Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Volby se blíží, a tak se budou množit různé nepravdy a mnohdy velké lži.

1 0
možnosti
Foto

To máte bezesporu pravdu :-)

0 0
možnosti
DB

Kalousek a CIA mají společnou taktiku...dělají se dobrými a a své dobré skutky neustále prezentují a své nedobré skutky drží pod pokličkou a vždy do první řady nastrčí někoho jiného....když by "to" náhodou prasklo, aby v tom lítal na oko někdo jiný............pro tyto akce USA se ujmula definice "pod falešnou vlajkou"...což často dělali piráti na moři.........

Především Kalousek prokazatelně lže, a to v rámci dehonestace a démonizace Babiše...............a krom toho nemá až tak moc problém být v práci namol ožralý a ještě krom toho také mlátí lidi na ulici a dokonce se vytahuje, že mu nedal jedno facku ale dvě........a že to byl spratek a že byly výchovné a že je potřeboval..............a to bych bral jako návod pro kantory.........co vy na to, kdyby pod vlivem příkladu Kalouska kantoři začali vaše děti mlátit...protože jsou to přece spratkové a zaslouží si výchovný nářez.........no..a co z toho, co jsem napsal není pravda...a dokažte mi že není..............

2 12
možnosti
RC

V cem konkretne lze Kalousek o Babisovi?

7 0
možnosti
ZS

S většinou článku souhlasím. Nedělám si iluze o žádném z politiků, tedy ani o M. Kalouskovi. Fakt, že navzdory nezpochybnitelnému zájmu jeho politických oponentů odhalit jakoukoli jeho nepravost nebyl namočen do žádné z velkých korupčních kauz (narozdíl od prakticky všech premiérů a mnohých ministrů), je nezpochybnitelný. Volit ho nebudu, na pivo bych s ním asi také nešel, ale pokud ho mám srovnávat se současným ministrem financí (Petrimex, Lovochemie, Unipetrol, biopaliva, Čapí hnízdo, odposlechy...), vychází mi z tohoto srovnání daleko lépe.

10 1
možnosti
RC

uz take neni soucasny minfin, uz jen taha za nitky

0 0
možnosti
EH

Kalouska vám neberu, ale dost pochybuji, že by seděl za taková obvinění, jaká byla hozena na Babiše. Protože kdyby Babiš něco spáchal, garnitura už by ho za ty mříže dostala.

Nevím o politikovi, který byl čelil větším tlakům na odchod, než Babiš. Většinu ostatních premiérů a ministrů vyštípala vlastní strana, které se stali škůdci.

6 4
možnosti
ZB

Paní Jandová se mi snad zdá! Napsat o Kalouskovi, že je to nejčistší politik v Česku to je opravdu silná káva. Nemohl jsem ten její článek ani dočíst, protože se mi z těch řádků hodně přitížilo.

8 9
možnosti
RC

Ja nevim, ale na mne dela blog dojem, ze jen srovnava Kalouska s nekolika malo jinymi politiky. A ve srovnani s nimi vychazi Kalousek opravdu lepe.

6 2
možnosti
Foto

R15o75m44a46n 81K17o98z57e28l

31. 7. 2017 11:52

Mi vadí jeho neplnění slibů - před volbami 2006 sliby, že za žádných okolností nepůjde do vlády, která by se nějak opírala o komunisty a pak? Před dalšími volbami, že nikdy nebude zvyšovat daně.

Dnes se prezentuje jako velký šetřílek, ale před volbami 2006 se chlubil na billboardech, jak pomohli maminkám zvýšením rodičovského příspěvku. A také dnes by chránil živnostníky, ale za jeho vlády...http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/1125163-kalousek-zivnostnici-meli-odvadet-stejne-dane-jako-zamestnanci

2 0
možnosti
AT

To ale nejsou věci, za které by měl jít sedět, že?

Mimochodem, s tím slibem komunisti ne, to bylo trochu jinak.

5 0
možnosti
Foto

Kolik lidí tu papouškuje po Babišovi, že Kalousek je ten největší zloděj. Miroslav Kalousek jistě není chudý člověk, ale nevím o tom, že by byl nějak mimořádně bohatý. Zato Andrej Babiš se stal v oněch časech devadesátých let, kdy se u nás "tolik kradlo", během pár let miliardářem a jistě pouze díky své vlastní poctivé práci. :-/

11 0
možnosti
EH

Kolik lidí tu papouškuje po Sobotkovi, že zloděj je Babiš. Jistě, takové miliardy nikdo nevydělá rukama. Ale Babiš, na rozdíl od jiných, nezdědil komunistický podnik, který následně vytuneloval. Babiš umí hospodařit a využít zákony do mrtě. Nedělá to z něj automaticky čestného člověka, ale pokud bijete všechny miliardáře v politice, tak tu Máme knížete, Horáčka atd. :-)

2 7
možnosti
JN

On je pan Kalousek váš blízký příbuzný?

1 2
možnosti
PB

P34e50t80r 29B14u64r38i94a17n

31. 7. 2017 11:33

Souhlasím s vámi. Tohle tvrdím už léta.

K té padákové pseudokauze: armáda chtěla padáky, ministerstvo jim to odsouhlasilo, paragáni si vybrali, státní zkušebna na ně dala razítko, ministr obrany to odkýval a jeho náměstek Kalousek to měl oficiálně za něj podepsat. Ještě nikdo mi nebyl schopen říct, proč to v té chvíli neměl podepsat. To, že pozůstalí střídavě žalují státní zkušebnu a dílem přítomné instruktory, ale rozhodně ne ministerstvo, nebo armádu, je vypovídající.

8 2
možnosti
Foto

Také velmi děkuji :-), ale to, co byste chtěl vědět, vám nikdo neřekne. Kalousek je pro jednodušší lidi prostě zloduch,a tím to hasne.

4 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik