Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

,,Co vadí Čechům a nevadí Babišovým voličům";-D Inu, dole Prahou je ešče vela Čechou, ač hociktorý/á majů koreně aj na Slovensku, vedˇ že hej8-o Inu, ,,mor ho" aj ,,na stráž":-P

0 1
možnosti
MM

I přes ty emotikony jsem nepochopil co jste chtěl sdělit. Nemohl byste to zkusit ještě normálně lidsky? Já vím, je to náročné.

7 0
možnosti
VM

Měla by jste pořádat soudruha Zaorálka o zasloužený honorář za špínu, která z vás dneska vypadla. Ano volit nebudu, ale z vás je mi smutno. Měla by jste si najít nějakou lepší činnost, než prohrabávat staré zprávy úplatných novinářů a vydávat je za svoji pravdu.

4 15
možnosti
Foto

Vy BYSTE se měl doučit češtinu :-/

8 3
možnosti
Foto

Máte samozřejmě jako vždy "naprostou pravdu", paní Jandová!

Jen Vám tam v článku chybí malý dovětek - I přes všechny tyto neuvěřitelné Babišovy mínusy je pro většinu lidí Babiš pořád mnohem přijatelnější než jeho protikandidáti typu Kalousek, Zaorálek, Bělobrádek či Gazdík ..... ;-D

Ergo - pokud je tomu tak, potom tito protikandidáti musejí být naprosto zrůdné a úplně nevolitelné kreatury! :-P

18 12
možnosti
Foto

Dovolím si ještě jednu poznámku k titulku článku "Co vadí Čechům a nevadí Babišovým voličům". Já bych tam tedy dal otazník, ale to je vedlejší.

Ten nadpis totiž implikuje, že jsou dvě skupiny lidí, vzájemně disjunktních:

1. Češi

2. Voliči Pana Babiše, tedy hnutí ANO.

Což je, dle mého skromného názoru logický nesmysl. Druhý výklad by prost byl, že ten, kdo volí Babiše není Čechem, že?

Ale to, zas až tak nevadí, protože v tomto duchu se nese celý článek. Článek autorky, která opustila zavedenou a lety osvědčenou protizemanovskou rétoriku a pustila se na nejistý led předvolební agitace.

4 2
možnosti
Foto

;-D;-D;-D

Aby se tam srazila s vámi. To je opravdu hrozná srážka, snad úplně nejhorší.....

Zkusit argumentovat a narazit na demagogii.

6 2
možnosti
MK

RvRv Takhle rozkastovat českého voliče umí i školák z páté obecné; voličská mateční masa je mnohem složitější a u některých kategorií jste hodně povrchní.

Kde Vám např. zůstaly protestní hlasy napříč politickým spektrem, kteří už nechtějí volit starou mafiánskou gardu? A máte (kvalifikovaný) odhad kolik jich je?8-o

11 4
možnosti
ZH

Nechci-li volit starou mafiánskou gardu, pak zcela logicky nemohu volit ani Babiše. Jak prosté... ;-D

7 0
možnosti
DK

Uprimne...nemam koho volit. Ponechal jsem si 3 hlasovaci listky, ostatni jsem vyhodil, ale je mi jasne, ze to bude kompromis. Zadna moznost se mi nezamlouva. Nakonec mozna rozhodne i to, kdo a jak se proti stranam vyjadruji. Napriklad jsem zalitoval, ze jsem vyhodil listek SPD pote, co jsem si precetl rozhovor s Tomiovym bratrem. Takoveho okopavace kotniku by pohledal. Hlupoce panem Hayatou opovrhuji a to zejmena pote, co jsem si zapamatoval jeho 2 roky stary rozhovor, kde se sice vyjadril, ze politicky s bratrem nesouhlasi, ale do politiky mu nemini nijak kecat a preje mu uspech. No a kdyz vidim, kteri lidi vystupuji proti Babisovi, tak prece jen Babis par (zatim bezvyznamnych) bodiku ziskal. Navic...pokud ma byt Capi hnizdo jeho nejvetsim prohreskem (jak to nekteri prezentuji), tak ten clovek je mezi ceskymi politiky skoro andel.

11 8
možnosti
ZH

No jo, někteří prostě potřebují, aby jim někdo soustavně lhal. Jinak ani neusnou.

Čapí hnízdo zdaleka není jeho největší prohřešek. Ale je možné ho na to chytit. Podobně Al Capone šel také sedět za daňové úniky, a ne za vraždy.

12 0
možnosti
JV

J79i90r62i 12V39r67a24b53e26c

15. 10. 2017 9:26

KarmaR^

Není divu jak se zde zde volí. Půl republiky vlastnila rudé knížky.Té starší generaci to ještě nevyčoudilo z hlavy. To až po extinction.

9 0
možnosti
JN

Pů republiky vás nebylo, nefanděte si.

11 0
možnosti
JN

Máte ouplnou pravdu. Lidi sou nepoučitelní. A kdyby šlo jen o Babiše. Někteří dodnes nevzali na vědomí, že Havel se osobně kamarádil s Bakalou a Bakala je dodnes hlavním sponzorem Havlovy knihovny.

A jistě sama uznáte, že vedle Bakaly vypadá Babiš jako skromný, čestný, pracovitý a především křišťálově čistý podnikatel.

7 8
možnosti
Foto

Také bych řekl. Dříve se říkalo: "můžeš se cpát, ale nesmíš u toho mlaskat". Teď platí: "můžeš se cpát, i miliardami přecpat, hlavně když upustíš příslušný desátek na náš politický oltář".

A pan Bakala to uměl a v praxi také předvedl.

4 3
možnosti
LH

Netušíte o čem to je - vy jste z Prahy ne?

0 0
možnosti
Foto

Také bych si myslel.

0 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik