Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Nové voliče nepotřebuje ani tak Miloš Zeman (má jich víc, než oba kandidáti za nim dohromady), jako spíš antizemanovci.

0 0
možnosti
Foto

To je velmi jednoduché: v druhém kole hlas komukoliv, jen ne Zemanovi. Nic horšího než dnes na Hradě sedět nemůže. A bude vymalováno.

11 0
možnosti
LO

A vy, autorko, nejste náhodou nájemná vražedkyně? Stačilo by uplatit jediného soudce, najít dva svědky, kterým vydrží výpověď pár měsíců a jdete sedět na doživotí. Stačí říct.

1 0
možnosti
Foto

Třeba jsem, dokažte mi to a nechte mě zavřít :-)

0 1
možnosti
TG

Paní Jandová, spěje klidně, dobře to dopadne....!:-)

5 0
možnosti
Foto

R^ Dobrý rozbor. A něco na tom bude. Samozřejmě karma.

0 2
možnosti
ZB

Karma.Tato akce muže oslovit jen tvrdé jádro Zemanových voliču,ty ostatně oslovuje cokoliv,co prezident udělá nebo řekne...bylo by ostatně smutné,kdyby prezidentské volby měla rozhodovat milost pro nájemného vraha,který během trestu utekl z vězení,tak hluboko snad jako národ klesnout nemužeme...?Nebo snad ano?

1 0
možnosti
TB

tato akce neosloví v podstatě nikoho, neb většině lidí je to naprosto lhostejné ;-)

4 0
možnosti
Foto

Zeman není žádný zázrak, je však smutné, pokud se v Česku nenajde kandidát, který by ho předčil, jak soudí 37 % voličů. To samé platí o bandě politiků, kteří nás už skoro 30 let bezuzdně olupují. I o partě českých bankéřů, kteří místo aby byli pyšní na svou profesi a náležitě dřeli, tak tunelovali a způsobili, že všechny komerční banky patří cizincům. Podobně se chovali i továrníci. Omilostnění Kájínka je zbytečné gesto, sám by mohl žádat o propuštění už zakrátko.

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik