Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A bylo státotvorné, když poslanec za ODS Roman Pekárek pravomocně odsouzený za korupci byl do Sněmovny dosazený tehdejší ODS s Petrem Nečasem v čele za tehdejší "trafikanty"?

Později si poslanec ODS Roman Pekárek nepodmíněný trest ve vězení odpykal.

A jeho hlas byl státotvorný, když pomohl k prosazení nesmyslně vysokých majetkových požadavků církví?

9 1
možnosti
AR

Církve ještě dosud nedostaly zpět vše co jim náleží!!

2 3
možnosti
Foto

V každém případě ale administrace tohoto blogu benevolentně přehlíží porušení kodexu paní autorkou.

Tedy v případě, že ctěná paní autorka nepíše o jaderné elektrárně (JE). V takovém případě jsou velká písmena povolena.

3 0
možnosti
Foto

Jako vždy nemáte pravdu, jenom se OPĚT ztrapňujete. "Na titulní straně blog iDNES.cz nemohou být:"texty, které mají v perexu nebo titulku grafické prvky, jejichž cílem je nepřiměřeně přitáhnout pozornost na článek (např. titulek VELKÝMI PÍSMENY, speciální znaky v titulku, texty jinou barvou atd.)

Zdroj: https://info.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=30939

0 0
možnosti
PH

Jestli se nudíte, běžte raději do parku krmit kachny.

1 0
možnosti
Foto

Autorka politikou žije a tyto její výkřiky nejsou ničím jiným, než bojovou přípravou na prezidentské volby. Tam to teprve Milošovi vytmaví.

4 1
možnosti
Foto

Babiš a ODS si jsou programově mnohem blíže, než s ČSSD nebo KDU. To je důvod, proč se mu koalice s ODS zamlouvá více. Pak také nezapomínejte, že ČSSD donutila Babiše odejít z vlády a i po volebním debaklu neudělala personální změny. V tomto Babiše chápu.

Nicméně ODS volilo i určité procento voličů, kteří chtějí, aby ODS splnila co největší část svého programu. Těm se pobyt v opozici líbit nebude. Na rovinu říkám, že poměr zastánců obou skupin voličů neznám, ale obě skupiny existují.

A pak je tu další varianta. Babiš nebude mít jinou možnost, než vládu s SPD. Společně uzákoní referendum a pak mobilizují s SPD své voliče a budou moci prosadit téměř cokoliv.

Otázkou je, mají i malé strany odpovědnost za Čr, nebo jen za část svých voličů?

8 4
možnosti
KB

Souhlas. Já jsem jeden z voličů ODS, který by chtěl, aby ODS šla s ANO do vlády, nebo se na ní nějakým způsobem podílela. Pokud bude jediným programem v opozici "s Babišem ne", tak je otázka jaký smysl mělo volit ODS a ne třeba TOPku. Výsledek vyjde nastejno.

6 2
možnosti
ON

O33n30d66ř86e61j 55N10ý95č

26. 10. 2017 10:41

Ty fanoušci ano jsou neskutečný. Celou dobu co je Bureš v politice poslouchám jak ods tady celou dobu kradla. Dále poslouchám jak ano a tudíž celá vláda byla úspěšná. Po volbách Bureš obrátil. Najednou má ano nejvíc shod s ods. Už to samo o sobě jé úsměvné při porovnání s jeho slovy o zlodějnách ods. Evidentně to musí být ta shoda, nic jiného než slovo krádež Bureš ve spojení s ods nikdy nepoužil. A překvapivě anonistům Burešova slova vůbec nevadí. Naprosto otočili kam velký vůdce tam stádo.Kdybych poslouchal jak tady pořád kradu a pak by za mnou ten dotyčný přišel že budeme kamarádi tak si myslím že příjemný nebudu. Anonisti měli jste podle vás úspěšnou vládu s čssd a kdu. Tam se obracejte, ale když vy jste pouze velké stádo bez vlastního myšlení, mířící za velkým vůdcem.

10 1
možnosti
Foto

Pokud někdo vymyslí úsměvný nesmysl jako "anonista", měl by to alespoň psát s velkým A.

1 0
možnosti
MV

pumprdentlich - to slovo Oty Pavla me uz nekolikrat napadlo

0 0
možnosti
Foto

A nebyl to, Marku, náhodou, Jan Werich?

1 2
možnosti
ZJ

....R^ ... jasná karma ... líp bych to nevystihl R^!

0 0
možnosti
PD

P40e25t19r 41D76r64a24p32a87l

26. 10. 2017 10:29

kdyby ODS a ostatní polistopadové strany vládly pro blaho občanů, tak by žádné ANO neexistovalo. Samy si ho stvořily, tak ať s ním i teď žijí

5 1
možnosti
SB

Žádná vláda nebude vládnout jednoznačně pro blaho občanů. Taková ještě nikdy na planetě nebyla, přestože vlády existují již od dob starověkých civilizací, to jest nějakých šest tisíc let.

Největším nebezpečím není to, že vlády jsou tvořeny sobci, kteří myslí na sebe, nýbrž to, že lidé neustále čekají na vládu andělů, a tudíž jsou schopny potopit i ty přijatelné sobce a v očekávání andělů svěřit vládu i nepřijatelným sobcům.

ODS pod vedením Klause staršího nebyla nic vznešeného, ale byla maximum, co je možné v té špíně zvané politika dosáhnout.

Místo toho, abychom si toho vážili, jsme hledali vládu andělů. A takhle to dopadá.

6 0
možnosti
Foto

,,ODS JE státotvorná a JE zodpovědná"Rv Pro mne partaj, v které působí ti samí, kteří spolu se svými souputníky(především tehdy s ,,topkou") nechala ,,sejmout" svého tehdejšího předsedu za to, že nesplnil zadání (zastavil tendr na dostavbu jádra), a chtěli jej nahradit jiným svým ,,koněm", aby bylo zadání splněno, důvěry hodná není. Tehdy jim v gigatunelu zabránil M.Z. Její nesplnitelné sliby, jako např. zrušení EET, jsou též už jenom k smíchu. Kdo má dobrou pamětˇ a schopnost vnímat všechny souvislosti, tomu není třeba příliš vysvětlovat. Ovšem lidem, jejichž jediným tématem je Babiš a Zeman, je cokoli vysvětlovat naprosto zbytečné:-P

5 4
možnosti
ZK

Andrej Babiš vždy snil o jednobarevné vládě. V tom případě mu ty Vaše státotvorné a zodpovědné zatím vycházejí vstříc. Trochu mu to kazí Okamura, který se chová nestátotvorně a myslí si, že stát by vládu měl mít. Zatím je to v jednání.

Může se stát, A. Babiš sestaví jednobarevnou vládu se smířením, že bude vládnout v demisi, protože PS mu důvěru nedá. Protože s prezidentem není na válečné stezce, dá se předpokládat, že i druhý pokus mu bude přiklepnut a situace se bude opakovat. Je možné, že někteří poslanci v této mezifázi znervózní. Ani s třetím pověřením od předsedy sněmovny se nebude vůbec spěchat. Nevím jaké tam jsou lhůty, ale ANO takhle v demisi může vládnout klidně půl roku a mít pod sebou všechna ministerstva. Počínání na ministerstvech může mít i revoluční charakter, ten styl má lid obecný rád a tak případné předčasné volby by mohly pro strany demokratické, státotvorné a odpovědné, být možná i labutí písní.

6 0
možnosti
Foto

No já nevím, Babiš sice může sestavit jednobarevnou vládu, ale v demisi vládnout nebude. V té, když bude někdo vládnout, tak vláda současná, a tam Babiš jaksi není.

0 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik