Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní Jandová, máte v článku jednu velkou pravdu , a to, že jsou to všechno jenom domněnky!

Ale pouze na základě domněnek (nebo toho, že někomu či něčemu "věříte") nelze nikoho pomlouvat, dehonestovat, štvát, vyzývat k odstoupení, demonstrovat, zveřejňovat obrázky prezidenta v podobě lejna (jako ve Vašem článku), nazývat ho "Ten-Pi-tchus", vyzývat ke svržení prezidenta na základě překroucení článků Ústavy (tedy k neústavnímu puči) .... atd, atd.

Prostě nelze se chovat tak, jak se chová nadřazená "Pražská kavárna", "Kroměřížská výzva" a lidé, kteří těmto skupinám "věří"!

A úplným vrcholem pokrytectví a falešné lživosti pak je, pokud jsou tyto věci navenek prezentovány jako jakási "slušnost, kterou je bojováno proti sprostotě". Přečemž pravdou je naprostý opak!

8 6
možnosti
Foto

Naprostý souhlas. A je to velmi častý ba dokonce pravidelný jev, že zastánci čistoty, pravdy a lásky jednají ve skutečnosti velmi podrazácky.

3 7
možnosti
Foto

Synovec Herman lhal ještě v jedné věci; v emailu svému strýci Bradymu sdělil, že jeho rozhovor se Zemanem slyšeli ještě tři osoby, které vyjmenoval. Strýček Brady, takto uveden v omyl, mu jeho neústupnost v přijetí dalajlámou, pak schválil. Přesto přiletěl do Česka, i když věděl, že s jeho vyznamenáním je to nahnuté.

Z hlediska zájmu České republiky dodržet korektní vztahy s Čínou bylo kupčení Zemana s vyznamenáním pro Bradyho naprosto v souladu s dobrými mravy zvláště když předtím na Hradě se snažil Herman za svého strýčka lobovovat.

Všimněte si prosím, že pro mě jsou také tvrzení Ovčačka, Forejta atd. naprosto irelevantní. Vycházím pouze z toho, co zveřejnil pan Herman. Včetně odpovědi sms od Forejta.

3 0
možnosti
MM

Všiml jsem si, že už plácáte nesmysly, ale vzhledem k vaší osobě to už nebudu vyvracet.

3 1
možnosti
MM

Nejen, že to tak vypadá, ale je to i holý fakt!

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za návštěvu :-)

0 0
možnosti
JN

Jen pro shrnutí. Pan Brady je stár 88 let.

Do Prahy přiletěl 23.10, sotva vystoupil z letadla, vrhli se na něj novináři povolaní jeho synovcem panem Hermanem. V ČR strávil deset dní, odečteme-li den příletu a den odletu, osm dní. Během osmi dní přijal devět vyznamenání, které pro něj narychlo vyjednal jeho synovec. Například od pražské primátorky přijal klíč od města, zcela stejné ocenění od téže primátorky přijal Čínský prezident. Za zmínku stojí také Medaile Karla Kramáře, kterou pan Brady přijal od premiéra Sobotky. Od téhož premiéra, který je podepsán pod oním "ostudným" dopisem do Číny.

28.10 se pan Brady se svým synovcem zúčastnil shromáždění na staroměstském náměstí.

Pan Herman svého strýce vozil nejen po Praze, navštívili také Brno a další místa. Někteří, jako třeba primátor Zlína byli k němu ohleduplnější a přijeli za ním do Prahy.

1.11. pan Herman dospěl k názoru, že už svého strýce nepotřebuje a naložil jej do letadla a poslal zpět do Kanady. Na letišti pan Brady řekl novinářům: „Jsem rád, že jedu domů. Tady toho bylo tolik, že se to nedalo vydržet. Každý den se něco dělo,“

7 4
možnosti
Foto

Herman si očividně vyšlapává cestičku k vyššímu postu.

Ostatně vyznamenán byl prý ještě jeho další příbuzný, a to v Budějicích.

5 4
možnosti

Paní Jandová, karma jako BrnoR^

7 2
možnosti
MS

Na celé kauze je nejvíc zarážející jedna věc a divím se, že na ni média ještě "neskočila": Jediný, kdo může do celé záležitosti vnést světlo, je další z dvou hlavních aktérů - prezident Miloš Zeman. Po celou dobu drží "bobříka mlčení" a veškerou špínu nechává vyžrat svým podržtaškům, kteří lavírují jak se dá a utápějí se ve lžích. Přitom není moc složité se dobrat toho, že kdyby si byl jist svojí pravdou, nemlčel by a sdělil by ji veřejnosti. Jelikož však Zeman ví, že pravdu má ministr Herman, raději mlčí, protože jinak by musel veřejnosti lhát, jako když Rudé právo tiskne. A to je možná i na něj trochu silné kafe.

9 2
možnosti
Foto

ať Zeman udělá cokoliv, vždy to bude špatně

6 0
možnosti
Foto

Nebuďte naivní, politika nic jiného než handl není a ani nikdy nebyla. Vždycky jde o dohodu "něco za něco".

Tedy vyjma totality, v níž vítěz bere vše a ostatní drží v šachu hrubou silou (např. strachem).

4 0
možnosti
PH

Jsem si jistý, že telefonické hovory kanceláře presidenta jsou monitorovány. Zda by bylo možné je zveřejnit s oboustranným souhlasem obou stran to nevím, ale bylo by to zajímavé a bylo by po ptákách.

1 0
možnosti
Foto

Pan Forejt nechtěl přiznat, že panu Bradymu volal. Pan Brady na to reagoval. že v listopadu bude mít od operátora výpis z telefonu a ten dokáže, že mu Forejt volal. Ten najednou se vytasil s přiznáním, že mu volal aby mu řekl, že vyznamenání nedostane. To, ale odporuje tvrzení manželky pana Bradyho, která uvedla, že mu po té, co obdržel telefonát manžel, volala panu Forejtovi, aby se jej zeptalal na podrobnosti. Takže hoši všichni lžou jak jejich guru.

5 0
možnosti
JV

Velka karmaR^

Doufejme, ze ten horor na Hrade co nejdive ukonci.

5 0
možnosti
Foto

Děkuji, snad už to vydržíme :-)

3 1
možnosti
Foto

I88v34a34n 69M84a85r59e25k

2. 11. 2016 9:33

Vážená p.Jandová, když už máte takovou dojemnou starost, komu prezident ČR[>-] p.M..Zeman udělil vyznamenání a komu ne, porovnejte si vyznamenané v období kdy byl prezidentem V..Havel a potom zde vypisujte něco o "kupčení" . Rv

6 9
možnosti
LJ

Teď se řeší přítomnost, až se bude řešit minulost, tak poté váš příspěvek bude relevantní.

4 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik