Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-D Všichni máme rádi pohádku ,,O milionáři, který ukradl slunce". Nakonec, i komunisté jí až milovali;-D Jen si tak říkám, kdo přijde další na řadu8-o Dědek, který přiznal, že též čerpal, jen o tom ,,chudák" ani nevěděl?A co soudruh čert nechce, kandiduje a sponzoruje STAN i s tím, že by chtěl být mentorem směrem k ANO. Bude prča, když Farský rezolutně prohlásil, že s Babišem ne, ale prašulky od Dědka potřebuje:-P Ale to nepáchly ani ty Babišovi, když sponzoroval kde koho socdemáky nevyjímaje, ale i ,,jiné", SNAD MIMO KOM. Inu, cesty páně jsou nevyzpytatelné, jen ,,cosi" jiného je věčné a mnozí tomu ještě přitleskávají, a rádi, žeR^;-D

4 0
možnosti
Foto

P.S.: Babiš-,, Ano, bude líp". Dědek: ,,Protože slušnějších je víc".;-)

1 0
možnosti
JR

Patnáctinásobná karma, paní Jandová R^ . (Vy víte, že to dokážu ;-))

8 4
možnosti
Foto

Jen počkejte, pan Nožička vám dá :-D Samozřejmě děkuji :-)

5 0
možnosti

Máte naprostou pravdu a já jsem přesvědčen, že on vládu nesestaví.

5 1
možnosti
Foto

Já také, a děkuji :-)

3 1
možnosti
Foto

I94v75a65n 19M77a47r60e97k

14. 8. 2017 13:44

P.Jandová, poznám jednu luxusní rezidenci popředního politika , proti které je Babišovo "Čapí hnízdo" přes veškerý humbuk okolo něj jen ubohým vrabčím hnízdem . Na toho ale asi nemáte. Nakonec i on patří mezi nejzavilejší odpůrce A.B. . . . . . . . Jen mi jeho jednání s prominutím trošku připomíná pořekadlo "Zloděj (ten největší) křičí chyťte zloděje" R^

4 8
možnosti
JK

He, he trošku se vám v tom rozčilení do toho přimotala slovenština. Koho mi to jen připomíná? ;-D

2 2
možnosti
MB

Článek se Vám zdařil - nezdařily se naděje na změnu. Mne osobně to nepřekvapuje, Snad jenom to, kolik lidí v nevěřícím národu - stále ochotně věří ... Komunisté jen mohou žasnout, jak se uskutečňuje nové, společenské blaho ! Závidět může i církev, kdy sektáři mají 30 % oblibu a jak úporně hájí svého velmistra řádu ! Hledí i Klub turistů ! Je obrovský zájem o shlédnutí bobků čapího trusu - jako symbolu novodobého úpadku . Tu přichází dychtivě shlédnout i hlava státu ! Doprovází jej šťastné děti, obdivujíce skájícího klokana. Vačnatec má domovinu nesmírně vzdálenou - Přesto se pomalu stává našim národním symbolem ! Jeho kapsa k ukládání je nekonečná ! ... Čap , klokan a bezcharakternost - toť nové patníky lemující naši cestu za šťastnou budoucností ... ! :-)

2 0
možnosti
Foto

Vaší pochvaly si vážím, pane Bučku :-)

2 0
možnosti
Foto

Jasná karma, paní Jandová. Je tragédií, kolik lidí mu to pořád ještě žere......R^

15 0
možnosti
Foto

Děkuji velmi, pane doktore. Někde jsem pro jeho příznivce zaregistrovala termín "andrejčíkovci". Docela se mi to líbí :-)

5 4
možnosti
OF

Zatímco pracovitý Andrej vyváží hnůj svým koním, vy tady dštíte síru na nějaké čapí hnízdo. Jen aby neshořelo jako kostel v Gutech.Republice více práce, to je naše agitace !

P.S Jsem nositelem bronzové plakety BSP..

/BSP- brigáda socialistické práce/.;-D

6 0
možnosti
Foto

po ránu se pít nemá

5 3
možnosti
Foto

režim je v krizi, místo aby se vzali za ruce, jde si buržoazie vzájemně po krku prostřednictvím mafiánských struktur v justici a policii. doufejme, že věc vyšumí hned po volbách !

1 10
možnosti
PS

P88e85t44r 21S26k42á51l28a

14. 8. 2017 11:47

Myslite, ze to zase vezme do rukou proletariat?

5 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik