Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

P55a52v90e71l 88R51y85š78k71a

26. 10. 2017 9:14

Mám takový dojem že nad hlavami ODSáků vidíte svatozář,jenom aby to nebyl pouhý optický klam.

10 4
možnosti
Foto

Případně by se mohlo vedle svatozáře jednat i o plameny, jak ÓDéeSákům z usilovného přemýšlení o odpovědnosti za státotvornost Česka začnou hořet vlasy. Proto jest možné jim doporučit přemýšlet pouze s kbelíkem vody.

7 3
možnosti
TB

1. nikde jsem nezaznamenal, že by se Babiš doprošoval nebo vyhrožoval, prostě dal ODS nabídku, ti to odmítli a konec, nic víc se nedělo

2. odmítáte vcelku racionální řešení, protože programy ANO a ODS jsou si docela (až třeba na EET) blízké, tak nám tedy prozraďte, které řešení za dané situace by bylo nejméně špatné pro tuto zemi (neptám se na nejlepší možné řešení, protože posledních x let je naše politika v takovém stavu, že nevybíráme to nejlepší, ale spíše to nejmenší zlo) ;-)

15 0
možnosti
Foto

Volební programy ANO a ODS jsou si prý blízké. V minulém volebním období si zase byly blízké volební programy ANO a ČSSD. To se ty volební programy ODS a ČSSD tak změnily? Nebo že by se změnil volební program ANO?

1 0
možnosti

Nechci s vaším názorem moc polemizovat, máte na něj právo a je v něm i hodně pravdy.

Ale dodám pár drobností.

Celé obvinění je zatím jen názor jednoho policajta, počkejte si jak se postaví státní zástupce ke stížnostem. A co na to Olaf.

Tradiční politické strany si to tak nějak spackaly samy, viz všechny ta aféry. Ani se mi je nechce vyjmenovávat. Tolik k těm korupčníkům a podvodníkům. Prostě mezi nimi jsou a ne že ne.

A poslední k daňovým optimalizacím. Pokud tím myslíte korunové dluhopisy, tak se napřed podívejte, kdo je poslal do vlády a nechal je schválit. Nebyl to ministr financí Kalousek? A podívejte se dál, kdo všechno tuto legální možnost využil.

Přeji hezký den.

17 2
možnosti
NM

...je velice těžké slepému vykládat jak je v okolí hezká krajina to je vše a ještě něco ten "slavný OLAF"kterým se kde kdo ohání je z pozce síly asi až tk šestý v řadě a vůbec nemá žádnou pravomoc...stačí si o tom něco zjistit...[>-][>-]!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik