Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mimo jako vždycky, takže vlastně standard.

13 6
možnosti
Foto

Děkuji za pochvalu, jako vždy:-)

1 1
možnosti
PV

Na jeden blog je to opravdu hodne "pravdy a lasky" :D

7 0
možnosti
SB

Osobně si myslím, že nejvíce Rusku pomáhají ti zarytí euronadšenci, kteří prosazují takové nesmysly, které zákonitě Evropu, tedy tradiční protiváhu Ruska, pošlou do kolen.

Rusko má určitou sílu. A síle může vzdorovat zase jenom síla. Ale ta síla stojí peníze. A když Evropa ty peníze vyhazuje oknem za totální hlouposti, počínaje lány žluté řepky, přes fotovoltaiku až po ono migrantské šílenství, tak prostě ty prachy někde budou chybět. A budou chybět třeba v sektoru obrany proti Rusku nebo v sektoru vývoje a výzkumu, tedy v tom sektoru, díky němuž Evropa po staletí nad Ruskem měla převahu (tedy že byly vyvinutější).

5 0
možnosti
Foto

Zbrojit proti Rusku je naprostý nesmysl.

2 1
možnosti
Foto

Ale i "ta mrzká lůza" tvoří zřejmě nezadbatelnou část Vašich i mých spoluobčanů, kteří byli dobří i pro Václava Havla. A třeba Vladimír Dlouhý byl dlouhou dobu našim nejpopulárnějším politikem.

7 0
možnosti
Foto

Já stále rozlišuji na ty, kteří byli "komunisty", a na ty, kteří byli pouze "ve straně".

2 3
možnosti
VH

Plný souhlas za všechny, kdož nejsou schizofrenní a kdož se nedomnívají, že zvolením hlavou státu se z obyčejného (případně neobyčejně buranského) člověka stane bůh.

5 5
možnosti
JB

J18a73n 58B47a70r98t36o64ň

16. 11. 2017 9:21

což o to, já také nebudu volit Zemana, ale jinak s tím velmi zploštělým vidění české politiky - buď Havel nebo Rusko - nemohu souhlasit.Rv

17 0
možnosti
Foto

Já jsem to tak sice nepostavila, ale na svůj názor máte právo. Zatím.

1 0
možnosti
SN

:-).......Vy jste tak posedlá nenávistí k presidentovi a Rusku, že si můžete podat ruku s velmi úspěšným blogerem panem Zieglerem. Slušelo by Vám to.

Jak Čína? To není komunistická diktatura? Co lidská práva ve vztahu k Tibetu. Trump se objímal s vrchním šéfem Číny a kupodivu.....Kalousek neběhal s tibetskou vlajkou na zádech před čínskou ambasádou! Ono záleží na úhlu pohledu, je se dnes zhusta píše. Když je president do Číny, byl TV a novináři proklet. Když ho anglická královna vozila ve zlatém kočáře, potlesk

Vážená paní! Trochu zkorigujte svůj náhled na svět, nic není čenobílé ! Poroučím se! V

13 5
možnosti
VH

Nenávist? Konstatování, že neřekne jedinou větu, v níž by nebyla pravda alespoň trochu upravena? Konstatování, že je mstivý? Konstatování, že jeho slovník mohou obdivovat pouze návštěvníci putyk?

Ne, to není nenávist, to je jen konstatování zoufalé pravdy (a reálná obava z těch voličů, kteří to vše považují za lidovost).

Mimochodem: za lidové vládce považovali lidé Klému a zejména Toníčka. Stejně realisticky, jako ti dnešní.

7 2
možnosti
SB

Nemyslím si, že studenti ze 17. listopadu 1939 nebo ze 17. listopadu 1989 by jásali, kdyby věděli, že jednou nastane situace, kdy Evropa bude vytavena nebezpečí totální invaze muslimů, před kterou se ani nebude chránit.

Takže z mého pohledu a v souladu se svým názorem bych nadpis Vašeho článku mohl poopravit:

"Buď oslavujte 17. listopad, nebo volte vítače Drahoše či Horáčka. Obojí najednou nelze!"

13 4
možnosti
Foto

Kdyby se u nějaké sázkové kanceláře dalo vsadit na to, že sem do sikuse zatáhnete imigranty, tak jsem bohatá. Jinak nemám, jak se k tomu vašemu nesmyslu vyjádřit.:-/

4 6
možnosti
Foto

Nejen Zemana, ale i estébáckého gaunera a japonského šoguna a psychopata....kam jsme to dopracovali?[>-]V

5 7
možnosti
Foto

Děkuji za příspěvek :-)

1 1
možnosti
Foto

K29a91r28e35l 94M40á79d72l60e

16. 11. 2017 9:07

Jste o tři roky starší, než já, tak byste si taky mohla vybavit atmosféru roku 1968 - komunisti z "obrozeného" ÚV KSČ byli národem milovanými celebritami a běžní lidé jim věřili. Když se někdo cítil na politickou práci, aby pomohl tomuhle směřování, tak do strany vstoupil. A když byl za rok dosazenou husákovou klikou ze strany vyloučen pro nesouhlas se vstupem vojsk Varšavské smlouvy, slouží mu to ke cti.

A než nějakého vlezdobruselistu Kisku, to radši prezidenta, který dbá na národní zájmy. Udržování rozumných vztahů s Ruskem a Čínou neznamená, že bychom se chtěli vrátit do sféry ruského vlivu.

19 0
možnosti
Foto

Také by vás neubylo, kdybyste napsal, že vy jste o tři roky mladší;-) Ale co se toho rusko-čínského vlivu týče, vy si opravdu myslíte, že právě Zeman bojuje za to, aby se to nestalo?8-o

3 4
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik