Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

RvRvRv Všichni, kdo Vás zde karmují a i Vy, paní Jandová, jste nedůvěryhodní, stejně jako celá opozice. To zásadní, co tomuto a podobným článkům chybí, je jasný názor na povolební stav, návrh na řešení.

Anonymní ANO bez Babiše by volby asi s takovým výsledkem nevyhrálo; tedy je jasné, že má-li se ANO porazit, je nutné jim sebrat Babiše. Pak je zase pochopitelné, že lidé z ANO nepřipouštějí možnost vlády bez Babiše. Přičtou-li se názory některých odvážných lidí z oboru, že trestní oznámení se dá objednat, pak je zřejmé, že v akci je 20 let budovaná mafie, která si pod hlavičkou všech minulých vládních stran, rozdělovala tučné státní zakázky.

Kdyby ČSSD, po všech povolebních tahanicích nakonec vládu s ANO odmítlo, odešli by ze scény zcela jistě; takto mají (při alespoň průměrné vládě) určitou šanci.

0 0
možnosti

Jak dojemné. Volič tzv. pravice pláče, že by se mohla ČSSD definitivně odkopat. Hrdinou je Sobotka, který byl tak neuvěřitelně hloupý, že nedokázal (ani osobně) profitovat na relativně dobrých výsledcích předchozí vlády ANO a ČSSD.

0 0
možnosti
Foto

Vy jste opravdu vyčetl z mého blogu lítost nad osudem sociální demokracie? 8-o To by mě docela zajímalo, jak to u vás probíhalo, když jste třeba četl dětem pohádky. Poznaly někdy, co za pohádku jim čtete?;-)

0 0
možnosti
Foto

ČSSD nemusí nikdo likvidovat. Tohle dokáže s precizností sobě vlastní sama. Kdyby Sobotka nevymýšlel na Babiše kraviny a ve vládě spolupracoval s ANO, zůstalo by ANO první, ale druhá by byla určitě ČSSD. ANO bych hádal 25% a ČSSD o 5% méně. Místo toho Sobotka prudil. Partaj pohřbil a sebe znemožnil. Dalo by se říci "činy hodné politického tupce". Tak jednoduché to nebude. Tyhle tradiční strany pamatující "zlaté časy" polistopadové mafie jsou v chapadlech chobotnice a musí skákat jak ona píská. Mafie chce Babiše dostat od válu. Tak nadiktovala Sobotkovi strategii, odpovídající IQ bývalých veksláků. Teď diktuje protibabišovskou rétoriku Fialovi a pohřbí i ODS.

3 0
možnosti

Souhlas R^ Tandem "neviditelný" Hamáček a všehoschopný Zimola se čím dál tím více jeví jako hrobař ČSSD.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji, Hamáček je takové "želé":-)

0 0
možnosti

J95i96r52i 49D75v87o11r25a80k

27. 6. 2018 15:42

Davam za tento clanek Karmu... no vidite, a pak ze vam davam jen minusy ;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Za karmu děkuji, ale nevybavuji si, že bych vás někdy obviňovala z mínusování :-)

0 0
možnosti
Foto

Drahá paní. Socani mají poslední šanci se zachránit právě ve spojení s Babišem. Ovšem když s ním budou spolupracovat, prostě vytvořit vládu, která ponese výsledky. Předchozí vláda Sobotky s Babišem byla úspěšná, nebýt Sobotkových veletočů mohla být i slavná. Tím, že se zbavil Babiše ve vládě si Sobotka podřízl větev. Socani dostali příležitost se udržet nad hladinou. Jestli ji nevyužijí a zabřednou do bahna těch uražených, negativních, nenávistných opozičníků, kteří nemají nic než antibabiš, tak se o jejich další existenci obávám.

Celkem trefně to vyhodnotil Tomáš Zima, rektor Karlovy univerzity. Strany bez programu, nebo spíš s programem antibabiš dostaly od voličů na frak. A to je dobře, protože volič je nejvíc a volič rozhodl. Jestli to nebylo podle vašeho gusta je skutečně pro voliče nezajímavé.

Prosím račte to brát jako malou lekci z demokracie, jen pro vás a zadarmo.

5 3
možnosti

Jak z příručky agenta Bureše.

1 0
možnosti

Že zrovna vy máte takovou starost o socany. Příště budete mít obavy o volební výsledek KSČM? ;-)

4 0
možnosti
Foto

Nemám starost o socany a nebudu ji mít o komouše. Jen je mi záhadou, jakými myšlenkovými pochody jste k tomuto názoru dospěl. :-/

1 0
možnosti

P21e41t80r 33B62r57o10ž

27. 6. 2018 14:47

Ubohost socanů je až dojemná ;-DTrochu mne mrzí, že jejich místa ve sněmovně zaberou asi ještě horší individua, ale asi to tak má být...

2 0
možnosti
Foto

Přesně tak, vidím to naprosto stejně. Lepší socani než Řepkobaron.

1 1
možnosti

O ČSSD vůbec nejde. To je jedině jejich věc kam vlezou nebo nevlezou. Podstatná věc je ta že prezident nejmenováním Pocheho si z Ústavy udělal trhací kalendář a z celého toho jmenování se tím pádem stala trapná hradní fraška. A co je úplně nejhorší, nikomu to nevadí poněvadž nikdo si to nechce se Zemanem rozházet. Takže Ústavu můžeme vlastně zrušit poněvadž je to cár papíru. To je podstatné a ne to jestli je nebo není ČSSD ve vládě.

5 0
možnosti
Foto

Trhací kalendář si ten potměšilý stařík z Ústavy dělá již velmi dlouho. Ale v podstatě s vámi souhlasím. Ale neřekla bych, že si to NIKDO nechce se Zemanem rozházet. Opozice ho nepotřebuje vůbec k ničemu a jediný, kdo ho potřebuje, je Babiš. Ti dva se navzájem drží v šachu, jen by mě zajímalo, kdo co ví na toho druhého. :-)

4 2
možnosti
Foto

O32t15a66k46a79r 85S80e44k49l

27. 6. 2018 14:08

Karma:-)a souhlas. Jenom si tak říkám , zda předpokládaný konec existence ČSSD bude přínosem či naopak.

Mno , věřitelé budou muset oželet nemalý peníz ( i když Liďák není z zahození . není -li ovšem už zastaven u nějaké banky) , politická scéna přijde o poměrně zajímavého (kdysi) hráče.

Dnes mají socani jedno neslavné výročí.....sloučení s KSČ r. 48. Takže , kdo bude novým "Fierlingerem" ? Zeman , Hamáček , Hašek ?????

2 0
možnosti
Foto

Děkuji a souhlas, já nebudu mít radost z jejich konce, protože politická scéna by měla být polarizovaná. A ať je jak je to, jinou tradiční demokratickou levicovou stranu tady nemáme.

0 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik