Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Použiji oblíbené rčení "jako koza petrželi" a ještě k tomu záměrně a úmyslně.

Jistě, Jiří Kajínek je sice usvědčený dvojnásobný nájemný vrah, ale na druhou stranu, jeho oběti měly bohatou kriminální minulost.

Odseděl si 20 let a to je pro všechny normálně a nezaujatě uvažujici občany tohoto státu trest nejen přiměřený, ale dokonce příliš přísný. Jeho oběti totiž vůbec netrpěly.

5 0
možnosti
Foto

To si snad děláte legraci? Když zabiji někoho, kdo před tím seděl, tak dostanu méně, než když zabiji bezúhonného? A neměla bych rovnou dostat odměnu? Já o vás moc velké mínění nemám, ale i tak ještě dokážete tu laťku snížit. :-/

3 4
možnosti

Topolánek přestavuje jedinou skutečnou protiváhu proti Babišovi.

5 2
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu, Zoro, ale já se skutečně bojím toho "Schwarzenbergova efektu". :-)

1 2
možnosti
MD

Autorka ma neco jako smulu. Zadni 'zemanovi verni' se nekonaji. M. Zeman je primerene nedokonaly na to, aby ho lide volili bez hodnoceni pro a proti. Aby konfrontovali sve zajmy, predstavy a jejich naplneni jeho osobou.

4 0
možnosti
PP

P79e61t10r 21P44o76l54á68k

20. 11. 2017 8:54

Pani Jandova, pokud zijete v presvedceni, ze Mirek Topolanek kandiduje kvuli tomu, aby dal milost Dalikovi, tak vezte, ze dle meho Topolanek Dalika davno hodil pres palubu( a ten mlci zrejme kvuli nejakym pohruzkam bud fyzickou nebo existencni likvidaci ). Daleko spis bych veril, ze Topolanek kandiduje kvuli svoji beztrestnosti. Ale jeste vic verim tomu, ze Topolanek kandiduje na zaklade neciho zadani, aby mohl pumpnout statni rozpocet( pres vselijake zakulisni tlaky a svinstva ) o hezkych dalsich par miliard! Tim nekym muze byt pan Janousek, Rittig nebo i nejaka vyssi miliardarska svi... pardon, sarze, ktera z pozadi nenapadne ridi tenhle stat, zatimco lidi se hadaji kvuli politice( ktera je jen pimprlovym divadlem pro odvedeni pozornosti plebsu ).

5 3
možnosti
Foto

8-o8-o8-o, ale jo, každý něčemu věří. Děkuji za příspěvek.

0 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik