Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J43a61n 58S56o13u63č23e80k

16. 10. 2018 13:40

Milá paní Jandová, pokud se Váš život scvrkl jen na radost z neúspěchu ANO ve volbách, tak ho máte poměrně jednoduchý. Ale i tak prostě se dá žít, že?

3 0
možnosti
JE

Kyselá a zřejmě osamělá důchodkyně bez ušlechtilejších zájmů, která si dala do titulku V. Havla ;-(:-/

Opravdu bych nechtěl trávit důchod smolením článků v tomhle tragickém stylu Rv

3 0
možnosti
DH

D26a62v45i37d 23H32o89r73á81k

16. 10. 2018 12:33

Ale pane Engliš, nebyl bych až tak kritický, neboť zde jsou i mnohem vzdělanější ale v důsledku s horšími výsledky.

Shodou okolností, dokonce vzděláním lékař, pan Šimek zde napsal v pátek 12. svůj blog v němž se zamýšlel nad podobným tématem a výsledek pokud se týká čtenosti a diskuzních příspěvků byl mnohem horší a následující den již za jeho článkem, který skončil v literárním propadlišti, ani psík neštěkl.

Takže paní Jandová ať je jakákoliv, mnohdy mnohé ještě překoná.

1 0
možnosti
SB

Je zajímavé, že se ANO s Babišem drží stále na cca 30 % volebních preferencí. Takže, kde jste udělala chybu ? Mluvíte jen za jeho nevoliče. Nikdy nezapomenu na vládnutí ODS a tunelování státu, což se řeší dodnes.

1 2
možnosti
Foto

No, na to, jak podlézá voličům, by to právě mělo být víc. O těch třiceti procentech jsem psala, tak o jaké chybě mluvíte?

2 0
možnosti
PK

Je předvídatelné, že přízeň voličů k jednotlivým subjektům vstupujicím do voleb není konstantní. Jak praví přísloví: 'jednou jsi dole, pak zas nahoře'. To je normální. Navíc pokud se do kohokoliv opřou sdělovací prostředky se svými polopravdami, ten tlaku zpravidla neodolá. Přes to si myslím, že panu Babišovi to nemusí tolik vadit.

1 0
možnosti
MC

M65a37r92c81e18l 30C66a95h63a

16. 10. 2018 6:29

Nenechá. Ale oplotit by stačilo..Ať elity a nadlidi žijí ve své vlastní zlaté kleci. Zdraví od tlačenky s zamaštenou hubou kluci z Moravy.

1 1
možnosti
JSS

Babiš využívá momentální lepší ekonomiky k naoko lepším důchodům. slevě dopravy. Prostě drž se teď- ne příště už třeba nebudu moci...

Kde jsou rezervy - neřeší ... byrokracie a spousty státních složek naprd..., je třeba podpořit a uvolnit ruce živnostníkům, střed. třídě - ti tvoří jádro společnosti. Naopak - utáhněme jim opratě - EET a budeš sledován....

Je třeba podpořit vzdělanost a propojení s praxí - zahraničními firmami i v cizině- tam je efekt. Napařit velké odvody za odnětí zemědělské půdy všem těm skladům a omezit i pro zábor u fabrik - mají dost zbořenin- opuštěných prostor. Konečně zastavit navyšování platů všech těch pomazaných a představenstev, padáky u funkcí zlikvidovat - zkrátka začít u sebe. Čeká zdanění u bank, pojišťoven, fondů!! tam jsou největší zdroje.

Zkrátka Babiš má ještě před sebou - uvalí ten balvan nebo ne??

1 0
možnosti
TT

Vláda kompletní je. Vládne Babiš, jeho podržtašky jsou jen do počtu.

6 2
možnosti
Foto

To máte vlastně pravdu ;-DR^

2 2
možnosti
MV

nechapu, co celou dobu delal Mára...

karma, Marie

3 3
možnosti
Foto

Holt ani Mára neumí dělat zázraky;-). Díky, Marku :-)

1 1
možnosti
Foto

Doufám, že jeho volební neúspěch je dán tím, že mu lidé už nevěří. A pokud bude takových čím dál tím méně, budu mít radost.

Nechápu, jak mohl čekat, že v Praze uspěje, když do Prahy nasadil Krnáčovou, která sice Prahu přímo nebourala, ale nechala by ji spadnout, začalo to mosty a kdoví co by bylo dál, protože měla zjevně jiné úkoly než se starat o rozvoj města.

10 4
možnosti
Foto

Tak to jsme na tom stejně. Sice jsem se o sobě dočetla, že jsem škodolibá a pomstychtivá, ale vzhledem k tomu, že je to od člověka, který uznává škodolibého a pomstychtivého Zemana, tak mi to nějak nevadí. Díky za návštěvu. :-)

1 8
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik