Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Njn, ale to vaše zlo je pořád na čele žebříčku oblíbenosti/popularity a ti vaši demokraté a nositelé dobra jsou na chvostě. Co s tím?

4 0
možnosti
Foto

I33v87a83n 36M49a57r57e31k

19. 11. 2018 21:10

Jako bonus za zdejší vysoce kultivovanou debatu přidám jednu krásnou píseň .

Při výročí republiky i při sobotní "show" v Praze zazněly mnohé písně od tohoto obdivovaného zpěváka. Jen na jednu se snad omylem, či snad nedopatřením nějak zapomíná?

Možná by mohla posloužit jako hymna všem zdejším "bojovníkům", možná by ale stačilo, kdyby si ji jen vzali k srdci .R^[>-]

https://www.youtube.com/watch?v=Ak8o5lSU6xQ

1 0
možnosti
Foto

Tak to máme "Zeman - Babiš", "Zeman", "Zeman", "Babiš", "Zeman", "Zeman"..... a tak stále dokola, týdny, měsíce, roky.......:-P

Perseverace (z angl. "persevering thinking"), česky někdy též ulpívání či ulpívavé myšlení, je psychologický a psychiatrický pojem. Označuje myšlení, které se neustále vrací k určitému tématu, a to i při přílivu nových podnětů. [1]. Toto myšlení může být projevem zdravého člověka například v opilosti, při únavě či ospalosti, může ale být také projevem duševní poruchy, například při difúzním poškození mozku[2], případně u mentálně retardovaných osob. Odpovědi na otázky (například při psychologickém vyšetření) navíc bývají stereotypní, ačkoliv se otázka mění[3]. Kromě ulpívání na daném tématu se může perseverace projevovat také jako patologické opakování určitého slova, části slova, hlásky či zvuku – v tomto případě bývá občas užíván i pojem verbigerace[4].

4 0
možnosti
Foto

Zajímalo by mě, co jste v listopadu 1989 dělala právě Vy.

2 1
možnosti
DG

Pane Marku, mám dojem, že p. Ťok je ministrem dopravy už pár let, takže házet vše

na minulé vlády nepůjde. A to, že Vy ve Zlíně jste spokojení, neznamená že jsou spokojeni všichni. Jak pokračuje výstaba dálnic?

A mmch pravicové vlády v době krize hospodařily lépe než AB v době konjunktury,

to je nesporné.

3 2
možnosti
Foto

I22v22a40n 54M58a55r87e29k

19. 11. 2018 20:23

A zase, odpovídáte jen na to, co Vám pasuje do karet p.Gurniková. Jak je možné, že v jednom kraji jsou komunikace v cajku a jinde ne? Není náhodou v chyba spíš ve vedení krajů čemu dají prioritu, a čemu ne?

Ano máte naprostou pravdu "hospodařili" lépe, ale do valstní kapsy, na ty dole jaksi zapomněli, a nebo že by to bylo jinak ?

1 1
možnosti
DG

Pikantní je, že v etickém kodexu hnutí ANO byla pasáž o trestně stíhané osobě,

která nemůže kandidovat do žádné finkce, dokonce musí vystoupit z hnutí. Když

nastala vhodná chvíle (r.2017), byla tato pasáž pohotově vypuštěna. Tolik k presumci neviny.

Dnes AB dle hesla "Všetkých si vás kúpim!" navrhuje další zvýšení minimální mzdy

až na 15 tis. Možná dojde i na důchody. Bohužel na silnice už prachy nejsou, ty se budou hledat až v příštím roce. Asi i na ostatní, co nasliboval. Ale to nevadí, AB je nejlepší premiér a všichni jsme v "poho"!

9 1
možnosti
PB

P54e38t62r 61B43u67r18i77a32n

19. 11. 2018 15:12

Přesně tak.

3 1
možnosti
AM

Zklamala tentokrát umělecká fronta, žádná akce na posílení demokracie, která je v hrozném nebezpečí dle pseudodemokratů, p. Kalouska i p. Jandové.

No víkend skončil tak s chutí do práce budovat kapitalismus dle Babiše a Zemana, kteří vyhráli volby. Až vyhrají pseudodemokrati, tak budeme budovat podle jejich not. Vzkaz pro pseudomeokraty: jak říkal prý Lenin: učit se, učit se, učit se - demokracii.

1 0
možnosti
Foto

Škoda, že jste si Leninova slova nevzal k srdci.:-/

Málem jsem se překlepla a místo Leninova napsala Lenonova. To byste asi vůbec nevěděl, která bije, co?

1 2
možnosti
JL

Dovolil bych si k článku připojit takový malý uvolňovák. Aneb jak se říká, vytáhnout šídlo z pytle. Jinak u mě dobrý.R^

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/jen-my-vime-jak-to-bylo-s-cestou-andreje-babise-mladsiho-na-krymy-a-pro-otce-mame-navrh-60746?dop-ab-variant=2&seq-no=1&source=hp

3 0
možnosti
Foto

Děkuji, podívám se :-)V

0 0
možnosti
Foto

I15v77a58n 23M81a36r72e17k

19. 11. 2018 12:31

No, to opravdu "protestovali ti správní " . Rv

2 2
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik