Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlas R^R^R^

On ten jakýsi havlíček je suspektní již od doby, kdy byl do vlády bureše implantován. Takže toto je pouze jeho další špinavé extempore...

1 0
možnosti
Foto

Díky, dívala jsem se na něho v neděli v OVM, a jakého ze sebe dělal kašpárka kvůli Arenbergerovi, to je neuvěřitelné.

1 0
možnosti

Skutečně se divím, že po všech důkazech, jsou zde někteří, co hájí zájmy Babiše a agroholdingu stejnými výmysly, jak nám je servíruje Andrej. Zřejmě to dělají za mrzký peníz, jinak si to neumím vysvětlit, morálně taková práce nestojí za žádné peníze, ale morálka je bohužel to hlavní co Babišovi chybí, zcela zkazil své okolí a nakazil i část veřejnosti. To je druhá nákaza, které se musíme za každou cenu zbavit

6 3
možnosti
Foto

No jo, když proti všem těm důkaz stojí kabelky Jany Nagyové, a to je jiný kalibr. ;-);-D

0 0
možnosti

A85l78e33š 47N94o69v49á43k

19. 5. 2021 8:36

mají Piráti (nebo někdo jiný...) v programu návrh nového zákona o střetu zájmů? nebo budeme tenhle dvojznačný stav rozporu mezi českým a evropským výkladem i nadále uměle udržovat, aby se dal zneužívat proti politickým protivníkům?

2 1
možnosti
Foto

Proč psát nový zákon a střetu zájmu??? Ten zákon je jednoznačný, jako pár facek. Babiš si myslel, že tento zákon očůrá, což je styl jeho podnikání a bude klid. Jenže pokud někdo nahlédné do dokumentů o svěření Agrofertu do svěřeneckých fondů, které jsou uložené u soudu, tak zjistí, že rozhodující slovo má stále Babiš a prospěch má stále Babiš. Takže jednoduše je stále ve střetu zájmu. Ty samé dokumety o svěřenecký fondech jsou na Slovensku a v Německu se stejným závěrem prospěch má Babiš K tomu není třeba si najmout Sherlocka Holmese

7 1
možnosti

J98i78ř26í 83F69o17g69e86l

19. 5. 2021 7:54

Paradoxem (nezmíněným) ovšem je, že EU rozhodla, že Agrofert žádné dotace EU vracet nemusí. (Radiožurnál dnes v cca 07:45)

Asi velké zklamání Pirátů a spol, že?

3 4
možnosti

Agrofert fakt EU žádné dotace vracet nebude, protože od ní ani žádné nikdy nedostal. Dotace totiž firmám vyplácá vláda a zpětně o ně žádá EU. EU ony dotace pro Agrofert ovšem zablokovala neproplatí nám je, takže je zacálujete i vy ze svých daní. Asi velké zklamání zjistit, jak to doopravdy funguje, že?

8 2
možnosti

A91l98e26š 28N55o91v35á84k

19. 5. 2021 7:51

je celkem logické, že český ministr průmyslu hájí zájmy české průmyslové firmy.

0 4
možnosti

Ne, není to logické. Ne pokud hájí její zájmy privátně mimo rámec celého průmyslového komplexu.

1 1
možnosti
Foto

Aniž bych chtěl Babiše nebo jiného příjemce dotací obhajovat. Považuji dotace za zločin, který by měl být postaven na roveň korupci.

Ale přijmout dotaci neznamená jít si bez ničeho nabrat lopatou z kupy peněz. Dotace je složité řízení a dotaci vám mohou přiznat jen úředníci k tomu pověření. Proč dodnes nikdo, kdo vykřikuje "neoprávněné dotace", nešlápl těmto na krk? Proč se hned ohání Evropským soudem?

Jestliže Babiš dostal nějakou dotaci neoprávněně, ukazuje to především na chybnou(podjatou, zkorumpovanou) činnost příslušného úřadu a tam je začátek toho, kde by se měl začít dělat pořádek.

4 0
možnosti

Ale to je přeci onen problém, na který úředníci EU poukazují. Že totiž Babiš ovládá současně jak ty podniky, které o dotaci žádají, tak i ty příslušné úřady, které mu je následně schvalují. A to je důvod, proč nám je odmítají proplácet.

7 2
možnosti

Přesně, proto je nutné odstranit tuto vládu co nejdříve. Škody, které napáchala bude sanovat několik generací Čechů.

7 0
možnosti

R^ Karma, souhlas.

4 0
možnosti
Foto

I90v17o 52C10i45l11i46c69h

19. 5. 2021 6:47

A takhle my si tady žijem :-/ Vám velká karma R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik