Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A pomyslela jste, paní Jandová, na to, co by Vám řekl na takovou pochvalu nenáviděné ODS Václav Havel !? 8-oRv

3 7
možnosti
Foto

A myslíte, že on zná TUTO ODS? Navíc, pomyslel jste na to, jaký by byl jeho názor na Babiše?

8 1
možnosti
JH

J57a29n 73H20y45n16e85k

26. 10. 2017 10:00

Bohužel uvedené pocity jsou pouze pocity. Nic více a nic méně. Vy se paní chováte jako zarytá gotwaldovská komunistka naruby. Ale na druhé straně se musí ocenit vaše vytrvalost. ;-O

6 10
možnosti
Foto

Dobré ocenění od slepé ovce.

3 6
možnosti
KB

K67a97r83e57l 24B53o27k

26. 10. 2017 9:52

Naprosto s Vámi souhlasím, ODS by v žádném případě neměla jít do vlády s Andrejem Babišem. Pokud tak učiní, bude to zase její konec. Také by si měla dát pozor na oba Klause.

11 1
možnosti
Foto

To je snad nějaká obsese. Vymezovat se proti otcům zakladatelům a "doStrakovkyzasloužilým".

0 1
možnosti
SB

Nevolil jsem Babiše a nemám z jeho vítězství radost.

Navíc považuji za nemorální, aby byl ministerským předsedou, jestliže se jeho spolupráce s StB prokáže.

Avšak Babišův úspěch je výsledkem toho, že sdělovací prostředky už nějakých dvacet let vytrvale tlučou do každého, kdo se na svět dívá reálně. Stejné sdělovací prostředky se snaží udělat neposkvrněné anděly z některých jiných politiků (z pravdoláskařů a z eurohujerů). Lidé si z toho vezmou jenom polovinu: tedy to, že Klaus, Zeman a jim podobní politici jsou čerti. Tu druhou polovinu, která je hlavním cílem, tedy že politici typu Unie Svobody, TOP nebo lidovci jsou andělé, tu už lidé nevezmou. Takže jednu skupinu politiků vidí jako čerty, druhou vidí jako rozmazlené fracky, které média milují opičí láskou. Proto si lidé hledají někoho třetího. A domněle ho nacházejí u šejdířů typu Babiš.

Za Babišovým úspěchem je dvacetiletá snaha sdělovacích prostředků o skandalizaci jedněch politiků a o idealizaci druhých. V důsledku toho se směje ten třetí, což ani ti novináři nechtěli, ale prostě toho dosáhli.

10 2
možnosti
JB

R^Nezamýšlené důsledky.

0 0
možnosti
KN

Tak pravila Maruš Jandová.

Amen.

9 2
možnosti
Foto

Kolik myslíte, že ODS ze svého programu splní, když se ani nepokusí vstoupit do vlády?

13 2
možnosti
Foto

Splní to nejdůležitější - svůj slib voličům a nezklame jejich důvěru.

8 5
možnosti
PK

Snažím se myslet pozitivně a tak Vás nechci urážet, ale nadpis je skutečně provokující. Mýlíte se . Tvrdit obecně, že je tato strana státotvorná je další ukrutný přešlap a to se ani nemusím odvolávat na historické kauzy,stačí když dovolila, aby zemi vládla účetní. Jinak jsem si okopíroval kauzy předchozích vlád, které zde někdo uvedl a rád Vám je zašlu, ODS na nich taky participovalo, bo byla ve vládě..

Nejsem volič ANO, ale tato muzika, že AB je arcilotr je již obehraná a slyšet jí od ODS to je velmi, ale velmi pokrytecké vzhledem k její minulosti.

Ale co se dá dělat, realita je jaká je, nyní již morálně očištěné strany a nově příchozí směřují k předčasným volbám, hurá , hurá...;-O

4 5
možnosti
TB

předčasné volby nebudou, oni se nakonec nějak dohodnou ;-)

1 0
možnosti
Foto

Frustrovaní voliči by neměli sledovat televizi déle, než je nezbytně nutné. Po prohraných volbách je nutno provést duševní hygienu a neuchylovat se k rychlým úsudkům dle momentální denní propagandy. Chce to pauzu, za měsíc bude vše jinak.

10 3
možnosti
PK

To se mi moc líbí , duševně se jdu zocelit se psem na procházku,budu mu házet klacek a sdělovat cesty k prosperitě dle mé hlavy.....;-D

1 0
možnosti

Ovšem čísla hovoří jasně: pokud chce ODS zabránit tomu, aby sestavoval vládu sprostý podezřelý, tak by snad měla sama zahájit sestavování koalice s ostatními stranami včetně okamurovců. (Nebo snad dá před Okamurou přednost komunistům?)

Pokud je Babiš skutečně nebezpečný, pak úprk všech ostatních stran do opozice je asi tak chytrý jako demise ministrů v Únoru.

13 6
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik