Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

Neviděla bych to tak černě, nikdo z rozumných lidí už ho stejně nebere vážně.

9 4
možnosti
VS

Jsou i lidé nerozumní. A těch je bohužel dost.

8 1
možnosti
Foto

,,Už vím, proč kancléř Mynář nepotřebuje prověrku – prezident Zeman stejně všechno vyslepičí";-D

Drobítko minela, že. Většinou může vyslepičit. až ,,vytvořit" ,,cosi" toliko slepičí mozeček, resp. slepičí p.delka. To ovšem případ prezidenta asi není, že:-P

3 6
možnosti
Foto

Paní Jandová, karma. Nicméně - ten člověk na Hradě je už provařený, jsem si jist, že nás 10.3. tohoto roku potěší jako kdysi jistý Vladko M. se svou písní.

Netřeba se jím už zabývat.

R^

12 3
možnosti
Foto

Děkuji, pane doktore a doufám, že máte pravdu. Já už jsem si několikrát říkala, že ho budu ignorovat, ale pak vidím tu neuvěřitelnou stupiditu jeho fanatických obhájců, jako včera pod článkem pana Zieglera, a nedá mi to. :-)

1 2
možnosti
Foto

Dotaz, odkud je všem tak dobře známo, že drb o teroristovi na našem území pochází od některé z našich tajných služeb, tedy asi vojenské kontrarozvědky. Podle přepisu ČR Plus se Zeman pouze zmínil, že dostal šifrovku. Takže nevím.

4 2
možnosti
MS

I kdyby ji dostal třeba od Marťanů, měl to konzultovat s našimi bezpečnostními službami.

5 3
možnosti
MJ

Bez okecávání jasná karma R^

7 4
možnosti
SN

:-) Paní Jandová, tak tohle jsem si mohla ušetřit! Včera jsem viděl v TV Gabala, chytrý jak rádio, mlel jak mlýnek.....stali jsme se nevěrohodnými pro naše partnery! Opravdu filosofická úvaha.

Jednak president nikoho nejmenoval a i kdyby.....víte, že ten řidič kamionu Tunisan měl asi 6 identit, cestoval po celé Evropě bez problémů! Jaké kvality jsou všechny ty služby, které nám mají chránit? Odpovězte si sama. MOžná to zachrání Romancovová se svou skupinkou dobře placených detektivů, když si s tím nemohou poradit školení profesionálové ! Vždyť je to jen divadlo pro rozumově omezené ! !!

6 11
možnosti
Foto

Co vám na to odpovědět, pane Nováku, abych vás neurazila a mě nesmazali.....:-/:-)?

3 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

LB

Novináři mají v popisu práce informovat, nikoliv zatajovat.

Vy snad chcete, aby novináři cenzurovali projevy prezidenta republiky? :-))))

11 0
možnosti
MB

p.Miloš Zeman je dlouholetou součástí našeho vývoje po r. 1989. Takový Dinosauřík s pašalíkem, kdy oceňuji použité kolážové foto článku. Ono přesně vystihuje jeho podstatu. Seriozně sděluji, že JEDNOU !, jako úctyhodného člověka jsem jej ale zaznamenal. To bylo asi měsíc před revolucí - 1989 v TV - nikdo nevěděl co bude dále ... Tam se zjevil, neoholený, ve vytahaném svetru a sdělil na obrazovky - "Komunisté to vedou blbě" ! Kam ovšem tehdejší člověk zmizel, to pravda nevím ! :-)

5 2
možnosti
LV

Taky si to pamatuju. A kladu si stejnou otázku...

2 1
možnosti
DP

D33a58d27a21k 87P22e37t71r

12. 1. 2017 8:39

Jandová, co to táráte. Politici, novináři, komentátoři v Evropě uvádějí poměrně přesná čísla islamistů pohybujících se po jejich státech. Konkretně Německo uvádí, dle mluvčího ministra vnitra, 549 kousků, tak jaká vyzrazená tajemství a děšení malých dětí. Jandová, přemýšlej.

4 8
možnosti
Foto

Jestlipak víte, pane Dadáku, která je prý nejzbytečnější otázka na světě?

2 2
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik