Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Každý má právo na názor podle vlastní morálky. Za mě karmaR^

2 0
možnosti
Foto

Děkuji, pane Chválny :-)V

1 0
možnosti
PC

Zemana vůbec nemám rád a je celkem zbytečné se tu rozepisovat proč, jelikož většina z nás o tom ví své. To, jak se vyjádřil o trans lidech, mě doslova nadzvedlo ze židle. Něco podobného je naprosto nepřijatelné, neomluvitelné a nedůstojné jakéhokoli slušného člověka, natož pak prezidenta republiky.

Bohužel jsme dnes svědky celkově docela neslušné, ukřičené politické scény, jaká tu snad ještě nikdy předtím nebyla. Nelze to však svalovat na jednoho člověka - ten by nenadělal v zásadě nic, kdyby všichni nebo alespoň většina kolem byla slušných a šla ostatním příkladem. Není totiž těžké poznat, že v řadě projevů různých politických představitelů vystupuje více či méně nápadně do popředí netolerance až těžká agresivita a jaksi chybí to, čemu by se dalo říci slušnost, tolerance, zdrženlivost, ohleduplnost a nadhled.

Pročetl jsem si diskusi a musím konstatovat jediné - řada diskutujících tu volá po slušnosti a ohání se etikou, ale jejich příspěvky jsou toho pravým opakem. Takže by nebylo na škodu, aby si připomněli ono známé o třísce a trámu v oku.

Čest těm, kteří mezi takové nepatří.

4 0
možnosti
Foto

R40o52m73a68n 15K76o31z75e77l

28. 6. 2021 23:37

Mám už takovou zkušenost, že lidi, co se neustále ohání slušností a vykládají, že slušní lidé nedělají to či ono, že s tím a s tím slušní lidé nemluví, tak takoví lidé bývají povahově velmi špatní.

3 0
možnosti
LC

Ještě rok a 251 dní, paní psycholožko, analytičko a prognostičko. A nebojte se, potřetí kandidovat nemůže. :))

1 0
možnosti
Foto

Já to vím, co nevím je, proč mi to píšete?

1 1
možnosti
JD

J36a60n 97D63o32u12š39e64k

28. 6. 2021 14:44

Já osobně mezi panem prezidentem a lidmi jako jste vy nečiním zrovna velké rozdíly. Obě strany se svými názorovými oponenty zacházíte jako s hadrem. Slovo odporný bych nepoužil, zklamaný jsem z toho určitě.

5 1
možnosti
Foto

Paní Jandové jsem někam dolů napsala, že pokud kohokoliv v diskuzi označuje psychicky nemocným, posílá na léčení, označuje ho za nenormálního a chorého, nesouhlasí.li takový s jejím stylem a tím, že zkrátka není rovná, neb i ona má své vyhlídnuté menšiny, tady to uchu davu holt ladí... - nechť mi vyjmenuje ony rozdíly mezi jí samou a panem prezidentem...Já je opravdu extra nevidím...

15 1
možnosti
JD

J95a27n 57D39o10u18š28e35k

28. 6. 2021 14:41

Ale to přece víme už dlouho.

0 1
možnosti
Foto

Nejhorší na tom je, že tímhle stylem jen opět odradíme spoustu lidí . Připomíná mi to dobu před poslední prezidentskou volbou, kdy agresivita Drahošových stoupenců byla jedním z faktorů proč Miloš Zeman sedí tam kde sedí.... Jinak souhlasím s Radkou, Václav Havel by z Vás leda vrhnul. Předpokládám, že pro nás už někde chystáte pryčny v lágru podle konce Vašeho výhřezu. Ovšem opatrně, zajíci se spočítají až v říjnu...

9 4
možnosti
Foto

Agresivita Drahošových stoupenců? Pokud si vzpomínám, tak agresivní byli a jsou zejména Zemanovi rowdies

13 7
možnosti
Foto

Souhlas. Hlavně Miloš Zeman nemá vůbec ani morální, ani žádné jiné právo někoho obviňovat ze sebepoškozování, vzhledem k tomu, co tento člověk dokázal udělat se svou fyzickou stránkou, o psyché, narušenou alkoholem ani nemluvě. U nás v domě žije jeden mladý člověk. Já i celá moje rodina jsme si odjakživa mysleli, že je to chlapec, znali jsem toho člověka od jeho cca desíti let. Choval se jako kluk, vypadal jako kluk, prostě - kluk. Až po letech jsem se od jeho matky dozvěděl, že to byla dívka. Píšu - byla, nechala se totiž po dosažení plnoletosti přeoperovat na chlapce. On celý svůj mladý život trpěla v těle dívky, přestože od mala měl jasno - je kluk! A já říkám - zaplať pánbůh, že se mohla ta "dívka" dostat po letech konečně do těla a identity, v jakých se vždy cítila - cítil. Mně jsou odporní lidé, jako je třeba ten snad brazilský Ken, co se nechal přeoperovat na Barbie, ale ten mi byl odporný už jako muž, protože byl vyloženě umělina, až zrůdného a dobrovolného vzhledu. Ale pokud se někdo rozhodne změnit pohlaví z důvodu, jaké jsem uvedl o tom chlapci u nás v domě, nemám proti tomu absolutně nic. To bude asi tím, že nejsem zrůdná hradní troska...

8 5
možnosti
Foto

Díky, jsou věci, na kterých se absolutně shodneme. Věřte nebo ne, ale těší mě to.:-)

2 4
možnosti
JV

Tak jste se vyzvracela, slušná, vychovaná a tolerantní demokratko? Je vám líp?

7 3
možnosti
VV

Nejen vam. Ale v cizine je typickym obrazem Cecha.

1 2
možnosti
DR

A smysl tohoto osobního blogového výlevu je jaký?

4 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik