Prezident Zeman společnost nerozděluje, ale ani nespojuje. On ji rozeštvává!

Cíleně a systematicky štve chudé proti bohatým, hloupé proti chytrým, nevzdělané proti vzdělaným, obdivovatele komunistických pořádků proti demokratům a svoje příznivce proti svým oponentům. Dá se říci, že vyhlásil nový třídní boj
"Hlava státu"

A když nemá nepřítele, proti kterému by mohl štvát, tak si nějakého vymyslí…"pražskou kavárnu", nebo v současné době populární "samozvané elity", nebo "rádobyelity", či "tzv. elity". Hlavně, že má proti komu štvát svých dolních (kolik vlastně?) lidí, kteří rádi skočí na jakoukoliv jím předhozenou oběť, neboť  jednodušší lidé  takto jednají a on jich má mezi svými věrnými  příznivci  dost a dost.

Donald Trump den po svém zvolení v projevu řekl, že nastal čas hojení ran, které vznikly v tvrdém nesmlouvavém, a ne vždy čistém předvolebním boji. Miloš Zeman, který k němu neskrývá své sympatie, za tři a půl roku ve funkci nejen, že žádnou ránu nezhojil, ale ty staré, které způsobil ve své špinavé předvolební kampani, prohlubuje a nové způsobuje.

A tak máme na Hradě zlého nemocného pomstychtivého a nemocného starce, který je velkým nebezpečím pro naši zemi, protože není nic horšího než rozeštvaný národ. A proto doufám, že před příští  prezidentskou volbou dospěje k rozhodnutí, že "pomsta je dokonána" (ODS a nejspíše i ČSSD budou v té době odstaveny od moci) a již kandidovat nebude, případně - aniž bych mu cokoliv zlého přála - mu jeho zdravotní stav kandidovat nedovolí.

Pak budu moci ve volbách volit opravdu toho, kdo mi bude nejbližší, neboť v případě Zemanovy kandidatury budu, a k tomu se veřejně přiznávám, vždy volit toho, kdo bude mít největší šanci ho porazit. A doufám, že nás takových bude co nejvíce.

Malé doplnění

21. ledna 1992, poslanec SN M. Zeman cituje prof. Cyrila Höschla:“ Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt…“  I z těchto lidí volila Miloše Zemana většina

Autor: Marie Jandová | středa 23.11.2016 13:17 | karma článku: 43,50 | přečteno: 5975x
  • Další články autora
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik