Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z pohledu použitelnosti a důvěryhodnosti soudem povolených odposlechů Dr. Rátha jsou tyto odposlechy u soudu absolutně nepoužitelné. Kdo dokáže, kromě lidí ze skupiny Šuman, že vybrané pasáže sdělují absolutní pravdu a nejsou vytržené z kontextu celých rozhovorů? Která skupina u nás je schopná špehovat pana Babiše? Jistě, informace z nahrávek by se měli prověřit, stejně tak by se mělo zjistit, kdo za těmito nahrávkami stojí a pokud je pan Babiš větší mafián než oni, je to i v jejich zájmu, jinak brzy dostanou betonovou celotělovou sádru.

0 0
možnosti
Foto

Samozřejmě je jasné, že u soudu se použít nedají. (Pokud to nejsou úniky z policejních odposlechů;-D) Ale policie by na jejich základě konat měla, o tom žádná.

0 0
možnosti
ZH

Máte sice pravdu, ale opoměla jste důležitou věc. Tak jako se jeví Babiš jako mafián jsou "Šumanovy metody" stejne estébácké a mafiozní, jako Babišovi. Je to boj mafiánských klanů v přímém přenosu. Uvidíme u parlamentních voleb, jestli jsme pořád stejně hloupej národ, jako u poslední volby prezidenta. :-/

2 0
možnosti
Foto

I kdyby, tak "mafián" Šuman je mi mnohem sympatičtější, než "mafián" Babiš. Už proto, že nedělá z lidí hlupáky a nejde do politiky s tím, jak to tady vyčistí. :-)

3 2
možnosti
VK

To je hrozně zajímavé. Je to kampaň, je to účelovka, v politice běžné....Toť poselství chytrého Slavomíra a dalších.... Když je to běžné, proč ani mafián babiš Nevytáhne něco na Kalouska? Na Fialu, na Sobotku (kromě stařičkého a vyšumělého OKD)? Co má na Bělobrádka? Šlachta to dotáhl pouze ke kabelkám a jedné domině. Tím špína skončila. Vedle mafiánských praktik Babiše je to dost směšné. Všichni tihle uctívači Babiše mají jedno společné. Nízké sebevědomí si honí na netu a kompenzují si ho tím, že vzhlížejí k "silné" osobnosti s diktátorskými sklony. Jednou Babiš, jednou Zeman, jednou Putin, pak zase Trump...

10 0
možnosti
Foto

Ano, ano, ano, naprosto přesné R^

0 0
možnosti
MS

Souhlas s výhradou, že v kauze Nagyová nešlo jen o kabelky a jiné dary, ale především o to, že se submisívním Nečasem orala, jak se jí zachtělo.

4 0
možnosti
Foto

To máte pravdu, ale i tak si myslím, že jako důvod k zásahu přepadového komanda to bylo dost málo :-)

4 0
možnosti
OF

Vážená paní Marie. A co kdyby tak nasadili odposlech na nás ? Třeba bychom se setkali na Borech, i když vy byste byla v ženské věznici a já v mužské.

Za předpokladu, že bychom byli politicky činní, ovšem. Což já nejsem. Kdysi jsem byl v PZKO, Polský kulturně osvětový svaz, nyní jsem už jenom ve Svazu zahrádkářů

Jsem asi trochu protivný, tak mě na kandidátku nechtějí ani komunisté, i když jsem osoba veřejná, dalo by se říct. A co vy ?;-D

2 10
možnosti
VK

Dle vašich příspěvků se nedivím, že jste se ucházel o místečko u komančů.

8 0
možnosti

Slováci říkají:

"Babiš je naša pomsta za 38 rokov vysielania federalnej TV v českom jazyku na Slovensku ! Vezmeme si ho naspeť ak ČT1 bude vysielať 38 rokov po slovensky a všetky ostatné TV stanice budú u vás vypnuté ! ...Pardon , v pondelok večer môžete mať 30 minutové ,, české pondelky ,,

;-D;-D;-D

6 0
možnosti
Foto

V souvislosti s nedávným výročím rozdělení Československa jsem si vzpomněla na krásný vtip, který se říkal na Slovensku a krásně charakterizoval náš "bratrský" vztah: "Viete, čo je najkrajšie na socializme? Že ho majú aj Čehúni.":-)

No a dnes se tam možná říká:"Viete, čo je najkrajšie na Babišovi? Že ho majú iba Čehúni.";-D

4 0
možnosti
Foto

;-D Až si, a nejen autorka zjistí, kdo ve skutečnosti za ,,skupinou Šuman" stojí, a na koho je napojena, mohla by si uvědomit, tedy pokud by toho byla schopna, jakož i mnozí jiní, kam se kruh ve skutečnosti ,,uzavírá":-P

4 13
možnosti
SB

Přesně tak!

Já nechápu, jak je možné, že někteří lidé ještě nechápou, že vysoká politika je prostředím VŠEOBECNÉHO mafiánství.

Pokud za mafiánskou stranu považují stranu Babiše, mají samozřejmě pravdu, takže ji má i paní Jandová v tomhle blogu.

Nesprávnost tohoto blogu není v tom, že by nebyl pravdivý (on pravdivý je), nýbrž v tom, že je formulován tak, jako kdyby tyhle mafiánské praktiky byly Babišovou specialitou, což rozhodně nejsou.

2 4
možnosti
MZ

Cha. Všechno pěkné, za blog karma. K dokonalosti mu chybí už jen kontrola policie, spravedlnost díky Pelikánovi pod kontrolou má, jak vypadá vime. Po volbách bude mít vše, teď už to není o tom, zda bude premiér, ale o tom, s kým do toho půjde a co si vše necháme líbit. Zvatlanim na blogu bohužel nemůžeme nic...

11 0
možnosti
SB

Babiše ani jeho stranu nebudu volit především proto, že se mi ani trochu nelíbí lány plné řepky.

Ale to si doopravdy myslíte, že mariánské metody u Babiše jsou horší než u kterékoli jiné vlivné politické skupiny? Že třeba politická skupina kolem Václava Havla nedělala úplně totéž?

Zakopaný pes je pouze v tom, že najednou Babiš začal někomu překážet, a tak se nějaké jiné vlivné politické a novinářské kruhy rozhodly, že ho zlikvidují (kdyby se jim to povedlo, neviděl bych to ani jako nějakou velkou výhru, ani jako nějakou katastrofu). Proto se na něj vytahují věci, které v případě potřeby lze vytáhnout na libovolné vlivné politické uskupení, ale v případě opačné potřeby je lze naopak držet pod pokličkou.

Naivní lidé věří Babišovi.

Lidé stejného stupně naivity, ale naivity opačně orientované, zase věří v čistotu jiných politických uskupení.

Realisticky uvažující lidé vědí, že volit lze pouze podle základní kostry politického směřování, ale jakmile se začneme bavit o korupci nebo o mafiánských praktikách, jsou všechna vlivná politická uskupení zhruba na stejné úrovni. Rozdíl je pouze v tom, že někteří si hrají na svatoušky více, jiní méně, některým více straní sdělovací prostředky, jiným straní méně, ale jiné rozdíly než pouze tyhle optické tam nejsou.

2 0
možnosti
SB

Oprava: Mafiánské metody, nikoli mariánské.

Omluva za překlep.

0 0
možnosti

"Ahoj lidi, je to kámpáň, účelovka na mňa a tu vlečku kúpil Kalósekl."

;-D;-D;-D

9 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik