Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Koho zajímají lidská práva a řeči o svobodě, sportovci tam jedou sportovat a nic víc. Jako já, jdu si v klidu po chodníku a vidím jak nějakej chlap mlátí holčičku. A co? Mám ho upozornit, že se to nedělá, že slabší se nemlátí? Nic jsem neudělal, já jsem jen chodec jdoucí po chodníku.

2 1
možnosti

..... sem to votevřel kvůli půvabnýmu titulku,- až potem na mě "vyskočil" autor(ka),- tak sorrráč, už to nikdy neudělám, sa opravdu omlouvám!,- ale ešivá sou jim fakt lidský práva šumafuk, tak tam nemuseli ani jezdit!,- pevně doufám, že hnedle po příletu do Pekingu na letišti uspořádají tiskovku a tem čínskejm komančům pořádně vytřou zrak!,- ...... protože lidský práva,- žejo;-D;-D?!

0 1
možnosti

A co jako? Sportovci jsou tam proto, aby sportovali a nikoli tlachali o Tibetu, lidských právech, Tchaj-wanu nebo bůhvíčemu.

0 2
možnosti

I sportovci mají nárok na svůj názor.

2 0
možnosti
Foto

Politika a sport jsou úzce propojeny, neboť jak ve sportu, tak v životě by mělo jít především o fair play. Nechce-li stát prosazovat tuto zásadu, pak by mu nemělo být přidělováno pořadatelství prestižních mezinárodních sportovních akcí.

Bohužel existuje úzké spojení sportu a byznysu. MOV provází v poslední době dost korupčních skandálů a někteří "bafuňáři" tak ukázali, že pro ně není sport na prvním místě a kvůli penězům se pokloní před kýmkoliv.

Přidělit OH v Číně je pro mě podobně "zvláštní" rozhodnutí, jako kdyby je MOV přidělil KLDR...

6 0
možnosti
Foto

Olympijské hry je událost, při které se sportuje, přičemž se účastníci snaží podat co nejlepší sportovní výkon, alespon tak tomu vždy bylo. Politici tyto hry bojkotuji, nemohou tedy současné v Pekingu zvanit o lidských právech. Tak to neměli bojkotovat, na dvou židlích sedět nelze

1 5
možnosti

nechteli sedet, proto tam nejedou, pane Macku...

to jste nechtene , s ohledem na lidska prava v Cine, trefil dokonale

kouzlo nechteneho se tomu rika

3 1
možnosti

Ha, ha, ha dobrá pohádka....co pravidlo č. 50 MOV?

4 0
možnosti

A88l42e66š 14N33o37v37á22k

2. 2. 2022 15:23

aby to další nemuseli hledat:

50 Reklama, demonstrace a propaganda*

1 Pokud výkonný výbor M.O.V. výjimečně nestanoví jinak, není na stadionech a sportovištích ani nad nimi a na jiných soutěžních místech, která jsou považována za součást olympijských prostor, povolena žádná forma reklamy. Obchodní instalace a reklamní tabule nejsou povoleny ani na stadionech ani na dalších sportovištích.

3 V olympijských prostorách, na sportovištích a jiných místech není povolen žádný typ demonstrací nebo politické, náboženské či rasové propagandy.

1 0
možnosti

Je k popukání, jak ti, kteří o sobě tvrdí že jsou vlastenci, by klidně nechali zavírat české sportovce do vězení. Z těchto flastenců je mi vážně zle.

3 4
možnosti

Nikoho takového naštěstí v této diskusi nevidím.

4 1
možnosti

tak proč MOV dal ZOH Číně a proč tam uvědomělí sportovci jedou - každý má možnost volby..

0 0
možnosti

Pořád máte tendenci dělit lidi na "uvědomělé" a ostatní. Víte, ona osobní svoboda má s politickým názorem málo společného. Demokratické národy s rozvinutou demokracií to chápou. Váš jako dotaz vypovídá, že teprve na to musíte přijít.

2 0
možnosti

Jejich země, jejich pravidla. Tak jsem to alespoň kolem dokola slyšel o letošním Australian Open v souvislosti s případem Novaka Djokovice. Nedá se nic dělat, ti sportovci se budou muset těm pravidlům přizpůsobit. On ten MOV, když vybíral Čínu, taky moc možností neměl, většina kandidujících měst od kandidatury nakonec upustila. Škoda, že to tenkrát vzdalo Oslo nebo třeba Stockholm.

6 1
možnosti

Djokovic mohl ohrozit jiné na zdraví a životě, odvolá se k mezinárodnímu právu (teda snad) a výrok bude Austrálie respektovat.

V Číně pykáte jen za svobodné projevení názorů a nemáte žádné dovolání, nikam.

Skutečně jen absolutní zabedněnci toto nevidí.

4 2
možnosti

Sportovci tam jedou sportovat a ne politikařit !

:-P

3 1
možnosti

Řekl zastánce totalitního režimu, svého času. Je to úryvek z projevu Hitlera před olympiádou v Berlíně 36, že jo. Nikdo jiný tak hloupý názor mít ani nemůže.;-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik