Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Nevšimla jsem si, že by pan Fiala byl podporovatelem Zemana v neslušném chování...ale asi Vás opravdu nečekaně někteří museli zklamat...

2 0
možnosti
SN

:-).......Radko, bylo to nádherné! Na plivance zapomenuto. Někteří si na presidentovi léčí svoje mindráky, budiž jim odpuštěno. Pozitivní tón naštěstí převažuje! R^R^R^

1 0
možnosti
MK

M43i52l50a74n 65K51e95s79l

28. 10. 2018 20:58

Bzum bzum bzum,to mi nejde na rozum.Tolik lidí Zemana kritizuje,tolik na něm nevidí nic dobrého a přece mu pořád důvěřuje více než 50% lidí.V čem to je.Někdo dělá něco špatně.Zeman ze všech možných kritik vychází bez úhony,on to asi nebude.Někdy to vypadá,že něco provádí na truc kritikům .A lidé, aký sú,taký sú,terazky od nich nemůžeme žádnou revoltu proti prezidentovi očekávat.Chybují asi kritici.Pořád opakují,co dělá prezident špatně,jak se špatně chová atd. atd.Když budete manželovi neustále opakovat,co všechno udělal kdy špatného, tak vypne a nebude dále poslouchat(Mám své zkušenosti)V této fázi jsou nyní občané.Už neberou na vědomí kritiku prezidenta.Kritikům nezbývá již nic jiného než někde objevit člověka bez chyb a bez závad.Bude to,ale těžké.Nezbývá než najít prezidentský ideál.

3 0
možnosti
Foto

J15a31n83a 37M41a53j98o42v77á

29. 10. 2018 12:38

Těch důvěřujících je méně - volilo ho zhruba 35 % oprávněných voličů. Ale ti, co nevolili...vlastně volili tím mlčením :-).

0 0
možnosti
Foto

Možná, že existuje důvod, proč přijít na udělení státních vyznamenání Zemanem, ať už o tomto prezidentovi si myslíme každý své. Ty udělují na návrh Senátu a Sněmovny, viz třeba pan Vadim Petrov, tedy nejde o čistě prezidentskou záležitost.

A ti politici těm vyznamenaným dělají stafáž.

2 0
možnosti
LB

Dobrý den, a není to jedno. Já to vidím tak, že teď nepozvaní křičí, že nejsou na seznamu a kdyby je pozvali, tak budou křičet, že jsou na seznamu a že nikam nepůjdou. Takže tak nebo tak, stejně by se jim nikdo nezavděčil!

7 0
možnosti
Foto

Dobrý večer, máte pravdu, je to jedno, protože blog je o něčem jiném :-)

1 2
možnosti
VV

Kdyby sli do Rovenska videli a dozvedeli by se rozhodne vic.

0 1
možnosti
Foto

Tak třeba Vám ty chlebíčky určené pro předsálí příště pošle až domů. ;-)

(Ono se to tak dělá, že kdo se nevejde na akci, může slavit v náhradních prostorách.)

1 1
možnosti
Foto

J93a19n57a 60M81a33j88o43v28á

28. 10. 2018 14:22

Víte... já to s dovolením vidím, Marie, trochu odlišné. Tohle není soukromá párty M. Zemana. Je to oslava století existence této republiky, která si taky stihla užít své. Nevzdat tomu jakousi čest znamená chovat se stejně dětinsky, jako když z trucu někoho nepozvete.

Je to jednoduché. Narozeniny slaví republika. Ne její prezident.

(A možná to obvykle nebudí takový zájem, ale v tom předsálí se čeká každý rok.)

16 0
možnosti
Foto

Já vím, Jano, že to není soukromá párty Miloše Zeman a ví to každý. Bohužel jediný, kdo to neví, je prezident Zeman. To on z toho udělal svoji soukromou párty, na kterou zve především své kámoše a pochlebovače, ač se dvakrát při skládání prezidentského slibu dušoval, že bude prezidentem všech občanů. Není a ze státního svátku udělal frašku. :-)

5 6
možnosti
KT

To snad nemyslíte vážně, to je snad vtip a jestli ne, najde se takový trouba, který by se takového ponížení zúčastnil?

3 0
možnosti
Foto

Já jsem si to, Kláro nevymyslela. To je z hlavy prezidenta a počítám i Ovčáčka a já osobně doufám, že se žádný takový "trouba" nenajde.:-)

1 2
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik