Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ty má boží prostoto...! Polemika s těmito názory nemá smysl. Jen si připomeňte, jak ten Váš idol novoročních projevů věšel národu bulíky na nos počínaje pravdou a láskou a konče tím, jak bude brzo zase mimo politiku psát svoje díla. Pravda a láska je bohužel v lidské společnosti jen prázdná floskule snílků. Zejména devadesátá léta jsou toho důkazem. A když Váš idol dovedl republiku ke svobodným volbám jak slíbil, tak mu moc zachutnala a zabydlel se ve své funkci celkem na 13 let! A to ještě museli zavřít jednoho poslance, aby o ten jeden hlas prošel do druhého volebního období, tak byl v té době milován... Půlka národa už byla proti, bylo to jako dnes, rozdělená společnost. Dneska potřebujeme odvážné pragmatiky a realisty, nikoliv jen snílkovské klaněče a kývače. Moc jich nemáme, tak zaplaťbůh za ty, kteří tam jsou [>-]!

3 1
možnosti

Omyl od počátku do konce. Jste jedním z pomýlených bojovníků proti pravdě, asi vám vadí pravda, to je zvláštní. I když možná ne, obhajovat našeho premiéra i prezidenta nutně znamená zavrhnout pravdu, nebo moderně hlásat "alternativní" pravdu. Taky se vám zajídá láska, porozumění mezi lidmi napříč generacemi, profesemi i postavením je škodlivé zejména pro totalitní vládnutí, svobodná nekonfrontační diskuze odhaluje prázdná hesla a lži. Sdružování lidí v malých i větších skupinách je pro samovládce nebezpečné, zejména hospody jsou semeniště názorů a protivládních vtipů. DDT na "motýle", EET na hospody.

Díval jsem se na dokument o Havlovi "Proč Havel?" z porevoluční doby, který moderoval Miloš Forman !!!! Přínos Havla pro ČR je nezpochybnitelný. 90 léta nejsou v režii Havla, ten dění mnohokrát kritizoval, privatizace byla přece v režii Klause za přizvukování Zemana, za jejich vlád se zrodili rychlomiliardáři, mezi kterými vynikl i Babiš. Oposmlouva sice ukončila "Palermo" (jak to nazval Babiš), období megapodvodů a vraždění, jenže dělba sféry vlivu mezi pár mocných nás potopila tam, kde jme dnes.

Pragmatici v politice jsou jen na škodu, tam mají být vzdělaní karierní politici se světovým rozhledem, s ukotveným jasným názorem, schopní nasměrovat republiku do budoucna. Pragmatici mají být vysocí státní úředníci, kteří vize politiků převedou do paragrafů. Střed zájmů Babiše odneseme šeredně my všichni, kromě Babiše, ten se nám bude smát z nějakého karibského ostrova.

2 1
možnosti

Kurňa, to je ale život. Ještě 3 roky se Zemanem a 6 let s Babišem (teda, pokud se sám nerozhodne jinak) před vámi. Ale hlavu vzhůru. Se Zemanem jste už za polovinou a s Babišem to do poloviny není daleko.:-) Tak do toho nového roku hlavně zdraví.

3 0
možnosti

:-).......paní Jandová......požádejte Babiše ať těch devět stovek, co Vám chce dát, posílá Charitě! PřeveĎte se konečně jako charakter, že peníze od takového Vámi nenáviděného člověka nechcete! ;-D

Jinak.....vedlo se naší republice a lidem v ní od sameťáku někdy lépe než teĎ? Z Vás ta nenávist a zapšklost tak stříká, že i mně to bolí. Vy jste měla zřejmě hodně nevydařený život, ale .....za to Babiš určitě nemůže! Pěkný vstup a hlavně optimistištější do nového roku 2020 Vám přeji! A nermuťte se, na světě je přece moc krásně!

VVV

4 4
možnosti

Nezlobte se, ale demagogicky sem pletete věci, které s tím vůbec nesouvisejí. Těch 900 není z kapsy pana Babiše a to, že se ekonomice daří taky není zásluha AB, ale světové konjunktury. A že se lidem nelíbí, když v čele země stojí bývalý estébácký komanč a současný velmi pochybný podnikatel, je určitě občansky zodpovědnější než si říkat, co nám za Babiše chybí.

3 3
možnosti

Před pár dny herec Guliáš, v rozhovoru na PL rozdělil občany do 3 kategorií

1. hajzlící, ti vyvolávají svár a nenávist

2. zoufalci, ti vidí všude samé neštěstí

3. slušní lidé, kteří chtějí jen slušně žít.

A teď hádejte madam do které kategorie patříte, ta třetí, kde jsou slušní lidé to určitě není, tedy nevím proč zrovna těmhle lidem posíláte pokrytecky svoje přání do nového roku, to byste měla posílat spíš nenávistným ovečkám z letenských plání. Rv

3 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 2
možnosti

Karma! Vystihla jste to přesně. Ano, důležité je, jak se chová nyní. A i když pro spoustu lidí jeho komunisticko-estébácká minulost nic neznamená, i když jeho minimálně nemorální podnikatelské praktiky pro ně taky nic neznamenají, i když se úplně oprostíme od všech ideálů, zůstává zcela pragmatická věc: On je kvůli těm svým čachrům, dluhům a vazbám vydíratelný. Už Zeman si ho pěkně užívá, jako pejska na vodítku. Jenže vedle Zemana mohou být někde skrytí i další "psovodi". A mohou být ze zemí, u nichž není pro nás zrovna bezpečné mít na nich závislého premiéra.

3 3
možnosti
Foto

Děkuji velmi, pane Strádale. Máte naprostou pravdu. Já jsem původně chtěla napsat i do článku, že přes bývalou StB a prezidenta Zemana je Babiš vydíratelný i Ruskem, ale nakonec jsem to tam nedala, neboť by to nebylo ozdrojováno, což by mohl být problém. Ale každopádně na manifestaci Milionů chvilek zazněl zajímavý názor, kdo vlastně řídí prezidenta Zemana a přes něho vlastně i Babiše, protože on sám už toho evidentně není schopen. Šťastný a úspěšný příští rok, přeji.:-)V

3 1
možnosti

A nebylo by lepší, kdybyste si ten proslov poslechla, zapřemýšlela nad tím, co se v něm říká a udělala si z toho vlastní úsudek?

3 1
možnosti
Foto

A nebylo by lepší,kdybyste si vy přečetl ty odkazy,které jsem já uvedla v článku? Protože já si projev, který ještě nebyl, poslechnout nemohu.:-/:-)

3 0
možnosti

P13e10t48r 40Č19e33j36k25a

29. 12. 2019 19:42

1.) naučte se chápat základní pravidlo právního státu - presumpci neviny. Na osobu trestně stíhanou, ve fázi obvinění, kdy NSZ uznalo, že současná situace není ani k tomu, aby byla podána obžaloba (a ani zastaveno trestní stíhání), je třeba nahlížet jako na nevinného.

2.) Kajínek si odseděl necelých 24 let, samo o sobě to spadá pod výjimečný trest (20+, přičemž u nás je maximální sazba 30 let, pak už je doživotí), který se za dvojnásobnou vraždu dá udělit. Takže i po těch 24 letech ve vězení bych si troufnul říct, že má odsezeno. Přesně k tomuto účelu milost prezidenta republiky slouží - zmírnění tvrdosti sankce uložené státem.

11 0
možnosti
Foto

Když to máte těžké. Pro mnohé rádoby soudce z lidu a lid. až prokurátory to není ,,směroplatný".JE OVŠEM KLIKA, ŽE TACÍ DNES NEMAJÍ TU MOC, JAKO KDYS KOM, ač by rádi měli. A to by bylo jiné ,,tóčo";-)

2 0
možnosti

Milá paní Jandová,

dám vám jednoduchou, ale pro vás bolestnou odpověď.

Kdyby váš milovaný idol nebyl líný a jak sliboval, po půl roce prezidentování skončil a vstoupil opravdu do politiky a tam "pracoval" ve prospěch země tím, že by založil a vedl poctivou nekomunistickou stranu (bez Stbáků a převlečených komunistů), kam by se slušní lidé jako vy nebo já nebáli vstoupit, tak jste byla osoba plná pohody a lásky a nemusela jste psát nenávistné blogy.

Ale jelikož váš milovaný idol byl v tomto směru líný, moc (i když malá, ale bez zodpovědnosti) mu zachutnala a raději jen moralizoval, přijímal vyznamenání a pochlebování, tak jsme tam, kde jsme a vy jste osoba plná žluči a nenávisti a musíte psát tyto blogy, které místo, aby někoho z Babišových voličů přesvědčily, pouze prohlubují již vykopaný příkop.

Závěrem užívejte si teď již 1800 Kč od Stbáka Babiše.

7 0
možnosti

Možná by stálo za úvahu veškerou částku kterou těm zhrzeným důchodcům přidal ten zlý Babiš, tudíž věnovat na charitu že. ;-)

3 1
možnosti

Ve velikém hněvu mluvíte paní Jandová. Tím to samozřejmě musí být hodně cinknutý. Mám ale pro to pochopení. I já když se nas-štvu, taky říkám to svoje, a ostatní pravdy mě nezajímají, nedokážu se ze svý nas-štvanosti povzdnést. To jen na úvod, a dovolím si jen poprosit, z kterých úst by Vám novoroční projev štymoval? Předem děkuji.

6 0
možnosti
Foto

Ve stejně velkém hněvu jste mi odpověděl,pane Kloboučníku. Možná ve větším :-)

0 1
možnosti

Další z blogerů, kterého nejspíš někdo s pistolí u hlavy nutí tento projev povinně sledovat.

1 0
možnosti
Foto

Vy to máte jednodušší. vy to děláte z přesvědčení.:-/

A dejte tu pistoli trochu dál, sakra!!

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS