu k Rusku, pokud si dobře vzpomínám. Není vše zlato, co se leskne.

5 0
možnosti
Foto

Já ho nehájím, pro mě je to bezcharakterní slaboch a zbabělec.

3 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik