Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je v pořádku, že mají státní instituce levnější tarify. Ušetří se tím z rozpočtu, tedy se promrhá méně našich daní. Jde o chod státu, ne nějaký byznys.

1 0
možnosti
Foto

Že mě ani nepřekvapuje, kdo s takovouto hlouposti přišel. To by nám měli ty tarify vlastně ještě zdražit, aby nám víc ušetřili. Neděláte poradkyní ministryni Novákové?

0 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Já jsem, Leono, přesvědčená, že někdo ovládá Babiše. On je jenom loutka.:-)

1 1
možnosti

Řešit naprosto neschopnou Novákovou, a to ještě z minulosti kdy ještě ministryní nebyla, nemá žádný smysl poněvadž by to bylo nošení dříví do lesa, ale v tomto má autorka naprostou pravdu. Osobně se mi to říká těžce, poněvadž ten vysněný čtvrtý operátor bude používat frekvence části pásma UHF na kterém se dnes ještě vysílá TV ale jeho příchod po přechodu na DVB-T2 žádné zlevnění a úžasné ceny opravdu nepřinese. Ty samé kecy jsme navíc slyšeli už při příchodu třetího operátora, jímž byl tehdy tuším Oskar.

1 0
možnosti

Většina z nás se jen domnívá. Pokud v souvislosti s příchodem dalšího operátora nedojde současně k vážným změnám - nemá jeho příchod opravdu šanci. Vzhledem k tlaku na vládu sice pomalu, ale jistě přicházejí změny, které by mohly znamenat, že další operátor strhne lavinu. Bude chtít získat lidičky a ostatní si je udržet.

Vám se stýská po širokých lánech TV kmitočtů. Vidíte ale sám nejlépe jakou úsporu vyzářeného výkonu a současně spektra digitalizace znamenala. A jestli čas přinese nebo nepřinese změnu nechte koňovi a místním znalkyním. Ono to přijde na stejno.

A k paní Novákové - je dost pod úroveň řešit nepovedený výrok. Aby slušný člověk odsoudil jiného za neschopnost - to by musel mít po ruce více "úkazů". Místní tetky v tom mají jasno, kdo používá hlavu nejen k otáčení se po slevách by mohl mít větší odstup.

1 0
možnosti

V amerických filmech přichází na konci filmu zachránit situaci Chuck Norris. Stejně tak mi přišel náš Andrej, když při tiskové konferenci s potutelným úsměvem odpověděl novinářce na dotaz (sice se ptala na úplně něco jiného, ale to našeho hrdinu nerozhodí); "Ale paní redaktorko, já se vám tady snažím zlevnit data, nám všem". VVV

3 0
možnosti

Nezklamala!Jako vždy ředitelka zeměkoule,blábol na blábol.;-D

8 0
možnosti

Tak on AB se odvážil okopávat kotníky kartelu p. Kellnera, no to si bude brzo zodpovídat na Hradě. Taky by se mohlo stát, že se začne mluvit o kartelech obchodních řetězců a navázaných kartelech výkupu zemědělských surovin, dovozu ze zahraničí, nebo aspoň o tom, který kartel těží to kůrovcové dřevo. Stačilo by jen nevinné prohlášení, že Polsko za nic nemůže a na vině jsou dovozci, a doporučuje se přestat chytat kamiony na hranicích, ale dobrá by byla i zpětná kontrola tuzemských skladů, producentů a prodejců masných výrobků.

Povedená čorka Pirátům pod nosem má tedy za cíl, uspokojit obecenstvo (voliče) a nenapáchat škody na vlastním dvorku. Ti Piráti by to určitě zblbnuli.

1 0
možnosti
Foto

Přesně tak, děkuji za příspěvek :-)R^

0 0
možnosti

Plně souhlasím s článkem paní Jandové - proč by se nemohla ozývat, když se jí to týká stejně jako nás pár milionů uživatelů?. A proč by nemohla kritizovat premiéra Babiše, který se probudil až nyní, přitom je léta ve vrcholné funkci a může do cen mluvit, minimálně ovlivňovat jednání vlády v této oblasti?A navíc premiér Babiš požívá sprosté slevy jako všichni úředníci z většiny ministerstev, pokud on vůbec něco platí, protože má jistě služební telefon.

1 1
možnosti

Predstavte si, ze i ja si uzivam jedne takove sproste slevy, protoze kdysi muj zamestnavatel uzavrel smlouvu s E+ na koupi tisicu pripojeni, takze dnes mohu za par € mesicne telefonovat zdarma po cele Evrope pouzivat internet bez jakehokoliv omezeni prenosu dat.

A nejsem ci nebyl jsem ani urednik z ministerstva ani nic statniho. Tohle je proste trh a proziravost odpovednych.

0 0
možnosti

Jako i jindy se pohybujete po tématech o kterých toho moc nevíte. Sama píšete, že tušíte.... Jako prostý - myšleno rozumově - text je to vaše věc čím zaplevelujete blogy. Mícháte do toho ale jevy o kterých se jedná a jména jednajících aktérů. To již ale vaše pavlačové úvahy zavání mnohem závažnějšími příznaky. Připomínám : ševče drž se svého kopyta.

5 4
možnosti

D42a97v51i73d 44H60o94r17á29k

27. 2. 2019 12:07

Nemohu s Vámi souhlasit!

Proč by se paní Jandová měla pouze držet nějakého svého kopyta. To co jí zde doporučujete trochu zavání jakýmsi nádechem diskriminace generace penzistů.

Vždyť i ve známém a oceňovaném filmu pronesl profesor Hrbolek myšlenku, že přeci "i skladník ve šroubárně si může přečíst Vergilia v originále."

Vždyť proto jsme bojovali, až vybojovali svobodu slova a myšlenek aby i třeba paní Jandová měla zaručeno to právo vyjadřovat se ke všemu, co jí napadne

...a zda tomu rozumí, nebo nerozumí je v tomto případě skutečně pouze věcí vedlejší.

1 0
možnosti

Tak pokud se má přijít další operátor tak, aby mohl začít tvořit konkurenční prostředí tak potřebuje rychle klienty a tohle opatření mu je pomůže snadněji získat. Takže je pravděpodobnější, že se o vstup na náš trh někdo pokusí. Jestli bude nabízet lepší či stejné, nebo dokonce horší služby jsou jen spekulace. Tenhle krok nám může pomoci, ale v žádném případě nemůže ublížit. Tak nějak nechápu proč Vám tak vadí.

4 0
možnosti

P55e32t16r 97D10r47a64p82a59l

27. 2. 2019 11:23

protože Babiš...jakákoliv záminka dobrá

13 1
možnosti

M13i13l45a32n 92V86i39k

27. 2. 2019 11:00

Premiér zapnul svůj údajně geniální podnikatelský a manažerský mozek na plné obrátky, paní Jandová udělala to samé a vypo.. napsala tento blob (s B).

7 2
možnosti

Pobavilo!!! A dost.

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS