Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bartoš prostě a jednoduše udělal s babišem kšeftík-my podpoříme Vondráčka a vy našeho místopředsedu, či předsedy výborů. Pirátům jde pouze o piráty, o nic jiného a po 8 letech mimo sněmovnu si prostě chtějí "líznout smetany" ve sněmovně. příště se tam s jejich názorovou roztříštěností zřejmě nedostanou a pokud ANO tak s menším ziskem.

3 9
možnosti
Foto

Jak pana Polického "zrovna vážně nemusím", mohu s ním zde souhlasit, že Piráti defacto již skončili a žádné jejich příště (tedy dotlačení do Sněmovny pomocí voličů) nebude. Piráti (stejně jako ODS, SPD atd.) se dva týdny po volbách vůbec nebaví o své budoucí programové práci pro voliče, ale pouze o rozdělování bezpracných smetanových koryt a funkcí.

3 0
možnosti
Foto

Babiš se ještě nenominoval na premiéra prvního pokusu a vy tu strašíte třetím pokusem. A co se stane po neúspěšném třetím pokusu, kdy tu bude, doufám, jiný prezident, to vy ani nevyvěštíte z křišťálové koule.;-)

6 0
možnosti
Foto

Tak v toho nového prezidenta také doufám, ale člověk by měl mít připravený i katastrofický scénář ;-)

1 2
možnosti
Foto

Nebylo by lepší tolerovat menšinovou vládu Babiše výměnou za to, že žádný poslanec ANO nebude předsedou výborů ve Sněmovně? A samozřejmě s Fialou jako předsedou Sněmovny?

0 0
možnosti
JH

"Ten Pirát Bartoš je chytrý chlap" , ale co naděláš, na paní Jandovvou prostě nemá:-)

21 0
možnosti
Foto

Ale zde všichni vědí, pane Havránku, že nejchytřejší jste zde vy, největší expert přes ČT:-)

1 10
možnosti
AD

Všichni ti bubáci, kteří tu straší, jak málem Babiš a Zeman sežerou všechny prvorozené syny nám jaksi taktně zamlčují, že proto, aby Babiš nevládl "věčně" (4 roky) stačí, aby se našla třípětinová většina poslanců a sněmovna se může rozpustit sama. Pak prezident PS rozpustit prostě musí a budou se konat předčasné volby. Vím v čl. 35 odst. 2 Ústavy není žádná lhůta, je ale naivní myslet si, že by i člověk typu Zemana dokázal vzdorovat 4 roky. Takže to strašení téměř politickým zhroucením je směšné, jde jen o vůli politických subjektů ve sněmovně. To, že by se případně nedokázali domluvit již není chybou Zemana.

8 1
možnosti
Foto

Babiš má 78 poslanců. Stačí mu 3 další aby sněmovna rozpuštěna nebyla.

Zejména v Okamurově squadře je několik takových co ví, že nikdy víc ve sněmovně nebudou. Pravděpodobnost, že by se sněmovna sama rozpustila bez toho aby pro to hlasovalo ANO se prakticky rovná nule.

7 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik