Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Čapí hnízdo dozajista žádnou dírou v zemi, jako je třeba důl, který nelze ukrást. Ale, ani Čapí hnízdo nikdo neukradne, že?

A to, zda si někdo myslí, že spáchal trestný čin, je otazné. Protože ani žádná optimalizace daní není trestná. Samozřejmě, dám příklad z totality.

Ti, kdo sloužili na vojně si možná ještě pamatují na Zákl. 1.1. a základní kapitolu nazvanou: "Povinnosti vojáka". A když to některý z mých vojáků neuměl, měl jsem problém já, ne ten voják.

A tak, když jsem "vojínu Novákovi" a dalším vydával poštu, požadoval jsem, aby mi odříkali ten Zákl. 1.1. A ejhle, ono to bylo proti řádům a kdyby si některý voják stěžoval, byl bych asi potrestán.

Takže bych paní autorce doporučil řadu a řadu korupčních případů, které se staly v minulosti a jsou asi tak 100x významnější. Tam se může vyřádit dosyta.

6 12
možnosti
Foto

V kauze Čapí hnízdo jde ale o něco jiného. Zda je takové jednání trestné, či nikoliv. Pokud ano, tak jsou v problémech hodně dalších projektů, financovaných z eurodotací.

4 0
možnosti
ZJ

.... p. Jandová ... i když s Vaším článkem naprosto souhlasím a uděluji karmu, tak si myslím, že Váš optimismus není zcela na místě a že naše demokraticky zvolená PS nám obyčejným voličům sáhodlouhými projevy brzy vysvětlí, že podvodník a zloděj vlastně podvodníkem a zlodějem není a svou ještě nedeklarovanou hlasovací většinou na nás voliče VZTYČÍ PROSTŘEDNÍČEK:-/!

8 0
možnosti
Foto

Ne ty záležitosti už došly příliš daleko, než aby nemusely být prohnány soudy všech stupňů. A pan Babiš má zcela jistě tak dobré advokáty jak Rath, že s tím dokáže se nějak pošprajcovat. A to říkám i proto, že na základě dostupných informací je Babiš a spol. v tom hlediska trestního práva nevinen.

Směrodatný bude zde výrok OLAF.

2 1
možnosti
VH

Vy se budete divit, ale vidím to už dnes (v barvách): 113:85 pro nevydání (dva se zdrželi).

3 0
možnosti
LH

To ne jeden hlasovani prospal :-)))

3 0
možnosti
LH

Tak policie rozhodně neni tak urputná všude. Takovej Janousek Novak atd by hohli vyprávět.

6 0
možnosti
VH
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik