Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M23i42l19a87n 59K52e97s77l

5. 4. 2017 21:19

Pana Drahoše moc neznáme.Trochu ho známe jen z té dobré stránky.Když ho poznáme i z té špatné stránky tak asi budeme na větvi.Zdá se,že na té větvi už sedíme.

0 0
možnosti
Foto

Cit.:

"Nevěřím totiž tomu, že by Miloš Zeman od svého nástupu do funkce díky svému chování a vystupování více voličů získal, než ztratil."

Tak tady Vás, paní, silně zklamu. Já volila knížete a ještě jsem k tomu "dokopala" kámošku, která chtěla volit Zemana, prý "aby byla sranda".

Dnes jsem ráda, že můj favorit nezvítězil a budu volit Zemana. Ne proto, jakými příšernými lidmi je obklopen (Mynář, Nejedlý..), ne proto, že se kymácí nad korunovačními klenoty, ne proto, že nevydrží 5 minut bez cigára... ale jen jako nejmenší zlo, protože všechno to vyjmenované mi připadá jako směšné nic proti tomu, co se dnes děje v Evropě a bohužel Zeman je z prozatimních kandidátů jediný, kdo v tomto rezonuje s drtivou většinou lidí.

3 4
možnosti
Foto

Nezklamala jste mě, paní Doubravová. Je to vaše věc a vaše vizitka, koho budete volit. Ale upřímně a bez urážky, já moc nevěřím lidem, kteří říkají, že ho sice nevolili, ale nyní je přesvědčil o svých kvalitách a volit ho budou. Myslím, že ho volili i poprvé. Děkuji za příspěvek. :-)

1 1
možnosti

Téměř svatořečený Havel měl spoustu kritiků. Na Klausovi lidi nenechali nit suchou. Zeman to schytává i od médií. Proč by měl Drahoš být výjimkou? :-) Možná na prezidentském úřadě stačí "slušný" člověk, možná ne, to se zjistí až v krizi.

Lidi stejně budou volit Zemana, protože už prokázal, že je mu milejší názor "dolních 10 mil." než názor zahraničních médií a EU. Politický nováček se bude snažit zalíbit všem a nikomu, což je taky chyba.

2 1
možnosti
Foto

A proč by nemohl být výjimkou? Jinak těch "dolních 10 mil."? To je podle mého synonymum pro spodinu.

0 2
možnosti

J45i21ř20í 77R56o45d

3. 4. 2017 10:08

Jak je vidět podle reakcí v diskusi, tak Babišův portál I-Dnes už dnes čtou jen Ti, kterým se doopravdy stýská po dřívější totalitě a "tmářství". Smutný pohled...

2 0
možnosti
Foto

Pár výjimek se najde, ale jinak máte bohužel pravdu, pane Jiří ;-(

0 0
možnosti

"Není tak nutné znát pana profesora Drahoše, stačí znát prezidenta Zemana"

Takto unáhlené závěry bych nepřijímal. Ono dycky může být hůř;-D.

3 1
možnosti
Foto

To jako myslíte, že pan profesor Drahoš by byla ještě horší volba než Zeman? :-)

0 0
možnosti
Foto

MZ bude pravděpodobně prezidentem "nafurt" ( do smrti) , podobně jako Putin , Chavez a podobní , VŮLÍ lidu zvolení demagogové.

Co by musel udělat , aby ho LID nevolil ??? Ponechme stranou excesy s korunovačními klenoty , sprostými citáty a pod.

Vždyť nevadí jeho členství v několika politických stranách ( přece - vždyť jenom blázen nemění své názory:-)) , prokazatelné lži - ta poslední , tedy ZATÍM - o čínských investicích 200 mld slíbených x 15 mld skutečných.....

Vše marno.....:-/

5 0
možnosti
Foto

Pane Sekle, musíme doufat a věřit ;-)Děkuji za návštěvu. :-)

3 0
možnosti

J56a91r75a 16R90a91n23k

2. 4. 2017 0:56

Snazila jsem se najit co nejvice informaci a je to krasny clovekR^R^

3 6
možnosti

čím je prosím krásný člověk ?

4 0
možnosti

M98i90l26a74n 88K85e45s71l

1. 4. 2017 22:41

Být slušný a inteligentní,to ještě nic neříká.Vždyť slušný a inteligentní byl třeba i Gustav Husák.Žádný chlívák a blbec prý nebyl ani Heindrich(asi jsem to blbě napsal).Zatím pana Drahoše můžeme hodnotit jen podle té petice,kterou podepsal a podle jeho nadšených podporovatelů (miliardář,který sponzoroval knížete dřímala,samotného knížete,Kalouska a pod.)Zatím nic moc.

3 1
možnosti

Pro mě je velice podstatný jeho podpis pod peticí,i to co řekl po oznámení kandidatury. Chce bojovat proti extremismu (jakému ?), chce být svorník,chce být nepolitický politik a chce být prezidentem pro všechny slušné lidi...Je vítač a pro mě nevolitelný.

4 3
možnosti

Nikdy nevolit vítače.. !

Pro orientaci kam zařadit p. Drahoše stačí jeho "petice":

Vědci proti strachu a lhostejnosti

My, zde podepsaní vědci a vědkyně, pracovníci akademických a výzkumných institucí, jsme velmi znepokojeni prudkým nárůstem xenofobie ve společnosti. Mnozí politici i média užívají rétoriku strachu z cizinců a lhostejnosti k jejich utrpení, dříve považovanou za extrémní a nepřijatelnou. O imigrantech, lidských bytostech, se píše, jako by šlo o škodnou zvěř či parazity valící se do naší vlasti, aby vysávali sociální systém nebo rovnou vraždili a znásilňovali. Cizinci žijící v Evropě jsou vykreslováni jako pátá kolona, podvodníci a zločinci...

...Vyzýváme vás, abyste ve věci přijímání uprchlíků zohledňovali skutečné potřeby a možnosti, ne vrtkavé nálady veřejného mínění. VŠEM, kdo v Evropě hledají útočiště, by mělo být zajištěno bezpečí a důstojné zacházení.

Prof. Ing. Jiří Drahoš, Dr.Sc.

http://www.vyzvavedcu.cz/

6 5
možnosti

Zajímavé... že nelze ani v hlubinách internetu najít jeho podrobnější životopis. Všude jen základní údaje. I kandidáta méně inteligentního by napadlo, že v této etapě svého kandidátství bude lidi zajímat, kdo že se jim to vlastně nabízí a že nejhorší by bylo něco zatajovat. Ono se to jistě časem odtajní, ale to už bude pozdě.

Pan profesor absolvoval VŠCHT v roce 1972, v roce 1977 se stává kandidátem věd (CSc.). Třeba projektant se podle staré zkušenosti stává plnohodnotným po patnácti letech praxe, poměry na ČSAV ale neznáme. Přesto lze něco odhadnout. Vše naznačuje, že presidentský kandidát musel být komunista, což už dnes není příliš dehonestující. Horší ale, aspoň pro ty, kteří pamatují atmosféru začátku 70. let a typ lidí, kterým bylo povoleno stoupat, je představa jeho tehdejších kolegů nestraníků, jak se na takové dívali. I na pracovištích méně representativních než ČSAV jsme jimi více nebo méně pohrdali a báli se jich, i když říkali, že jim tu stranu budou rozvracet zevnitř. Možná rozvraceli, ale asi těžko, když funkce měli. Po Listopadu pak zosobněná Pravda a Láska.

Ano, jsem proti tomuto kandidátovi z důvodů více emotivních než věcných. Jeho podoba je dobrá, jeho názory lze odhadnout třeba podle podpisu „petice vědců“ za neomezené přijímání migrantů. Jen tento podpis stačí pro řadu lidí k tomu, aby takovou figuru odepsali. Příslušníka elity, kterému nestálo ani za to založit si internetovou stránku a dát tam svůj pohled na svět nebo aspoň doplnit své údaje na wikipedii nebo na avcsr.cz.

6 4
možnosti

P20e30t63r 97M75a77n18d12a

1. 4. 2017 9:38

Není kandidát, kterého bych volil. Snad prof Klaus kdyby šel znovu do kandidatury.

1 1
možnosti
Foto

Jako že by omilostnil tuneláře, na které při rozlučkové amnestii zapomněl? :-)

3 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS